![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #43 |
| Dołączył: 26.02.2008 Skąd: Warszawa
Reputacja: 1 |
ostatnio mialem krotka przerwe od grania, nie wiem jak jest teraz... cenilem sobie w betssonie wysokie kursy na tenisie oraz draw no bet... obecnie po powrocie do polski od kilku dni czekam na przelew na moje konto.....
__________________ 'W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nielogiczne działanie' - Anatol France. |
| | |
| | #44 |
| Dołączył: 05.07.2008 Skąd: greatfun.pl
Reputacja: 6 |
Strasznie się czepiają przy wypłacie, ode mnie chcieli skan dowodu, rachunku i po zweryfikowaniu danych jeszcze numer telefonu. Trochę dużo wymagają, ale wypłacili.
|
| | |
| | #45 |
| Dołączył: 04.10.2008
|
nigdy nie miałem problemów z wypłatą kasy z Betsson, nie żądali żadnych skanów, podałem tylko numer rachunku i kasa przechodzi bez problemu na konto, co do zakładów live to jest to oferta uboga, ale ogólnie to bukmacher podoba mi się (może dlatego że całą przygodę z załadami sportowymi zaczynałem od niego)
|
| | |
| | #46 |
| Dołączył: 11.01.2008
|
dla mnie ten bukmacher jest bardzo solidny..bardzo mi sie podoba..moja przygoda zaczela się w momencie kiedy dostalem od nich bonus 1 ojro na ruletke i tak sie zaczelo..ugralem z nich 80 ojro wyplacilem połowe i gralem dalej..z wyplatą tylko chcieli skanu dowodu a tak to szybko poszlo..zaklady live tak jak poprzednik mowil bardzo ubogie ale zaklady normalne mozna postawic...polecam buka...
|
| | |
| | #52 |
| Guest
|
MALYSZOMANIE CZAS ZACZAC! Powoli przygotowujemy się do zawodow z cyklu Pucharu Swiata w Skokach Narciarskich w Zakopanem, jednak do tego czasu mamy jeszcze wiele emocji zwiazanych z Adamem Małyszem i naszymi skoczkami. Poniewaz juz w najblizszy czwartek rozpoczna sie kwalifikacje do pierwszych zawodow z cyklu Pucharu Swiata w Kuusamo w Finalandii wiec postanowilismy to uczcic ciekawa promocja. Postaw przynajmniej 4 PLN na zaklad AKO, w ktorym bedzie przynajmniej 1 zaklad dotyczacy Pucharu Swiata w Skokach, ktory odbywa się w ten weekend i wygraj: - jedna przenosna saune finska - 1 z 5 nagrod pienieznych po 111PLN kazda Wygra ten Uzytkownik, ktorego AKO bedzie mialo najwyzszy kurs, ktory okaze się trafiony. Mamy tez nagrode pocieszenia dla tych, Uzytkownikow, ktorym AKO nie wejdzie. Osoba z najwyzsza przegrana stawka, bedzie mogla wygrac 111 PLN |
| |
| | #53 |
| Guest
|
Zwyciezca ostatniego konkusy wygral z kursem 42,42 (urszulka17) Oto wygrany kupon: Hertha BSC Berlin - 1. FC Köln 1,75 GKS Bełchatów - Gornik Zabrze 1,50 Team HS 142 Ski Jumping World Cup - Austria-Finland 4,25 Polonia Bytom - Piast Gliwice 1,95 Lechia Gdansk - Legia Warszawa 1,95 Total Odds: 42,42 Adjusted Total Odds: 42,42 |
| |
| | #54 |
| Guest
| Betsson rozdaje... lodówki z ...łososiem!!! Po promocji z sauną fińską z okazji turnieju w Finlandii jako inauguracji cyklu turniejów Pucharu Świata w Skokach Narciarskich, Betsson wprowadził kolejną promocję związaną ze skokami na turniej w Norwegii. Tym razem zwycięzca otrzyma prawdziwą lodówkę wypełnioną łososiem norweskim. Do wygrania są również bonusy o równowartości 111 zł dla 5 osób, które będą miały najwyższy kurs w wygranym AKO, gdzie przynajmniej jeden zakład będzie dotyczył skoków narciarskich. Nagroda pocieszenia również dla najbardziej pechowego Gracza, który przegra swój zakład AKO z najwyższym kursem. |
| |
| | #55 |
| Guest
|
P.S Minimalna stawka 4zl
|
| |
| | #56 |
| Dołączył: 03.12.2008
|
Działą wam stronka bo nie mogę sie zalogować
|
| | |
| | #58 |
|
Wypłata została cofnieta spowrotem na konto na e-maila nie odpowiadaja pewnie bedzie tzreb awyslac jakies skany tylko czego zeby wszystko bylo SI?
|
| | |
| | #59 |
| Dołączył: 05.07.2008 Skąd: greatfun.pl
Reputacja: 6 |
Człowieku masz czat, napisz do nich i Ci wytłumaczą o co biega a nie sypiesz po 3 posty pod rząd, skąd my mamy wiedzieć o co im chodzi, i tak i tak musisz do nich napisać bo nikt za Ciebie na forum tego nie załatwi.
|
| | |
| | #60 |
|
kur... gdzie się chowales "geniuszu " pytam sie czy ktoś miał taką sytuacje i chce sie dowiedzieć jakie dokumenty muszę przeslac bo chyba sam dowod nei wystarczy a co do czatu to nie dziala... |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Tobet - opinie | Vader | Tobet | 548 | Wczoraj 13:30 |
| Gamebookers - opinie | Marcin-Odra | Gamebookers | 138 | 07-02-2012 20:23 |
| Betako - opinie | Lucas | Betako | 8 | 30-08-2011 12:33 |