![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 24.04.2010 Skąd: Białystok
Reputacja: 2 | Długie rozliczanie zakładów
Postawione wczoraj po południu, zdarzenia zakończyły się przed północą, do tej pory nie zostały rozliczone, napisałem do nich meila od 2 godz. bez odpowiedzi, również macie podobne doświadczenia?
|
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 10.11.2007
Reputacja: 2 |
Tak jiuz rozmawialem na czacie angielskim jak byl jeszcze czynny( bo teraz to nawet on przestał działac) iz maja problemy technioczne i beda rozliczane dluuugo. Wiem ze tydzien temu sytuacja miala takie samo miejsce wiec cos jest na rzeczy z weekendami u betssona. |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 24.04.2010 Skąd: Białystok
Reputacja: 2 |
Ile trwa dłuuugo dzień, tydzień? Nawet nie potrafią się okreslić. Wcześniej też zdarzały sie opóźnienia, a nie zmieniło się nic w kierunku poprawy systemu. Zaczynam tracić do nich zaufanie, kiedyś nie było większych problemów, a ostatnio kolejny już raz ociągają się z rozliczaniem. W temacie obsługi meilowej szkoda gadać. Należy się |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 320 |
Nie wiem po co się tu gnieździcie, poczekajcie ten tydzień (choć to brzmi tragicznie), wypłacajcie i powitajcie lepszego internetowca. U Betssona prócz takiej 'technologicznej' szaty nie ma nic specjalnego.
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 03.01.2011 Skąd: z kapusty
Reputacja: 1 |
ostatnio nie stawiam za często, ale rozliczenie nie trwało długo, mozna powiedziec ze na bieżąco. jeśli napotkaliście trudności, to na pewno tylko chwilowe |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Rozliczanie kuponów. | kalif | Dział dla Początkujących | 7 | 25-01-2011 18:50 |
| Rozliczanie zakładów under/over w PinnacleSports | adibuncza | PinnacleSports | 3 | 17-09-2009 12:51 |
| bwin- rozliczanie zakładów | Vader | Bwin | 0 | 18-03-2008 00:52 |
| Rozliczanie zdarzen... | Shaker | Dział dla Początkujących | 7 | 16-02-2007 19:54 |
| rozliczanie handicapu | 0lukasz | Dział dla Początkujących | 2 | 11-02-2007 09:59 |