![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 26.03.2009
| Powoli oszukiwany, zobaczymy jak sie skonczy...
Opiszę wam sytuacje jaka mnie spotkala w Betssonie dla przestrogi, zobaczymy jak ona się skończy. Mianowicie, grając na żywo w piątek spotkanie EXCELSIOR - NIJMEGEN przy stanie 2-2 chciałem postawić na under 5,5 w spotkaniu, kurs wynosił 1.14 przy wnoszeniu zakładu kurs uległ zmianie na 1.12 i Betsson nie przyjał mi go. Na ekranie zostałem zapytany czy akceptuję nowy niższy kurs, zastanawiajac się wcisnąłem tak. Jednak wiecie wnoszenie zakładu chwilkę trwa i właśnie w tym momencie zawodnik strzelił kolejną bramkę - zakłady zostały zawieszone i mój nie doszedł do skutku. Odpuściłem sobie więc stawianie dalej czegoś w tym meczu. I teraz najlepsze logując się po jakimś czasie ponownie do Betssona widzę , że mam na koncie zawarty zakład za 1.14, co było zupełnie niemożliwe To tak dla przestrogi, dam znać jak sprawa się zakończy. |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 01.09.2008 Skąd: Jelonki
Reputacja: 12 |
zwykle oszustwo system wykryl ze wrzucili brame i na sile wrzucili sobie juz przegrany typ co zobaczyles po czasie, powiedz jak sie skonczy jak chodzi o grosze to moze oddzadza a jak wieksza kase to pewnie sobie przywlaszcza jak support od razu cos kreci to kiepsko to widze
|
| | |
| | #3 |
|
Dzis dostałem maila , ze przekazali to działu technicznego. Szybko działają Zależy co masz na myśli gruba kasa i dla kogo. Mogę napisać, ze rozchodzi sie o 290 zl. |
| | |
| | #4 |
|
Zwracam honor , Betsson dzis zwrocil kase. Ciekaw jestem jakby sie zakonczylo, gdybym nie zareagowal. Drogi Sebastian, niestety bylismy zmuszeni do uniewaznienia Twojego zakladu na Excelsior - NEC oraz zanizyc wszelkie kursy na to zdazenie do poziomu 1.00. Ta akcja musiala nastapic, gdyz nastapil blad techniczny. Taka byla tresc maila. ps. raczej stety ... |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 01.09.2008 Skąd: Jelonki
Reputacja: 12 |
powiem szczerze ze gratuluje nie spodziewalem sie!! btw i tak jestem pewny ze jakby chodzilo o powiedzmy 2000 chociaz pewnie tyle na live nie mozna bylo zagrac to napewno by nie oddali, pozdrawiam
__________________ at forward 6-8 from St Vincent St Mary Highscool nr 6 LeBron James |
| | |
| | #6 | |
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 | legionista880 - gdzie nie spojrzę to Ty wietrzysz jakieś spiski/oszustwa itd. Anulowali? Anulowali! Zwrócili kasę? Zwrócili... Więc dalsze dywagacje i rozmyślania nad tym "co by było gdyby" nie mają najmniejszego sensu. Koniec tematu
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Typy : Aggress // zobaczymy jak to będzie | Aggress | Kupony | 25 | 30-06-2010 11:43 |
| typy by kuite - powoli powoli bo sie rozp.. | kuite | Kupony | 20 | 31-03-2009 07:11 |
| H3sus typuje. Zobaczymy czy da sie z tego wyżyć. | h3sus | Kupony ze Statystykami | 12 | 22-11-2007 23:25 |
| rzn10--->USA...zobaczymy co sie da ugrac za oceanem | rzn10 | Kupony ze Statystykami | 4 | 08-10-2007 16:19 |
| mam małe pytanie bo nie wiem jak mój kupon sie skonczy;/ | voodoo21 | Kupony ze Statystykami | 1 | 16-11-2006 21:28 |