![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 10.05.2009 Skąd: Warszawa
Reputacja: 1 | Wypłata BAH
Witam. Mam pytanie. Jest możliwość wypłaty gotówki z konta Bah na konto bankowe, które jest zarejestrowane na zupełnie inną osobę. Konto Bah osoba YYY Konto Bankowe osoba XXX YYY może przelać pieniądze na konto XXX ? Z góry dzięki, a jak już była odpowiedź prosiłbym o link lub podanie odpowiedzi.
__________________ Skorzystałeś Z Kuponu? Daj "Dzięki" To Nic Nie Kosztuje :) |
| |
| | #2 | |
| Dołączył: 14.05.2009 Skąd: Dolny Śląsk.
Reputacja: 46 | Cytat:
| |
| |
| | #3 |
| Dołączył: 03.01.2010 Skąd: Siedlce
Reputacja: 207 |
spodziewaj sie prosby o dokumenty w celu weryfikacji danych
__________________ |
| |
| | #4 | |
Reputacja: 1 | Cytat:
Adres zamieszkania i nazwisko się zgadza tylko imię oraz wiek jest inny. Ogólnie to chciałem zmienić dane na koncie w Bah tak jak piszą że można, bo konto nie jest na mnie, a napisali mi, że nie zmienią danych i że trzeba nowe konto. Dziwne
__________________ Skorzystałeś Z Kuponu? Daj "Dzięki" To Nic Nie Kosztuje :) | |
| |
| | #5 |
po czesci dziwne, bo pozniej wyskocza ze masz multi acc.. cwane
__________________ |
| |
| | #6 |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 320 |
Idź stamtąd bo Cie tak wykołują ze w końcu sam się nie połapiesz...
|
| |
| | #7 | |
Reputacja: 1 | Cytat:
Kiedyś przez pomyłkę wpisałem coś źle w danych, napisałem do supportu, elegancko skanik dowodu osobistego i zmienili. Teraz chciałbym zrobić też tak, napisałem, odesłali emaila, żeby nowe konto zrobić. Właśnie chyba zbijam stamtąd, bo wynajdą mulit, albo co. EDIT: Jak już zmieniać to weźcie coś polećcie dobrego. Buk internetowy,dużo meczy piłki nożnej, bo tylko to gram,zero problemu i dobrze by było jakby była możliwość wypłaty na paypal.
__________________ Skorzystałeś Z Kuponu? Daj "Dzięki" To Nic Nie Kosztuje :) Ostatnio edytowane przez PaNiKa ; 20-01-2012 o 02:16 | |
| |
| | #8 |
| Dołączył: 18.10.2006 Skąd: z Bibułki
Reputacja: 114 | Bet 365 Tobet Bwin jak masz konto na kogoś z rodziny z kim mieszkasz to chyba możesz założyć na siebie tylko nie można korzystać z bonusów. ale o to się spytaj supportu
__________________ "A kto wybrał drużyny do tego meczu"?, |
| |
| | #9 |
Reputacja: 1 |
A nie ma czegoś u kogo dałoby wypłacić na paypal? Bo te co podałeś o ile patrzyłem nie mają możliwości takiej.
| |
| | #11 |
A z paypalem nic nie ma panowie?
| |
| | #12 |
| Dołączył: 18.10.2006 Skąd: z Bibułki
Reputacja: 114 |
To ja tam nie wiem, nie bawiłem się tą metodą, a co do Pinnacle to nie jest to dobry bukmacher dla kogoś kto nie gra za grube stawki.Ale jak ma taką opcje wypłaty i wystarczy ci podstawowa oferta to znajdziesz tam trochę większe kursy.
__________________ "A kto wybrał drużyny do tego meczu"?, |
| |
| | #14 |
Dobra panowie pozwolę sobie upnąć. Jeżeli nie ma Buka (polskiego), który wypłaca na paypal to polećcie coś w miarę łatwego z bardzo, ale to bardzo dużą ilością spotkań piłki nożnej.
| |
| | #16 |
| Dołączył: 02.06.2009
Reputacja: 72 |
Podprowadzę moje pytanie pod ten temat: Czy jeżeli wpłacałem kasę na Bet-at-home za pośrednictwem MB to czy mogę bez problemów wypłacić kasę na konto bankowe? W związku z wypłatą wypełniam nazwę banku, kod BIC (SWIFT-Code) czyli dla PKO BPKOPLPW oraz IBAN to jest PL.......................................... w miejsce kropek mój numer rachunku bankowego. Kwota |
| |
| | #17 |
nie powinno byc problemu, poczekasz ok 2-3 dni roboczych. tak, iban to PL przed nr konta
__________________ |
| |
| | #18 | |
Zarejestruje się na Bet365, ale mam pytanie. Cytat:
Z góry dzięki
__________________ Skorzystałeś Z Kuponu? Daj "Dzięki" To Nic Nie Kosztuje :) | |
| |
| | #19 | ||
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 |
Co raz więcej pytań nie związanych z tematem... a na ostatnie sam sobie odpowiedziałeś: Cytat:
Polecam dokładnie czytać regulamin. To wystarczy. Zamykam
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| ||
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wypłata BAH | Zockehr | Dział dla Początkujących | 3 | 08-10-2011 22:10 |
| Jak wygląda wypłata w BAH? mój problem | pentagramsss | Bet-at-home | 2 | 20-05-2009 10:06 |
| Wypłata z bah | polsyn | Konta Elektroniczne | 3 | 15-04-2009 14:12 |
| Wypłata w BAH | Cashier | Bet-at-home | 0 | 28-03-2008 00:01 |
| Bah - wypłata | Perła | Dział dla Początkujących | 2 | 06-10-2007 14:35 |