![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Forum VIP Dołączył: 23.08.2006 Skąd: Kraków
Reputacja: 161 | China Open kwalifikacje 24.02-27.02.2011 ![]() Dziś rozpoczynają się 4 dniowe kwalifikacje do turnieju w Chinach, który odbędzie się w dniach 28 marca - 3 kwietnia. Drabinkę turniejową można znaleźć tutaj -> http://www.worldsnooker.com/staticFi...~159016,00.pdf Oferta: ![]() Zapraszam do dyskusji Ostatnio edytowane przez michau ; 24-02-2011 o 13:52 |
| |
| | #2 |
| Dołączył: 24.01.2007 Skąd: Kraków
Reputacja: 121 | Ian McCulloch - David Gilbert Pojedynek 57 w rankingu dwuletnim kroczącym po Welsh Open McCullocha z 82 Davidem Gilbertem. To nie przypadek, że Ian wyprzedza takich zawodników jak White, Burden, Jogia czy Pettman. Jego najlepszy okres gry miał miejsce a z 5 lat temu, ale wciąż stara się utrzymywać pewien określony poziom. Przecież to finalista British Open i półfinalista Mistrzostw Świata (był także raz w ćwierćfinale). Zawodnik znany szerszemu gronu fanów snookera, choć nigdy nie był tuzem tej dyscypliny, potrafił z powodzeniem rywalizować z najlepszymi na świecie (ogrywał już Dotta, Maguire, Williamsa czy Higginsa). W zakończonym niedawno Welsh Open Ian ograł Woolastona i McManusa, dostając na koniec rundy kwalifikacyjnej baty od Greena. Gilbert pożegnał się z turniejem zanim McCulloch do niego przystąpił - w pierwszej rundzie kwali pokonał go Jak Jones. Co tu dużo pisać... David nigdy nie był graczem wybitnym, a jego największe sukcesy to pierwsze rundy MŚ czy Welsh Open. W pierwszym meczu kwalifikacji ograł Morrisa, ale umówmy się, że nie jest to nadzwyczajne osiągnięcie. Doświadczenie, ogranie i technika są zdecydowanie po stronie Iana. Bądź co bądź, w następnej rundzie wygrany trafia na Milkinsa, z którym powalczyć może tylko Ian. Później Higginson, czyli człowiek jak najbardziej do ogrania, ale na koniec kwalifikacji czeka przykra niespodzianka, raczej nie do przejścia - Jamie Cope. Mimo wszystko, kursy zachęcają do gry więc chyba warto spróbować typu na zwycięstwo IMcC. Ian McCulloch @ 1,727 0:5!! ale masakra...
__________________ Quidquid latine dictum sit, sapientem videtur :) przycisk "dzięki" służy do klikania! Ostatnio edytowane przez radzio_xp ; 25-02-2011 o 17:27 |
| |
| | #3 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005 Skąd: Bie(L)any
Reputacja: 205 |
Bardzo fajnie przeanalizowałeś mecz , jednak masz racje ze my tutaj w kraju nie mamy pojecia co dzieje sie na tych kwalach .Tam mecze jest bardzo łatwo "pokierowac" w odpowiedni dla zawodnikow sposob . Musze przyznac ze kiedys też probowałem sil , ale to jest bez sensu wtapianie ciezko wygranych pieniedzy |
| |
| | #4 |
| Dołączył: 06.08.2009 Skąd: Gdańsk
|
ja wczoraj też wtopiłem, pierwszy raz postanowiłem zagrać kwalifikacje, McCulloch i Lisowski sprawili, że lekko popłynąłem. Może jeszcze jutro spróbuję coś zagrać, dzisiaj odpuszczam. W pełni popieram, że nie warto tak wczesnych kwalifikacji grać |
| |
| | #5 |
| Dołączył: 12.11.2010 Skąd: Nysa
|
Hehe to chyba tylko ja wczoraj wygrałem |
| |
| | #6 |
| Dołączył: 06.08.2009 Skąd: Gdańsk
|
na jutro zastanawiam się nad Kurtem Malfinem, naprawdę dobrze sobie radzi w tych kwalifikacjach. King to trudny dla niego rywal, jednak kurs może być dobry. Na razie na jutro zapowiada się, że zagram: Stephen Lee - Alfie Burden i Ryan Day - Tom Ford Lee i Day, powinni spokojnie pokonać swoich rywali. Alfie Burden mnie nie przekonuje patrząc na jego wyniki i nie powinien sprawić kłopotów Stephenowi. Jeśli chodzi o Toma Forda to wygrana 5:3 z Liu Songiem niekoniecznie świadczy o dobrej formie. Day za to ograł ostatnio Ronniego, który mimo wypalenia wydaje mi się zawsze niewygodnym rywalem dla każdego. Zobaczymy czy przyniosą coś fajnego do grania dalsze dzisiejsze gry. |
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| China Open 29.03-04.04.2010 | Assitalia | Snooker | 134 | 06-04-2010 14:10 |
| China Open - kwalifikacje 02.02-05.02.2010 | Assitalia | Snooker | 37 | 06-02-2010 00:10 |
| China Open (30.03-05.04.2009) | Assitalia | Snooker | 74 | 08-04-2009 17:44 |
| Snooker - China Open | karoleks85 | Snooker | 20 | 02-04-2007 19:54 |
| WTA China Open 18-24 09.06 | Rooni | Tenis | 13 | 24-09-2006 23:06 |