![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 602 | Betsson - opinie
W tym temacie czekamy na wasze opinie na temat bukmachera Betsson. Co Wam się w nim podoba, a co nie? Na co zwracać uwagę przy graniu itp. Ich mocne, a także słabe strony. Temat na pewno przydatny dla nowych graczy, którzy chcą się zarejestrować w Betsson. Co sądzicie o Betsson?
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== |
| | |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 02.02.2006 Skąd: Lublin
Reputacja: 150 |
Więcej niż dobra firma.Szybki miły support po Polsku.Bardzo miłe panie |
| | |
| | #3 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005 Skąd: Bie(L)any
Reputacja: 191 |
Bardzo moge pochwalić tego bkmachera,naprawde bardzo miło mi sie w nim grało , dobra oferta , bukmacher pewny , moge polecic.
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 09.03.2006 Skąd: -=między Łodzią, a Warszawą=-
|
ogolnie wszystko ok, ale: - na mniej popularne sporty kursy pojawiaja sie dosc pozno (8-10 godz przed darzeniem) - live jednak troche slabe, malo opcji - trudno obrocic bonusa (jak juz pisal Beau) reszta super i wg mnie warto pozdrawiam |
| | |
| | #5 | |
| Dołączył: 20.06.2007 Skąd: Warszawa
Reputacja: 22 | Cytat:
Również polecam, korzystam z płatności mBanku i pieniądze mam zawsze w kilka sekund po dokonaniu tranzakcji.
__________________ www.foto-festiwal.pl - cykliczne konkursy dla fotografów | |
| | |
| | #6 | |
| Dołączył: 06.04.2007
| Cytat:
Jeżeli chodzi o samego buka, to na plus w przypadku zakładów na piłkę nożną jak dla mnie jest duża ilość różnych rodzajów typów na dane spotkanie. Niestety często na te różne typy są jakieś chore limity stawek na zakłady - i to śmieszne limity, bo często to jest 10-20zł, a spotkałem się nawet z limitem 8zł. Jak dla mnie takie niskie limity to jakaś błazenada i w ten sposób się ośmieszają tylko. | |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 12.10.2007 Skąd: Szczecin
|
Wlasnie trwaja w najlepsze mecze eliminacji Mistrzostw Europy, tymczasem serwis Betssona... nie dziala |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 28.09.2007
|
Wiecie może czy w dalszym ciągu działa promocja 100% od pierwszego depozytu dokonanego na tym buku? Z tego co wyczytałem to do konca wrzesnia byłA ta promocja była, ale cały czas widze banery, które chyba nie kłamią.
|
| | |
| | #10 | ||
Minimalne stawki wypłacania są tak niskie, że wystarczy obstawić 1 średni mecz żeby móc wypłacić to 80 zł. Nie przesadzajmy z tymi sumami! Cytat:
__________________ www.foto-festiwal.pl - cykliczne konkursy dla fotografów Ostatnio edytowane przez kha1 ; 16-10-2007 o 12:42 | ||
| | |
| | #11 | |
| Dołączył: 06.04.2007
| Cytat:
Najpierw piszesz, że obrót bonusem to nie problem i wystarczy jeden zakład (a wymagany obrót, to właśnie powyżej 1300zł), a teraz o minimalnej kwocie wypłaty... A wystarczy najpierw przeczytać ze zrozumieniem, a później odpowiadać | |
| | |
| | #12 |
| Ban Dołączył: 01.07.2007 Skąd: Kraków a jak
|
Co tu duzo pisac ten buk napewno nie zalicza sie do czolowki,typowy sredniak,ladnie oprawiony i nic po zatym,srednie kursy,support na livie raz jest raz go niema,a na odp emaile nie raz sie czeka 1 lub 2 dni,jeden z trudniejszych bonusow do wyrobienia
|
| | |
| | #13 |
| Dołączył: 26.09.2007
|
To samo co poprzednik Nie wiem o co chodzi. Wole expa chociaz ze nei ma telefonu... |
| | |
| | #14 | ||
Cytat:
__________________ www.foto-festiwal.pl - cykliczne konkursy dla fotografów Ostatnio edytowane przez kha1 ; 07-11-2007 o 12:17 | ||
| | |
| | #15 |
| Dołączył: 12.02.2007 Skąd: BydgosZcZ
Reputacja: 21 |
ja po ostatniej przygodzie rezygnuje z usług Betsson. wykryłem błąd, dali w ofercie mecz, który odbył się dzień wcześniej. zagrałem na ten mecz i wygrałem, wygraną dostałem, troszeczkę złotych przegrałem i przedwczoraj przyszedł mail, że anulowali zakład i mam stan konta minusowy. Spotkało Może Też Kogoś Takie Coś ?? Można Takie Coś Robić ?? Pozdrawiam |
| | |
| | #16 | |
| Dołączył: 09.03.2006 Skąd: -=między Łodzią, a Warszawą=-
| Cytat:
w zakldce aktywne bonusy mialem taki "pasek postepu", chodzilo o to ile mi zostalo do wykonania bonusa, wplaciclem 99zł, tyle samo bylo bonusa wiec musialem postawic za laczna sume 1188zl zeby moc wyplacic bonus... ale niespodzianka, w momencie gdy postawilem za laczna sume 198zł (czyli depozyt + bonus) ten "pasek postepu" jest zapelniony i bonus ma status "wykonany"! nie probowalem jeszcze wyplacac tej kasy, gram sobie dalej, na pewno nie mam jeszcze 1188zł obrotu, ale bonus widnieje jako wykonany, nie wiem o co chodzi, czy to ich pomylka czy co? mial ktos cos takiego? czy mozna teraz bez problemu wyplacic kase z bonusem czy zostanie mi on anulowany? pozdrawiam Ostatnio edytowane przez tosterkm ; 13-11-2007 o 09:48 Powód: literowki | |
| | |
| | #17 |
| Forum VIP Dołączył: 02.02.2006 Skąd: Lublin
Reputacja: 150 |
Mój kolega miał chyba to samo.Pozostało mu dużo do orbócenia a tu patrzy 100% obrócone |
| | |
| | #18 |
| Dołączył: 26.09.2007
|
Tez to mialem ale dawno temu... Pisalem do supportu z zapytaniem jak oni to licza bo moim zdaniem komputer nei liczy tak jak podane jest to w regulaminie promnmocji.
|
| | |
| | #19 |
| Dołączył: 06.08.2006
|
Orientuje się ktoś może czy proszą o skan dowodu podczas wypłacania pieniędzy?
|
| | |
| | #20 |
| Dołączył: 30.01.2007
|
Wypłacałem 5 dni temu. Nie chcieli skanu dowodu.
|
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Tobet - opinie | Vader | Tobet | 548 | Wczoraj 13:30 |
| Gamebookers - opinie | Marcin-Odra | Gamebookers | 138 | 07-02-2012 20:23 |
| Betako - opinie | Lucas | Betako | 8 | 30-08-2011 12:33 |