![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 25.08.2006
Reputacja: 2 | Schody przy wyplatach- pytania przy tel kontakcie od nich
Kilka dni temu zlecilem swoja pierwsza wyplate na moneybookersa z konta. spodziewalem sie ze beda chcieli scan dowodu i jakis rachunek ale nie spodziewalem sie ze beda jeszcze dzwonic do mnie. pytali doslownie o wszytsko , pomjajac imie nazwisko miejsce zamieszkania, date urodzenia. ostatnie logowanie ,ile lat ( moglem mu powiedziec by sobie odjal skoro wczesniej pytal ktory rocznik jestem od 2008 roku ) w co gram - w jakie dyscypliny najwiecej , ile wyplacam , adres email. troche niepokjujace jest to jesli nastepne konto bede musial zalozyc na kogos innego i to nie ja bede odpowiadal na pytania. jesli zaloze na ojca to ojca bede musial dac do telefonu a nie na wsyztskie pytania bedzie znal odp jesli na koncie korzystac nie bedzie. taka inf dla innych i nauczka dla siebie ., trzeba wyciagnac wnioski i tyle .pozdr . mial ktos takowa sytuacje????????????
|
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 26.01.2008
Reputacja: 6 |
konto zakłada się na swoje dane osobowe a nie kogoś innego ... wtedy problemu nie ma |
| | |
| | #3 | |
Reputacja: 2 | Cytat:
| |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 18.04.2008
|
tak, bo są inne buki;] które nie robią taki szopek;]
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 08.06.2005 Skąd: pow. Tomaszów Maz.
Reputacja: 79 |
Do mnie już dzwonili w wakacje 2006roku jak wypłacałem parę tysięcy. Po postu jak się kombinuje to trzeba mieć wszystko na 'cacy' przygotowane, bo nigdy nie wiadomo czy jakiś bukmacher nie zadzwoni.
|
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 07.07.2008
|
teresa1978 najlepiej napisz wszystko o co ciebie pytali będize to przestroga na innych |
| | |
| | #7 | |
Marian jak ci na twoim koncie zaloza limit na granie za 10 zl to tez zalozysz konto na tate. mame czy siostre | |
| | |
| | #8 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 | Cytat:
Zwłaszcza uciążliwe jest to na małych rynkach, gdzie odpowiednia oferta jest czasem tylko u jednego buka. Żeby zagrać coś niestety ale trzeba grać na kilku kontach... A tak w ogóle to Bet365 dzwoni do klientów w "dziwnych" przypadkach.
__________________ | |
| | |
| | #9 | |
hehe dokladnie moze nawet na kilkunastu roznych bukach trza miec konta | |
| | |
| | #11 |
| Dołączył: 05.04.2008 Skąd: Jerozolima
Reputacja: 2 |
mi tam nigdy nie dzwonią bo nie podaje numeru telefonu i mam swięty spokoj. Nie trzeba podać numeru telefonu w większości buków więc po co podajecie |
| | |
| | #12 | |
| Dołączył: 04.11.2006 Skąd: Olsztyn
| Cytat:
| |
| | |
| | #13 |
| Dołączył: 05.07.2008 Skąd: greatfun.pl
Reputacja: 6 |
To zależy ile chcesz sobie wypłacić.
|
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 02.04.2007 Skąd: Rzeszów
Reputacja: 56 |
Ja miałem taką sytuację w Bet365 Wpłaciłem sobie na EURO kase i nie dali mi bonusu 100% o którym dostałem info w meilu. Babka się ciągle wypierała że już dali a ja sie z nią kłociłem i nagle telefon dzwoni a moja siostra sie komórką bawiła więc patrze a tam zastrzeżony więc odrzuciłem. A babka mi na czacie pisze że sie do mnie nie może dodzwonić. A nic nie napisała że ma taki zamiar. Przez koma też się pytała co gram i że może po młych kursach a ja jej grzecznie odpowiadałem i nawet jej przytoczyłem regulamin aż wreszcie nie miała co powiedzieć to kazała chwile poczekać. Patrze i dostałem kase a babka znowu dzowni i przeprasza bo system nie zaktualizował mojego konta i takie tam i jeszcze raz przeprasza. Prócz tego dzownili do mnie jeszcze z kilku poker roomów i chcieli dane osobowe. |
| | |
| | #15 |
| Dołączył: 10.11.2007
Reputacja: 2 |
Sory za słowa ale popierdolony bukmacher.Wplacalem poprzez MB wygralem kase obrotu dokonal lacznie x2 kwota wplacona chce wyplacic na konto bankowe a oni ze nie moge!!! Parodia kazdy bukmacher w tą strone pozwala wyplacac a oni nie co to ma byc do cholery jasnej z tym głupim bukmacherem |
| | |
| | #16 |
| Dołączył: 02.06.2008 Skąd: PIERDO-LAMENTO
Reputacja: 55 | riplej
sposob wplaty determinuje sposob wypłaty mistrzu .tak jest u wiekszosci jesli nie u wszystkich buków.
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Pomyłka przy kursie... | 3l3m3nt | Kącik Ogólnobukmacherski | 5 | 14-06-2010 18:41 |
| Błąd przy wypłacie! | Baroš | Bet-at-home | 2 | 24-10-2008 16:55 |
| Remis w koszykówce przy over/under | Sir Alex | Dział dla Początkujących | 2 | 04-01-2008 11:49 |