Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Dział dla Początkujących

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 06-02-2010, 23:13   #1

Reputacja: 31
Wpłaty przez MB - bez utraty bonusu!

Witam!

Otóż z tego co się dowiedziałem najszybsze wpłaty do bukow idą przez MB własnie (konto mam w mbanku - ew mnie poprawcie)... No a, ze o ile cierpliwości przy graniu mi nie brakuje, to czekać aż mi kasę na koncie zaksieguja nienawidze! Z drugiej strony czytałem nie raz, ze wpłata przez MB u niektórych bukow eliminuje z bonusu...

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć u jakich bukow z ciekawymi promocjami można liczyć na możliwość wpłaty przez MB i nie tracić bonusu? Np. Chce skorzystać z Bet365, o ile się nie mylę tam mogę wpłacać MB i wciąż dostaje 100%.

Mam racje..?

Z góry dzięki
Y3ti jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-02-2010, 23:23   #2

Reputacja: 11
Cytat:
Napisał Y3ti ->

Witam!

Otóż z tego co się dowiedziałem najszybsze wpłaty do bukow idą przez MB własnie (konto mam w mbanku - ew mnie poprawcie)... No a, ze o ile cierpliwości przy graniu mi nie brakuje, to czekać aż mi kasę na koncie zaksieguja nienawidze! Z drugiej strony czytałem nie raz, ze wpłata przez MB u niektórych bukow eliminuje z bonusu...

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć u jakich bukow z ciekawymi promocjami można liczyć na możliwość wpłaty przez MB i nie tracić bonusu? Np. Chce skorzystać z Bet365, o ile się nie mylę tam mogę wpłacać MB i wciąż dostaje 100%.

Mam racje..?

Z góry dzięki
Tak, w Bet365 przy wpłacie przez MB otrzymasz bonus. Przy pozostałych radzę przeczytać regulamin przed wpłatą. Przy bardziej popularnych bukach zawsze wchodzi opcja PRZELEWY24, które praktycznie działają tak szybko jak wpłata przez MB. Pozdro.
unique- jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-02-2010, 11:19   #3
Moderator

Reputacja: 1142
Cytat:
Napisał Y3ti ->

Witam!

Mam racje..?

Z góry dzięki

Tak jak napisał "unikalny" istnieje jeszcze opcja przelewów24 - zaksięgowanie środków trwa niewiele dłużej... tyle, że operacji trzeba wykonać trochę więcej

CO do bonusów. Większość buków akceptuje MB choć wszystko powinieneś znaleźć w regulaminach.
Tylko np. taki Betclick informuje, że wpłata przez MB nie kwalifikuje do otrzymania bonusu a tak naprawdę... nie znam nikogo komu by go nei przyznali
Sam dostawał od nich kilka razy bonusy i zawsze wpłacałem przez portfel elektroniczny - również za 1 razem gdy oferują darmowy zakład.

Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj
Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij:

Cytat:
Nie powiedziałbym, że byłem najlepszym managerem w historii. Ale byłem w czołowej jedynce

kukla jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-02-2010, 20:51   #4

Reputacja: 11
przez MB wplacisz bez problemow jeszcze do tobetu, BAHA
jemjogurt jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Dział dla Początkujących > Wpłaty przez MB - bez utraty bonusu!

Odpowiedz