![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Moderator Dołączył: 07.11.2010 Skąd: Lublin
Reputacja: 1100 | 18. kolejka Speedway Ekstraligi - 18 września 2011
Jedzie dziś Miedziak ? Bo w Betsafe Ryan - Mały 2 @ 1.75. Jeśli Ryan 5 startów, to powinno być izzi, bo 6 startów Małego nieuniknione dziś...
__________________ |
| |
| | #2 |
| Moderator Dołączył: 26.03.2011 Skąd: Częstochowa
Reputacja: 441 |
z/z za niego, wszyscy mogą go zastępować, bo jest w trójce najlepszych średnich |
| |
| | #3 |
| Dołączył: 07.12.2009 Skąd: Bydgoszcz
Reputacja: 413 |
Oferta Tobetu już jest i nie wiem jak wy,ale ja nic u nich nie gram dziś. 1,15 na Apatora czy 1,20 na Falubaz to dla mnie śmiech na sali,przecież w obu spotkaniach goście mają duże szanse powalczyć i mecze będą na styku.Trzeba poczekać na Betsafe i Bet365 może nas zaskoczą pozytywnie.
__________________ Moje typy - Zapraszam! Remember-NIE GRAJ ŻUŻLA BRYTYJSKIEGO,WTA i ATP!I nie zabieraj głosu w dziale Żużel! |
| |
| | #4 |
| Moderator Dołączył: 14.05.2009
Reputacja: 309 | 18. kolejka Speedway Ekstraligi - 18 września 2011 ![]() Plan spotkań: Unibax Toruń - Unia Leszno (16.00) Falubaz Zielona Góra - Stal Gorzów Wlkp. (17.30) Zapraszam do dyskusji! |
| |
| | #5 |
| Moderator Dołączył: 07.11.2010 Skąd: Lublin
Reputacja: 1100 | Dudek - Zmarzlik @ 1.35 Betsafe zwrot W meczu rundy zasadniczej (50:40) Patryk zrobił 5 oczek w bodaj 3 startach, natomiast Zmarzlik całe 0... Dudek w ZG ma średnią biegową na bardzo przyzwoitym poziomie 1,607, przy 0,963 Bartosza na wyjazdach. Dudek dziś musi przywieźć kilka ważnych oczek, natomiast wszystko ponad 3 pkt Zmarzlika będzie zaskoczeniem Holder - Hampel @ 1.70 Holder 6 startów, Hampel wg mnie też pojedzie z taktycznej, więc bedzie po równo. Holder ostatnio na MA 6+2 z Falubazem i 10 z Marmą. Co prawda wtedy był w parze z Miedziakiem, a dziś będzie z Jensenem, jednak przy równej liczbie startów, wątpię, żeby zrobił więcej niż Mały. Jeśli Mały będzie miał tylko 5 startów = jego genialny występ +- 14 w 5 skoro nie będzie 8 pktów przewagi
__________________ Ostatnio edytowane przez Obserwator (M) ; 18-09-2011 o 19:51 |
| |
| | #6 | |
| Dołączył: 08.10.2007 Skąd: Trójmiasto
Reputacja: 1 | Cytat:
| |
| |
| | #7 |
| Typer Dołączył: 08.04.2010 Skąd: POLSKA
Reputacja: 420 |
Torun -8,5 1,85 Tobet peffka! Jade na mecz wiec nie mam czasu pisac.Torun u siebie mega mocny i powalcza i jak najlepszy wynik.Sullivan,Holder dis ok 15 oczek Holta Jepsen w ostatnim czasie caly czas treningi na MA wiec bedzie dobrze
__________________ II miejsce w II Edycji Speedway Typer:) III miejsce w "Typuj niższe ligi z Tobet" Hagon=Holder+Ward |
| |
| | #8 | |
Reputacja: 413 | Cytat:
Jednak Bet365 ostatnio zaskakuje więc gram: Toruń @1,33 Zielona Góra @1,33 ako:1,77 Handi na gości odpuszczam,może zagram coś w ostatniej chwili jak zobaczę jakie są warunki torowe w transmisji
__________________ Moje typy - Zapraszam! Remember-NIE GRAJ ŻUŻLA BRYTYJSKIEGO,WTA i ATP!I nie zabieraj głosu w dziale Żużel! Ostatnio edytowane przez levy42 ; 18-09-2011 o 13:37 | |
| |
| | #9 |
| Dołączył: 20.12.2010 Skąd: Leszno
Reputacja: 38 |
zagrałbym sobie że toruń wejdzie do finału bo kurs powinien być mega ale nie widzę takiej oferty;/
|
| |
| | #10 | |
Reputacja: 413 | Cytat:
__________________ Moje typy - Zapraszam! Remember-NIE GRAJ ŻUŻLA BRYTYJSKIEGO,WTA i ATP!I nie zabieraj głosu w dziale Żużel! | |
| |
| | #12 |
Szczerze mówiąc spodziewałem się wyższego kursu mimo wszystko. Ale lecę w takim razie dzięki kolego |
| |
| | #13 |
| Dołączył: 08.07.2010 Skąd: Toruń
Reputacja: 3 |
Wczoraj byłem od 15 na MA i w okolicach, do 20.30 trenowali ostro. Takze powinni sie skleic z torem |
| |
| | #14 |
| Znawca Dołączył: 10.02.2011 Skąd: Bydgoszcz/Pittsburgh
Reputacja: 156 | Unibax Toruń – Unia Leszno (0-8) 1 2,05 Bet365 Ryan Sullivan over 11,5 punktów 1,85 Fortuna Jarosław Hampel over 12 punktów 1,72 Bet365 O spotkaniu przed tygodniem nie będę wspominał ponieważ to śmiech na sali, wszystko wszystkim ale niech sobie na tym kartoflisku „Byki” hodują buraki! Co do dzisiejszego spotkania, wszyscy wiemy, że gospodarze wystąpią bez Emila i „Miedziaka”. Za Adriana będzie ta „Z/Z” co daje możliwość dodatkowego startu wszystkich zawodnikom „Aniołów”. Ja nadal wierze, że dzisiaj Leszno poniesie taką klęskę która pozwoli im jechać tylko w spotkaniu o brązowy medal. Wiele dzisiaj będzie zależało dzisiaj od „Rysia” i Chrisa, którzy ostatnio formą nie powalają, tak na prawdę przed tygodniem jedynym pewnym punktem był Ryan. Co do gości no to dzisiaj na pewno liderem będzie Jarek, który moim zdaniem te 15 punktów zrobi minimum w 6 startach za pewne. Troy również może być silnym punktem drużyny, pytanie jak Damian pojedzie ponieważ przed tygodniem wprost fruwał u siebie na torze. Na jakiś kapitalny występ nie liczyłbym również ze strony Janusza. Podkreślam jeszcze raz, że bardzo bym sobie życzył gdyby Torunianie awansowali do finału ale przy obecnej formie Jarka jest to raczej nie możliwe. Podsumowując, gram mimo wszystko na to, że gospodarze wygrają minimalnie 10 punktami oraz na over punktowy liderów obu drużyn. Falubaz Zielona Góra – Caelum Stal Gorzów (0-10) 2 1,80 Totomix - zwrot Tomasz Gollob over 10,5 punktów 1,70 Fortuna - zwrot Nicki Pedersen over 10,5 punktów 1,91 Fortuna - zwrot Greg Hancock over 10 punktów 2,10 Bet365 - zwrot Rewanżowy szlagier czyli czwarte już w tym sezonie Derby Ziemi Lubuskiej. Falubaz przed sezonem uratował deszcz który spadł po 8 biegu w Gorzowie i zawody zakończony a wynik zaliczono.. Tamtego wieczoru tak naprawdę żaden zawodnik z Zielonej Góry nie mógł się równać ze skutecznie jeżdżącymi zawodnikami Stali Gorzów, może Jonsson i „Protas” nie odbiegali aż tak bardzo sprzętowo od gospodarzy. Wracając do dzisiejszego spotkania mam nadzieję, że będzie to zacięte spotkanie i wynik meczu ważyć się będzie w ostatnim wyścigu a co najważniejsze mam nadzieje, że Stal przegra maksymalnie 42:48.. edit // Ku... 1 ptk zabrakło Unibaxowi, Ryanowi i Jarkowi nie no jestem bezradny..
__________________ Ostatnio edytowane przez Torretoo ; 18-09-2011 o 17:54 |
| |
| | #15 |
| Dołączył: 19.02.2006 Skąd: Pyrlandia
Reputacja: 2 |
Toruń dzisiaj wygra ale na szczęście nie na tyle, żeby awansować do finału. Pojechali do Leszna z myślą o walkowerze ale na szczęście to się na nich srogo zemściłó.mam nadzieję że dzisiaj byki pokażą się z dobrej strony w toruniu. O wyniku zadecyduje moim zdaniem w dużej mierze bieg juniorów i dyspozycja kołodzieja i holty. Trzymam kciuki za Leszno.
|
| |
| | #16 |
| Moderator Dołączył: 02.08.2009 Skąd: Lublin
Reputacja: 1387 | Apator Toruń(-8) - Unia Leszno 1 @ 1,925 Sportingbet Nie wiem czy to żart ale moim zdaniem taka linia na gospodarzy to śmiech. Oni dzisiaj spokojnie będą walczyć o awans do finału, a nie wygrać koło 10 punktów. Saletra i Holder we dwóch powinni w granicach 30 punktów przywieźć. Do tego dorzućmy Jepsena Jensena i Holte, który u siebie koło 10 powinien zrobić. Największym mankamentem będą juniorzy ale tutaj mniej więcej jest to wyrównane, bo może i Leszczyniane mają mocniejszych juniorów, to jednak atut własnego toru będzie po stronie Apatora. Wśród gości pewniakami do dużych zdobyczy będą Hampel i Batchelor. Jak reszta? Tego nie wie nikt. Baliński po kontuzji ładnie się pokazał w Lesznie, a jak to w Toruniu będzie to nie wiem ale on u siebie zawsze był mocny, a na wyjazdach nie koniecznie to fajnie wyglądało. Kołodziej i Skórnicki tez wielkie zagadki ale jakoś zbyt wiele się po nich nie spodziewam. Moim zdaniem tutaj nie powinno być problemu z 10 punktowym zwycięstwem Apatora, a spokojnie powinni powalczyć o awans. Ostatnio edytowane przez kapszti ; 18-09-2011 o 19:05 |
| |
| | #17 | ||
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 | Cytat:
Nie ma sensu dyskutować o zdarzeniu, stanie toru w Lesznie itd. Można przeczytać uzasadnienie Komisji Orzekającej Ligi. http://www.sportowefakty.pl/zuzel/20...zno-zamkniety/ Zwłaszcza końcowy fragment. Cytat:
---- Co do typów to krótko bo też nie bardzo mam czas. Toruń faktycznie musi powalczyć. Handi jakie dają buki w granicach 9-10 punktów myślę, że są do pokrycia. Kursy interesujące więc moim zdaniem opłaca się zainwestować.
__________________ | ||
| |
| | #18 |
| Dołączył: 19.02.2006 Skąd: Pyrlandia
Reputacja: 2 |
O obiektywności tych wszystkich Komisji i innych ogranów świadczy to, że kary za mecz w Lesznie spotkały tylko drużynę gospodarzy, nie wspominając wogóle o "zachowaniu" i wypowiedziach pana Kryjoma za które nie spotkała go żadna kara. Zielony stolik to jest miejsce w którym Toruń może wygrać MP, a tor żużlowy to tor żużlowy a nie pole golfowe. Jeżeli tor jest ok to taka decyzję podejmuje sędzia, a karanie po rozegranych zawodach za stan toru, który sędzia zatwierdził do jazdy jest co najmniej dziwne.
|
| |
| | #19 | |
| Dołączył: 26.03.2010 Skąd: PL
| Cytat:
Skoro tor był zły bo niektórzy zawodnicy sobie na nim nie radzą, to ciekawe czy teraz zamkną tory pierwszo- i drugoligowe, chyba "troska" o zawodników nie ogranicza się tylko do ekstraligi, hę? Jeżeli chodzi o mecz, to dość fajnie wygląda: Adam Skórnicki under 2.5 @1.40 (Tobet) ZWROT Skądinąd sympatyczny Adam w swoich biegach ma szansę moim zdaniem na 1 punkt na juniorze a jeśli Unii będzie szło źle to jest pierwszym kandydatem do zastąpienia w ramach taktycznej. Dobre do dubla. E: Mimo wszystko Kryjom ładnie się zachował i publicznie przeprosił ZAWODNIKÓW za swoje slowa, chociaż w Lesznie dzięki temu sympatii pewnie nie odzyska
__________________ Jeżeli jest problem, to jest rozwiązanie. Ergo: jeżeli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu. :) Ostatnio edytowane przez elfilozof ; 19-09-2011 o 13:48 | |
| |
| | #20 |
Wytłumaczcie mi to całę zamieszanie spowodowane zamknięciem toru? Przecież finał w lesznie jest szybciej niz te 14 dni wiec mozna jechac a poźniej i tak pół roku stadion jest zamknięty bo nic sie tam nei dzieje wiec o co chodzi i z czego cieszą się toruńskie dziwaki?
|
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| 17. kolejka Speedway Ekstraligi - 11 września 2011 | Vader | Żużel | 8 | 11-09-2011 14:58 |
| 16. kolejka Speedway Ekstraligi (21.08.2011) | X_Design | Żużel | 9 | 21-08-2011 15:30 |
| 15. kolejka Speedway Ekstraligi - 7 sierpnia | Robson_26 | Żużel | 41 | 15-08-2011 16:53 |
| 2 kolejka Ekstraligi - 10.04.2011 | Verti | Żużel | 15 | 10-04-2011 17:52 |
| 1 kolejka Ekstraligi - 03.04.2011 | Verti | Żużel | 46 | 03-04-2011 18:24 |