Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betsson

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 02-12-2011, 17:14   #241
Moderator

Reputacja: 451
O to chodzi że próbowałem na 3 przeglądarkach na swoim kompie, po wyczyszczeniu cookies'ów. Na 2 przeglądarkach u kumpla i ciągle to samo. A support na to ... nic

SimonS jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14-12-2011, 12:30   #242

Reputacja: 55
Ostatnio gram w betssonie więc skrobnę kilka słów od siebie.

Jeśli pojawi się jakiś problem to niestety ale trzeba sobie radzić samemu, bo pracownicy mało co wiedzą i nie są zbyt pomocni. Przykład: Czekałam na swoją kolejkę na live czacie(Czynny tylko od 10-13 i 17-20), a kiedy w końcu do mnie doszła i skończyłam pisać swoje pytanie to Pani zdążyła się rozłączyć (argumentując później to tym - czekałam jeszcze raz, że mają długą kolejkę i nie ma czasu - dokończenie pytania zajęło mi góra 30 sekund), zresztą i tak kazali mi napisać meila, bo nie umieli udzielić mi odpowiedzi na moje pytanie.

Kolejny przykład to promocja na mecz Real Madryt- Barcelona, trzeba było postawić z komórki jakieś zdarzenie na ten mecz po 24 zl i zwracali 25 zł, podobna promocja była na mecz Chelsea - Manchester City. Tak więc myślałam, że dopiszą mi te pieniążki do mojego konta (a co tam darmowy zakład dają to zagrałam), okazało się, że w obu przypadkach był to tylko kod vouchera, na którego wpisanie miałam około tydzień czasu - niestety wpisać kodów nie mogłam bo akurat na koncie miałam inny aktywowany bonus i ogromny obrót do zrobienia ( nie miałam zamiaru grać nic na siłę żeby tylko zrobić ten obrót). Wyszło na to, że kody oddałam (nie betssonowi tylko innej osobie ) w innym przypadku by mi przepadły....Betsson nie potrafił ich przedłużyć ani też w innym czasie dać mi innych kodów, po prostu nie potrafił zrobić nic, albo nie chciał.

Tak więc podsumowując, z minusów:
- kompletnie nie pomocna obsługa,
- brak w ofercie handicapów azjatyckich,
- strona nie działa na każdej przeglądarce,
- uboga oferta live (niestety pod tym względem Bet365 jest bezkonkurencyjny).

A teraz kilka plusów, bo takowe też są - pieniążki wypłacam na konto bankowe, wypłata raczej szybko się odbywa bez dodatkowych problemów, mimo, że raz wypłaciłam troszkę kasy za darmowe spiny, też nie było z tym problemów.

Poza tym wchodząc ostatnio na swoje konto zobaczyłam, że mam dostępny bonus 50% od wpłaty do 224 zł, a że w tamtej chwili inni bukmacherzy nie mieli nic ciekawego - skorzystałam, podoba mi się również to, że mam jasno i wyraźnie napisane ile zrobiłam obrotu, ile mi zostało do zrobienia i w razie jakiejś niespodziewanej sytuacji zawsze mogę ten bonus anulować ( np. nagła potrzeba gotówki ). Jest jeszcze kwestia Vip punktów, jeżeli ktoś gra sporymi kwotami to można również troszkę kasy zgarnąć i zamienić te punkty na pieniążki, jeżeli natomiast gramy za mniejsze pieniądze to i tak zawsze jakiś grosik z punktów się uzbiera.

Z plusów:
- szybka wypłata (na konto bankowe bez prowizji - mimo, że wypłacałam kilka razy pod rząd w jednym miesiącu),
- przejrzysta strona (jak dla mnie),
- fajne promocje.
meggie1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22-12-2011, 23:35   #243

Witam, mam problem z tym bukiem, obstawiłem mecz pucharowy, drużyna, którą typowałem wygrała, ale w doliczonym czasie gry, w podstawowym był remis, nigdzie nie ma wzmianki, że typuję tylko 90 minut gry, typowałem cały mecz, nie jest moją winą, że trwał 120 minut, tak więc gdzie mogę zgłosić nieuczciwość tego buka i w jaki sposób odzyskać pieniądze? jest to w ogóle możliwe?
hjkr jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22-12-2011, 23:44   #244

Reputacja: 55
Cytat:
Napisał hjkr ->

Witam, mam problem z tym bukiem, obstawiłem mecz pucharowy, drużyna, którą typowałem wygrała, ale w doliczonym czasie gry, w podstawowym był remis, nigdzie nie ma wzmianki, że typuję tylko 90 minut gry, typowałem cały mecz, nie jest moją winą, że trwał 120 minut, tak więc gdzie mogę zgłosić nieuczciwość tego buka i w jaki sposób odzyskać pieniądze? jest to w ogóle możliwe?
tak na przyszłość. zanim zaczniesz cokolwiek stawiać - przeczytaj regulamin bukmachera.
zapala81 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22-12-2011, 23:48   #245

czytałem i nic nie znalazłem co mogłoby mi pomóc więc skoro wiesz prosiłbym o wyjaśnienie to zwykłe oszustwo, złodzieje
edit juz mam
Cytat:
8.4.
Jeśli z jakiegokolwiek powodu nie jesteś usatysfakcjonowany rozwiązaniem Twojej reklamacji przez serwis Betsson, możesz złożyć zażalenie do Maltańskiej Instytucji ds. Loterii i Gier (Malta Lotteries and Gaming Authority) (w odniesieniu do wszystkich spraw za wyjątkiem gier pokerowych, działających zgodnie z paragrafem 6 niniejszej Umowy):
Adres: Suite 1, Level 3, TG Complex, Brewery Street, Mriehel, Birkirkara BKR 3000, Malta
Numer telefonu: +356 21316590/1/3/4
jutro napisze im maila ze screenami i opisem dokładnym sytuacji

P.S co najlepsze miałem ten mecz na 3 kuponach
na jednym, gdzie nei wszedł inny mecz od razu bylo w przegranych mimo, iz ten mecz który nie wszedł jeszcze nie byl zakonczony, a tutaj trwała dogrywka. Pozostałe 2 gdzie weszło były w otwartych do samego konca, i dopiero jak PSV wygrało zaliczyło jako przegrane.

Ostatnio edytowane przez hjkr ; 22-12-2011 o 23:58
stare 23-12-2011, 04:22   #246

Reputacja: 69
Cytat:
Napisał hjkr ->

czytałem i nic nie znalazłem co mogłoby mi pomóc więc skoro wiesz prosiłbym o wyjaśnienie to zwykłe oszustwo, złodzieje
edit juz mam

jutro napisze im maila ze screenami i opisem dokładnym sytuacji
Chodzi raczej o ten zapis:

Cytat:
11. Piłka Nożna
Aby zakład był ważny rozegranych musi być przynajmniej 80 minut; Jeśli nie jest inaczej postanowione, wszystkie zakłady dotyczą tylko regularnego czasu gry.
Twój zakład został rozliczony prawidłowo.

7. Nigdy nie obstawiaj przeciwko Serbom!

FAQ na temat tradingu sportowego!
favago jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-12-2011, 08:25   #247

Nie został są złodziejami, jest to celowe wprowadzanie w błąd i działanie na szkode klienta i ja im to udowodnie. Oszuści, jedna wielka ściema, pisało ja byk zwycięzca meczu, omijajcie ten scamerski buk szerokim łukiem. Nie dość, że nie wypłacają pieniędzy to jeszcze są upośledzeni umysłowo i zwycięztwo nie jest dla nich zwycieztwem.
stare 23-12-2011, 10:27   #248

Reputacja: 136
nie wygrales, byl remis. obstawiles zaklad.3 drogowy a nie 2. tak samo jest w hokeju albo obwtawiasz 1x2 w reg albo 1 2 wlaczajac ewentualna dogrywke i karne. wiec jedyna uposledzona osoba w tej sprawie jestes ty...
stare 23-12-2011, 11:02   #249

Reputacja: 251
Cytat:
Napisał hjkr ->

Nie został są złodziejami, jest to celowe wprowadzanie w błąd i działanie na szkode klienta i ja im to udowodnie. Oszuści, jedna wielka ściema, pisało ja byk zwycięzca meczu, omijajcie ten scamerski buk szerokim łukiem. Nie dość, że nie wypłacają pieniędzy to jeszcze są upośledzeni umysłowo i zwycięztwo nie jest dla nich zwycieztwem.
Jakież to polskie z twojej strony Nie znasz podstawowych zasad obstawiania i oczywiście zamiast ruszyć swoim pustym łepkiem, to będziesz robił z siebie jeszcze większego idiotę. Ale ja osobiście trzymam kciuki, co prawda jeden już próbował nam wmówić,że białe jest czarne, ale może tobie się uda. Czekam na relacje z frontu i życzę powodzenia.
pete1989 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17-01-2012, 16:38   #250
Moderator

Reputacja: 1100
Jeśli ktoś się lubi pobawić w stawianie zakładów za kieszonkowe, to buk jest idealny dla niego...

Grałem tam +- rok czasu non stop i nie było większych problemów, aż w grudniu przy 2 wpłatach po 110pln (bonusy 50%) wypłaciłem stamtąd przeszło 3 tysiące w bodaj 3 ratach...

Ktoś powie, że to wcale nie są duże pieniądze, jednak dla tego bukmachera, to chyba jest jednak dziwne, że ktoś może coś wygrać, bo teraz większość zdarzeń mogę pograć tylko po wysłaniu stawki do akceptacji.

Tzn. nie zupełnie... Gdyby akceptowali te stawki, to wcale bym nie narzekał i nie mówię tu o kuponach rzędu setek złotych, bo takich już nawet nie próbuję wysyłać do akceptacji, ale takich za kilkanaście zł !
13 zł na NBA - odrzucone,
11 pln na mecz towarzyski - odrzucone,
dziś 20 pln na ME w piłkę ręczną - odrzucone !

Próbując uzyskać informację, co spowodowało limity support odpowiedział formułką o ryzyku jakim obarczony jest mecz bla,bla,bla...
Swego czasu wyśmiałem Betsson na facebooku, gdyż reklamują się przy pomocy Pezeta, jak to on ich niby lubi, stwierdzeniem "...dopóki nie dostanie limitów na 0 pln", to zbyli mnie stwierdzeniem, iż "nie wiedzą jak udało mi się tego dokonać"...

Reasumując, jeśli ktoś lubi czekać na pieniądze minimum tydzień czasu, nie obawia się, że po kilku wygranych dostanie limity = 0 pln, to buk jest idealny dla niego...

Wszystkim normalnym stanowczo odradzam, bo to co się tam dzieje przechodzi ludzkie pojęcie !

Oby Betsafe nie poszedł w ślady nowego brata...
stare 17-01-2012, 16:57   #251

Zgadzam się w 100% z Obserwatorem, mam tam konto od kilku dobrych lat.. Z początku przegrywałem, dostawałem specjalne oferty od telemarketerów z bonusem 100% do 425PLN itd. ale gdy zacząłem wkońcu wygrywać, nie dość że skończyły się promocje to zaczęły problemy z przyjmowaniem kuponów po kilkadziesiąt złotych.. Jednakże nie można im nic zarzucić jeśli chodzi o system, wypłaty i support. Każdy kto zaczyna, nie może przejść obojętnie obok tej firmy.
Nate jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-02-2012, 21:25   #252

Reputacja: 6
Panowie nie wiem czy to odpowiedni dzial ale nic sie nie stanie jak zadam jedno pytanko otoz mam konto na betssonie i z 20 zl wplaconych na "GAMES" na slotach zrobilem 1500 zl czy te pieniadze moge normalnie wyplacic ? i czy jest mozliwosc wyplaty tych pieniedzy na matki konto poniewaz sam bankowego nie posiadam prosze o odpowiedz i przepraszam za spam w tym miejscu
stare 02-02-2012, 23:15   #253
Moderator

Cytat:
Napisał Bradlley ->

Panowie
Możliwość wypłaty jest, ale na własne konto...
Skoro go nie posiadasz, to jutro orzeźwiający spacerek do banku i zakładamy konto, no chyba że jesteś niepełnoletni, to wówczas graj sobie dalej w GAMES za te pieniądze tylko bez zbędnych emocji, bo i tak kasy nie wypłacisz.
stare 02-02-2012, 23:31   #254

Reputacja: 6
Ja nie wiem czy to jakis bubel czy co ale z tych 1500 zl mam juz ponad 3000 zl i krece po 20 zl jeden szczal i co chwile jakies bonusy lapie tu 400 zl tu 600 zl i tak sie juz uzbieralo ponad 3000 zl nie chwale sie bron Boze tylko nie moge sobie tego wyobrazic ze tak latwo zrobilem taka kase jezeli tak jest jutro odpalam LIVE pytam sie babki i jak tak to lece otwierac konto
stare 03-02-2012, 13:47   #255

Reputacja: 18
Cytat:
Napisał Bradlley ->

Ja nie wiem czy to jakis bubel czy co ale z tych 1500 zl mam juz ponad 3000 zl i krece po 20 zl jeden szczal i co chwile jakies bonusy lapie tu 400 zl tu 600 zl i tak sie juz uzbieralo ponad 3000 zl nie chwale sie bron Boze tylko nie moge sobie tego wyobrazic ze tak latwo zrobilem taka kase jezeli tak jest jutro odpalam LIVE pytam sie babki i jak tak to lece otwierac konto
Miałeś szczęście chłopaku nic więcej, nie jest to bubel, po prostu zwykłe szczęście :P Kręciłeś bo miałeś opór kasy i myślałeś że nie wypłacisz, podbiłeś stawkę a maszynka akurat dawała, zwykły fart ! Zasuwaj do banku i zakładaj konto po czym wpłacaj kasę póki nie przegrałeś wszystkiego. Bo taka łatwa kasa czasem do złego mobilizuje :P Także jak jeszcze tego nie zrobiłeś, to nie pytaj na żadnym live tylko śmigaj w bank czym prędzej.

A ja mam pytanie do ogółu...dostałem super, hiper ofertę bonusową 100% do 400zł i po przeczytaniu postów poprzedników na temat limitów zastanawiam się czy jest jakikolwiek sens wpłacać. Nie wiem może i jestem na niewielkim minusie u nich, ale to naprawdę niedużym bo grywam tam sporadycznie, ostatnimi czasy wcale i w ogóle bo nie lubię tej firmy. Pytanie czy jest sens wpłacać tam te 400zł i próbować to obracać i spodziewać się limitów nagle czy też nie będę wdzięczny za odpowiedź
blads jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-02-2012, 13:53   #256
Moderator

Cytat:
Napisał blads ->

100% do 400zł
Jakbym dostał 400 gratis to i po 20 zł mógłbym obracać...

Powiedzmy sobie szczerze, jeśli póki co nie masz limitów, grasz "normalnie", nie wypłacałeś ostatnio wielokrotności depozytu i jesteś zweryfikowany, to wpłacaj śmiało... Ot tak, problemów nie będą Ci robić, szczególnie, że tą ofertą chcą Cię zachęcić do gry u siebie, skoro jak piszesz, nie grywasz tam praktycznie.

Śmiało wpłacaj
stare 03-02-2012, 17:20   #257

Reputacja: 18
Spróbuję chyba coś zadziałać, nie grywam bo nie lubię tego buka. Interfejs porażka, support też, nie wiem za co dostali te niby nagrodę no ale dobra. Wpłacę i zobaczę jak to tam wygląda
blads jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-02-2012, 15:01   #258

Reputacja: 15
Czy ja mam problemy ze wzrokiem czy Betsson nie ma oferty na skoki narciarskie ?
daCity jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-02-2012, 18:09   #259

Reputacja: 7
Miał ale kwalifikacje były więc zabrali koło 14-30 chyba. Ja koło 12 normalnie stawiałem.
Piotrek88_14 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-02-2012, 12:57   #260

Reputacja: 28
cos złego sie z nimi dzieje, wypłata zlecona 4 dni temu i nawet nie ruszona przez nich, nigdy tak nie było
geryx jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betsson > Betsson - opinie

Odpowiedz