![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #41 |
| Dołączył: 19.01.2009
Reputacja: 142 |
Wyniki ćwierćfinałów: ![]() Widziałem mecz Williamsa z Dale i był to bardzo dobry mecz. Mark 3 setki: 142, 140 i chyba 118. Po pierwszych dwóch freamach prowadził Dale 2-0, choc Williams nie popełnił żadnych głupich błędów, następne dwa wygrał Borsuk, choć i tym razem gra Dale nie była zła. W ostatniej decydującej partii młodszy z Walijczyków wbił najwyższego jak dotąd breaka turnieju i według mnie to on będzie faworytem w półfinałowym starciu z Kenem Dohertym, który chyba niespodziewanie pokonał Selby'ego. Dale zagrał jeden z najlepszych turniejów w karierze o czym świadczy pokonanie gospodarza Neila Robertsona i w następnych turniejach na pewno znowy będzie groźny. W drugim półfinale Murphy zmierzy się ze Stuartem Binghamem i ten pierwszy będzie faworytem. Miał on bardzo łatwą drogę jak dotąd bo jego przeciwnicy nie byli z najwyższej półki: Andrew Higginson, Rory McLeod i rewelacja turnieju Matthew Selt. Bingham w pierwszej rundzie pokonał Dinga, co można uznać za niespodziankę. Potem spokojnie poradził sobie z Tomem Fordem i dziś pokonał Marka Allena. Mam nadzieję na koniec niespodziewanych wyników i pewne wygrane Murphy'ego i Williamsa.
__________________ 1944 Od ponad 60 lat trwa moda na Biało-Niebieski świat Pasja, poczucie dumy - one wokół Ciebie gromadzą tłumy |
| |
| | #42 |
| Forum VIP Dołączył: 28.08.2008 Skąd: Wlkp.
Reputacja: 178 |
Finał jednak dla Stuarta Binghama! Anglik, dla którego już sam awans do półfinału rankingowego turnieju był najlepszym w karierze osiągnięciem sprawił kolejne pozytywne zaskoczenie wygrywającym w nim 6-2 z Shaunem Murphym. Tym samym ma szansę na swój pierwszy wygrany turniej rankingowy. Jego rywalem będzie Mark Williams, który pokonał również 6-2 Kena Doherty'ego. "Borsul" znów zaprezentował świetnego snookera. Z pewnością jego pojedynek z Binghamem będzie bardzo emocjonujący, gdyż Stuart pokazuje równie ciekawą grę co dużo bardziej utytułowany rywal.
__________________ Mój blog z przemyśleniami o sporcie i typami <-- Póki co nieaktywny ale serdecznie zapraszam! |
| |
| | #43 |
| Forum VIP Dołączył: 05.05.2007 Skąd: Verona
Reputacja: 273 |
Ktoś jeszcze uważa, że Bingham jest "słaby"?
__________________ SARKAZM - spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł. Pomogłem? Spodobała się analiza, albo Bóg wie co jeszcze? Fajnie. Kliknij komuś kto się o to doprasza. |
| |
| | #44 |
| Znawca Dołączył: 20.08.2007
Reputacja: 470 |
Słaby to nigdy nie był. Ot taki zawodnik trochę w cieniu. Teraz to raczej jednorazowy wystrzał. Ale taki występ do dobry prognostyk na resztę sezonu, by uchować miejsce w 16. Świetny turniej w wykonaniu Binghama i do tego pogoń i końcówka finału-> w beznadziejnej sytuacji dubel z bandy
__________________ La verità? Il ciclismo ha scelto me. |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Australian Open '11 - turniej główny | Hellraiser | Turnieje ATP | 234 | 30-01-2011 15:31 |
| Australian Open '11 - turniej główny | Hellraiser | Turnieje WTA | 120 | 29-01-2011 11:50 |
| US Open '10 - turniej główny | Hellraiser | Turnieje ATP | 214 | 15-09-2010 12:39 |
| US Open '10 - turniej główny | Hellraiser | Turnieje WTA | 61 | 12-09-2010 13:57 |