Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Pozostałe Sporty - Typy Bukmacherskie > Pozostałe Sporty > Snooker

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 03-05-2011, 14:53   #81
Forum VIP

Reputacja: 178
Mistrzem Świata w snookerze w roku 2011 został Szkot John Higgins:

Ze swojej strony powiem tyle - jest geniuszem. Zdecydowanie najlepszym snookerzystą świata w obecnym momencie. To nie ulega wątpliwości. UK, WO i MŚ mówią same za siebie, w sezonie bodajże 3 porażki. Psychika ze stali. Nie da się go praktycznie zniszczyć. Mimo, że po aferze nadal czuję niesmak, umiejętnościami nie może mu póki co nikt dorównać. Już zapowiedział, że postara się o wyrównanie rekordu Stephena Hendry'ego, czyli zdobycia 7 tytułów Mistrza Świata. Brakują mu jeszcze 3, czy mu się to uda? Zobaczymy, póki co ogromne gratulacje dla "Czarodzieja z Wishaw".

I jeszcze kilka słów o Juddie Trumpie - dla niego należą się wcale nie mniejsze brawa. Dojście do finału z kwalifikacji 21-latka - coś niesamowitego. Miał szansę zostać drugim w historii (oczywiście po... Hendrym ) najmłodszym Mistrzem Świata. Nie został, ale jestem niemal pewny, że w niedalekiej przyszłości zostanie. Zaprezentował świetnego ofensywnego snookera, którego chciało się oglądać. Już nie będzie głosów, że triumf w CO to był przypadek. Brawo i jeszcze raz brawo!
stare 03-05-2011, 15:46   #82

Reputacja: 14
Taki wielki finał to i ja dodam coś od siebie.Wczoraj sercem byłem za Trumpem a rozumem za Higginsem.Ofensywna gra Młodego anglika dała się podobać.Myślę, że większość widzów w Crucible też była za nim.W ostatnich frejmach kiedy podchodził do stołu dało się słyszeć liczne "Come on Judd!".Gratuluję Higginsowi zwycięstwa, widać jaką to miało dla niego wartość,jak bardzo chciał zrobić to dla swojego ojca,kiedy odbierał gratulacje od swojej żony płakał jak dziecko.Swoją drogą nie łatwą miał drabinkę w tym roku.
Steve jest offline  
Forum Bukmacherskie > Pozostałe Sporty - Typy Bukmacherskie > Pozostałe Sporty > Snooker > Mistrzostwa świata 16.04-02.05.2011

Zamknięty Temat