![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 605 | Wpłaty, wypłaty i minimalne stawki Bwin Minimalna stawka: 2zł Minimalna wpłata: 40zł Minimalna wypłata: 120zł Rodzaj wpłaty: • Karta kredytowa (opłata 2% - realizacja natychmiast - wpłacać można kartą od osób trzecich) •Moneybookers, Neteller, Click2Pay (brak dodatkowych opłat - realizacja natychmiast - Wpłaty od osób trzecich akceptowane) • Przelew bankowy (bank pobiera prowizje - realizacja do 7 dni - Wpłaty od osób trzecich akceptowane) • Bony (tzw. Freebet`y - realizacja natychmiast - przeważnie trzeba je X razy obrócić) Rodzaje wypłaty: • Karty kredytowe (1 wypłata w danym miesiącu gratis, kolejne płatne - realizacja natychmiast - wypłata na kartę osoby, która jest zarejestrowana na Bwin) • Przelew bankowy (1 wypłata w danym miesiącu gratis, kolejne płatne - realizacja do 7 dni [przeważnie 2-3 dni] - konto bankowe na tą samą osobę co w Bwin) • Moneybookers, Neteller (1 wypłata w danym miesiącu gratis, kolejne płatne - realizacja natychmiast - konto na Moneybbokers na tą samą osobe co w Bwin) Ponadto należy wysłać scan dowodu osobistego lub paszportu przed pierwszą wypłatą. Pieniądze odrazu znikają z konta. Betathome: Minimalna stawka: 1zł Minimalna wpłata: 10zł przelewem oraz 50zł kartą kredytową Minimalna wypłata: brak Rodzaj wpłaty: • karta kredytowa (brak opłat - realizacja natychmiast - wpłata kartą od osób trzecich możliwa) • Moneybookers, paysafecard (brak opłat - realizacja natychmiast) • przelew bankowy (bank pobiera prowizję - realizacja do 7 dni - wpłata od osób trzecich możliwa) • przelew pocztowy (poczta pobiera prowizję - realizacja nawet do 2 tygodni - wpłata od osób trzecich możliwa) • bony (darmowa kasa :P - realizacja natychmiast - przeważnie bony należy X razy obrócić) Rodzaje wypłaty: • przelew bankowy (2 pierwsze wypłaty w miesiącu gratis - realizacja 2-3 dni - konto bankowe na to samą osobę co w Bah, czasami należy wysłać scan dowodu osobistego) • Moneybookers ( realizacja natychmiast - brak dodatkowych opłat - konto na MB na tą samą osobę, która dokonywała wpłaty z MB) Kasa nie znika automatycznie z konta Gamebookers: Minimalna stawka: 0,5zł Minimalna wpłata: 7.74zł Minimalna wypłata: 20zł Rodzaj wpłaty: • karta kredytowa (brak opłat - realizacja natychmiast - wpłata kartą od osób trzecich niemożliwa ) • Moneybookers, paysafecard (brak opłat - realizacja natychmiast)[paysafecard 1% prowizji • przelew bankowy (bank pobiera prowizję - realizacja 2-3 dni - wpłata od osób trzecich możliwa) • Neteller (brak dodatkowych opłat, realizacja natychmiast) • Western union"""""" Quick Pay (brak opłat - realizacja do kilku minut) Rodzaje wypłaty: • przelew bankowy (1 wypłata w danym miesiącu ok 4zł, kolejna ok 20zł - realizacja 2-3 dni - konto bankowe na to samą osobę co w Gamebookers, przy 1 wypłacie należy wysłać scan dowodu) • Moneybookers ( realizacja natychmiast - opłaty jw) Kasa znika automatycznie z konta Betgun: Minimalna stawka: 1zł Minimalna wpłata: 16zł Minimalna wypłata: nie ma min. wypłaty Rodzaj wpłaty: • Przelew (realizacja do 2 dni roboczych - bank pobiera prowizję - wpłata od osób trzecich możliwa) • Moneybookers (realizacja w kilka sekund - brak opłat • Karta kredytowa (realizacja natychmiast - 2,60 % prowizja od kwoty wpłaty - nie można wpłacić kartą od osoby trzeciej) Rodzaje wypłaty: • przelew bankowy (realizacja do 2-3 dni roboczych - brak prowizji - wypłata na konto bankowej tej samej osoby, która jest zarejestrowana na Betgun) • Moneybookers (realizacja natychmiast - brak prowizji - na to samo konto MB co wpłacało) Nie potrzeba wysyłać scanu dowodu osobistego, kasa znika automatycznie z konta Expekt: Minimalna stawka: 0,5zł Minimalna wpłata: 40zł (przelewem i Moneybookers) i 20zł kartą kredytową Minimalna wypłata: 10zł Rodzaj wpłaty: • Przelew bankowy (realizacja do 5 dni - bank może pobrać prowizję) • Karta kredytowa (realizacja natychmiast - prowizja 2,5% od sumy) • Moneybookers (realizacja natychmiast - brak dodatkowych kosztów) • Neteller, Western union"""", Voucher Rodzaje wypłaty: • Karta kredytowa • Przelew bankowy (realizacja 1-5 dni, brak dodatkowych opłat - wypłata na konto bankowe osoby zarejestrowanej na Expekt) Należy ukazać dowód tożsamości przy wypłacie Unibet: Minimalna stawka: 1zł Minimalna wpłata: 80zł przelewem i Moneybookers, 50zł kartą kredytową Minimalna wypłata: przelewem bez ograniczeń, Moneybokers 80zł Rodzaj wpłaty: • przelew bankowy (realizacja do 5 dni) • Moenybookers (realizacja do paru minut) Rodzaje wypłaty: • konto bankowe (realizacja do 5 dni - jeżeli wypłacasz mniej niż 75zł Unibet potrąci 15zł - konto bankowe na tą samą osobę co w Unibet) • Moneybookers (realizacja do kilku sekund - opłaty tak jak wyżej - konto w MB to samo, co dokonywało wpłaty) Kasa nie znika od razu z konta przy zleceniu wypłaty, należy ukazać dowód tożsamości przy wypłacie Betway Minimalna stawka: 0,5zł Minimalna wpłata: 40zł Minimalna wypłata: 40zł Rodzaj wpłaty: • Karta kredytowa (opłata ?% - realizacja natychmiast) •Moneybookers, Neteller (brak dodatkowych opłat - realizacja natychmiast) • Przelew bankowy (bank pobiera prowizje - realizacja do 7 dni - Wpłaty od osób trzecich akceptowane) Rodzaje wypłaty: • Karty kredytowe (brak dodatkowych opłat - realizacja do 3 dni - wypłata na to samą osobę która dokonywała wpłaty) • Przelew bankowy (brak opłat - realizacja do 7dni - wypłata na konto bankowe na tą samą osobę zarejestrowaną w Betway) • Moneybookers, Neteller (brak opłat - realizacja natychmiast)) Czasami należy ukazać dowód, możliwość wpłaty tylko tym samym sposobem co wpłata Betfair Minimalna stawka: 4$ Minimalna wpłata: 10$ Minimalna wypłata: 10$ Rodzaj wpłaty: (min. wpłata - czas realizacji) • Przelew bankowy 60zł 1-3 dni • Moneybookers 10 euro- natychmiast • Visa Elektron itp. 15 euro natychmiast • Nettler 15euro - natychmiast • Przelew międzynarodowy 15 euro - do 3 dni • Western union"""""" 15 euro, do 16 godz. Rodzaje wypłaty:(min. wypłata - czas realizacji) • Metody wypłaty- min. kwota- czas realizacji • Przelew bankowy brak - brak • Moneybookers -brak- max 24h • Visa Elektron itp. brak- 2-5dni • Nettler 15euro - 4E, max 24h • Przelew międzynarodowy 30 euro - 3-5 dni • Western union"""""" -brak-brak Możliwość wypłaty tylko w ten sam sposób co dokonywaliśmy wpłaty Betsson Minimalna stawka: 0,4zł Minimalna wpłata: 40zł Minimalna wypłata: 80zł Rodzaj wpłaty: • Karta kredytowa (opłata 2% - realizacja natychmiast) •Moneybookers, Neteller (brak dodatkowych opłat - realizacja natychmiast) • Przelew bankowy (bank pobiera prowizje - realizacja do 7 dni - Wpłaty od osób trzecich akceptowane) • mTransfer - mBank • Przelewy24.pl Rodzaje wypłaty: • Karty kredytowe (brak dodatkowych opłat - realizacja do 3 dni) • Przelew bankowy (brak opłat - realizacja do 7dni - wypłata na konto bankowe na tą samą osobę zarejestrowaną w Betsson) • Moneybookers, Neteller (brak opłat - realizacja natychmiast)) Konto bankowe przy wypłacie musi być na tą samą osobę co konto w Betsson. Jeżeli chodzi o wypłatę przez Moneybookers, najpierw należy wpłacić przez MB, a następnie wypłacić na to samo konto Proszę o napisane na PW, jeżeli jakaś informacja jest nieaktualna lub nieprawdziwa
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 22.12.2007
|
Mam takie pytanko tylko proszę o udzielenie na nie szybko obstawiłem wczoraj że porto przegra że Besiktas wygra i że Brugge przegra no i ten jeden odwołali mam na kuponie 86 zł czy odjemną mi jakaś wygraną jak mecz się nie odbędzie bo byłem w totku i powiedzieli że mecz zaktualizują jak się nie odbędzie po 48 godzinach czyli będę miał 86 zl ?? Xdd
|
| | |
| | #3 |
| Ban Dołączył: 06.11.2007 Skąd: Głogów
|
Zalezy jaki bukmacher i czy mecz był w toku, w niektórych bukmacherach liczy się wynik do przerwania meczu... Jeśli całkiem odwołany powinni odjąć od kursu ( totomix ma trochę z tym problemy) Dlatego, zalezy jaki buk... |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 12.03.2007
|
Witam, Mam taki problem. Pieniądze z Moneybookers chce przelać na swoje konto inteligo PKO BP. Problem jest w tym, że jak daje wypłatę to potrzebny jest kod SWIFT banku aby dodać konto i jak daje taki kod SWIFT: BPKOPLPW (niby prawidłowy) to pisze mi "nieprawidłowy kod banku". |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 29.01.2008 Skąd: kielce
| Kłopot z przelewem pocztowym
Wpłaciłem 40zl w czwartek za pomocą przelewu pocztowego i mi jeszcze te pieniądze nie doszły a już jest wtorek ( czyli 5 dzień od wpłacenia) Dane wszystkie dobrze wpisałem na przelewie Chciałbym sie spytać kiedy mogę sie spodziewać pieniędzy na koncie lub czy czasem ich nie straciłem????
|
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 16.02.2008
|
Panowie mam pytanie na pewnym formu wyczytalem ze Bwin akceptuje paypal, ale gdy zaloguje sie na moje konto na Bwin wejde w wplaty/wyplaty nie widze tam opcji paypal. Moze wy wiecie cos wiecej. PAYPAL już w 100% po Polsku (płać PyaPalem w Bwin i Ladbrokes) Najpopularniejsza opcja internetowa płatności na Świecie (zwłaszcza na stornach aukcji internetowych ebay) teraz już całkowicie po Polsku, można wysyłać jak i również otrzymywać pieniądze. Dwóch bukmacherów na Świecie akceptuje Paypal: Bwin i Ladbrokes. Mam nadzieje, ze udzielicie odpowiedzi |
| | |
| | #11 |
| Dołączył: 31.03.2008
|
prosba o info/pomoc - mam konto w Bwin, ktore zalozylem juz jakis czas temu, dosc dlugo nie gralem, ale ostatnio cos mnie naszlo, wplacilem kase i wszystko jest ok, ale jak chcialem wyplacic wygrana to sie okazalo, ze wyplacic moge jedynie na stary numer konta, z ktorego pierwotnie wplacalem kase, a problem polega na tym , ze juz dawno ten rachunek zamknalem i teraz nie bardzo wiem jak wyplacic pieniadze - mam nadzieje, ze ktos mi pomoze |
| | |
| | #12 | |
| Moderator Dołączył: 13.04.2007 Skąd: Kościerzyna
Reputacja: 446 | Cytat:
| |
| | |
| | #13 |
| Dołączył: 23.10.2006 Skąd: Skierniewice
|
a gdzie jest Sportingbet ?
|
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 01.05.2008
Reputacja: 3 |
A JA MAM PYTANKO: JAK przeskanowac strone dowodu osobistego bo to potrzebne przy ew. wygranej(nie mam skanera) |
| | |
| | #15 |
| Forum VIP Dołączył: 02.02.2006 Skąd: Lublin
Reputacja: 150 |
To masz problem.Przecież nie żyjemy w średniowieczu i skaner może mieć Twój kolega bądź znajdziesz go w punkcie xero lub kafejce.
|
| | |
| | #16 |
a to przy każdej wygranej trzeba przesyłać im na ... maile(?),tak?
|
| | |
| | #17 |
| Forum VIP Dołączył: 02.02.2006 Skąd: Lublin
Reputacja: 150 |
No co Ty wystarczy przy pierwszej wypłacie.
|
| | |
| | #18 |
| Dołączył: 28.06.2006
|
a tak wogole to wystarczy zwyklym aparatem zdjecie zrobic, aby wyrazne bylo |
| | |
| | #19 |
czy IBAN to PL i numer konta(26 cyfrowy) bez spacji,bo tak wysłałem? a kod swaft czy jakoś tak to na stronce banku widnieje,tak? |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wpłaty i wypłaty | Expekt_Expert | Expekt | 763 | Dzisiaj 13:18 |
| Wpłaty i wypłaty | Marcin-Odra | Ladbrokes | 28 | 30-06-2011 15:25 |
| Wpłaty i wypłaty | imeusz | Betfair | 15 | 12-12-2009 18:20 |
| Minimalne stawki | teddy | Dział dla Początkujących | 3 | 27-07-2008 14:59 |
| Minimalne stawki | Matiii | Bet-at-home | 1 | 26-05-2007 13:34 |