![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 31.01.2010 Skąd: Gdańsk
Reputacja: 31 | Wpłaty przez MB - bez utraty bonusu!
Witam! Otóż z tego co się dowiedziałem najszybsze wpłaty do bukow idą przez MB własnie (konto mam w mbanku - ew mnie poprawcie)... No a, ze o ile cierpliwości przy graniu mi nie brakuje, to czekać aż mi kasę na koncie zaksieguja nienawidze! Z drugiej strony czytałem nie raz, ze wpłata przez MB u niektórych bukow eliminuje z bonusu... Czy mógłby mi ktoś powiedzieć u jakich bukow z ciekawymi promocjami można liczyć na możliwość wpłaty przez MB i nie tracić bonusu? Np. Chce skorzystać z Bet365, o ile się nie mylę tam mogę wpłacać MB i wciąż dostaje 100%. Mam racje..? Z góry dzięki |
| | |
| | #2 | |
| Dołączył: 20.10.2007 Skąd: Poznań
Reputacja: 11 | Cytat:
| |
| | |
| | #3 | ||
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 | Cytat:
Tak jak napisał "unikalny" istnieje jeszcze opcja przelewów24 - zaksięgowanie środków trwa niewiele dłużej... tyle, że operacji trzeba wykonać trochę więcej CO do bonusów. Większość buków akceptuje MB choć wszystko powinieneś znaleźć w regulaminach. Tylko np. taki Betclick informuje, że wpłata przez MB nie kwalifikuje do otrzymania bonusu a tak naprawdę... nie znam nikogo komu by go nei przyznali Sam dostawał od nich kilka razy bonusy i zawsze wpłacałem przez portfel elektroniczny - również za 1 razem gdy oferują darmowy zakład.
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| ||
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| wpłaty przez telefon? | qrchuck | Dział dla Początkujących | 39 | 03-11-2010 16:23 |
| Który bukmacher przyjmuje wpłaty przez PayPal? | Typer. | Dział dla Początkujących | 5 | 28-12-2009 15:05 |
| Bonus z wpłaty przez MB | adi1 | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 3 | 16-12-2009 21:41 |
| Buk bez minimum wpłaty przez mb | radek_p123 | Dział dla Początkujących | 3 | 12-11-2008 16:04 |