Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betsson

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 02-12-2011, 11:34   #1

UWAGA BETSSON! PILNE!

Od ponad 4 lat jestem klientem Betsson i przez ten okres czasu nie miałem do tej firmy żadnych zastrzeżeń. Wypłaty przebiegały bez problemów i trawły maksymalnie 5 dni roboczych. Mój temat w chwili obecnej nie tyczy się wypłaty ale rozmowa z konsultantem wzbudziła moje obawy.

Drodzy użytkownicy forum. Prowadziłem rozmowę na czacie Betsson odnośnie moich pieniędzy. Konsultant poprosił mnie o chwile cierpliwośći ponieważ musi skontaktować się z działem finansów. Po oczekiwaniu na odpowiedź przez przypadek zamknąłem czat a odpowiedź od firmy Betsson dostałem na adres email...

i TUTAJ UWAGA! CZYTAJCIE UWAŻNIE

Otrzymałem wyczerpującą odpowiedź... ale i to jest CIEKAWE ...

Autorem wiadomości jest Pani Karolina z czatu Betsson, ale adres email z którego została wysłana wiadomość to support-en@Betsafe.com

CO WSPÓLNEGO FIRMA Betsson ma z firmą Betsafe ?

Jako dowód (zrzut ekranu) i więcej informacji na temat firmy Betsson dostarczę już niebawem.

Jeżeli ktoś z Was miał podobną sytuację proszę pisać.
robsonbet jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-12-2011, 11:39   #2
Moderator

Reputacja: 648
Nie wysilaj sie . Betsson i Betsafe to jedna firma .Tak samo jak kilka innych jest ich wlasnoscia

UWAGA Betsson! PILNE!

Czerwonymi trzeba bylo napisac bo faktycznie jest to tak niesamowicie PILNE

Szukaj - niesamowicie ułatwia życie

Jesli chcesz podziekowac nie spamuj tylko kliknij
Mark jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-12-2011, 11:43   #3

Fajnie Mark że coś napisałeś na ten temat. Zastanawiałem się nad taką możliwośćią jednak wolałem zapytać na czacie pracownika czy Betsafe to dobry kumpel betssona, uzyskałem odpowiedź że nie. Stąd ten temat
robsonbet jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betsson > UWAGA BETSSON! PILNE!

Odpowiedz