![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 02.08.2010 Skąd: Jarosław
| system
4 pojedyńcze 6 podwójne 4 potrójne 1 4-krotny witam mam problemy ze zrozumieniem tych systemow jesli stawiam 4 zaklady np wybrac moze mi ktos wytlumaczyc co znaczy to 4 pojedyncze albo 6 podwojne bardzo bylbym wdzieczny za wytlumaczenie |
| |
| | #2 | ||||
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1142 |
Powoli mnie irytujesz.. Nie zastosowałeś się do prośby a teraz zakładasz kolejny debilny temat? Jezu! czego nie zrozumiałeś tutaj: Cytat:
Widzę, że o zakładach nie wiesz NIC! Powinieneś więc zacząć od przeczytania całego Działu dla Początkujących, zamiast śmiecić na forum singiel - co to oznacza w języku polskim? Cytat:
Dalej... zakład podwójny. Tu wystarczy, że zacytuję siebie: Cytat:
co w tym trudnego? Masz 4 zakłady, które można połączyć w różne PARY na 4 sposoby. Cała filozofia Zakład potrójny? Pomyślmy... co to może oznaczać? Czy będziemy łączyć zdarzenia w trójki? Taaaaaak (klaszcze w ręce) W ten sposób powstaną nam 4 kupony, każdy złożony z 3 zdarzeń. Odpowiednio: abc abd acd bcd Na koniec zostaje czterokrotny czyli wszystkie zdarzenia w jednym kuponie - akumulatorze. Oczywiście WSZYSTKO co napisałem wyżej, jest już na forum i wystarczyła choć odrobina wysiłku by to znaleźć. Każdy kolejny idiotyczny post w Twoim wykonaniu, będę karał surowiej... Edit: Powtórzę linki bo pewnie już zapomniałeś: Działu dla Początkujących Systemy Bukmacherskie
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| ||||
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| system jak system wazne by na plus | Kris6891 | Systemy Bukmacherskie | 5 | 11-11-2010 09:20 |
| system | bebs | Systemy Bukmacherskie | 10 | 25-06-2010 13:36 |
| system 2 z 4 | szynszyl | Dział dla Początkujących | 5 | 18-02-2010 16:50 |
| System 5 z 6 (p i a) | Nka | Dział dla Początkujących | 2 | 28-01-2010 23:24 |
| System 3 z 5 | ErBiK | Dział dla Początkujących | 4 | 20-09-2008 19:07 |