![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 02.12.2011
| UWAGA BETSSON! PILNE!
Od ponad 4 lat jestem klientem Betsson i przez ten okres czasu nie miałem do tej firmy żadnych zastrzeżeń. Wypłaty przebiegały bez problemów i trawły maksymalnie 5 dni roboczych. Mój temat w chwili obecnej nie tyczy się wypłaty ale rozmowa z konsultantem wzbudziła moje obawy. Drodzy użytkownicy forum. Prowadziłem rozmowę na czacie Betsson odnośnie moich pieniędzy. Konsultant poprosił mnie o chwile cierpliwośći ponieważ musi skontaktować się z działem finansów. Po oczekiwaniu na odpowiedź przez przypadek zamknąłem czat a odpowiedź od firmy Betsson dostałem na adres email... i TUTAJ UWAGA! CZYTAJCIE UWAŻNIE Otrzymałem wyczerpującą odpowiedź... ale i to jest CIEKAWE Autorem wiadomości jest Pani Karolina z czatu Betsson, ale adres email z którego została wysłana wiadomość to support-en@Betsafe.com CO WSPÓLNEGO FIRMA Betsson ma z firmą Betsafe ? Jako dowód (zrzut ekranu) i więcej informacji na temat firmy Betsson dostarczę już niebawem. Jeżeli ktoś z Was miał podobną sytuację proszę pisać. |
| | |
| | #2 |
| Moderator Dołączył: 09.02.2008
Reputacja: 648 |
Nie wysilaj sie . Betsson i Betsafe to jedna firma .Tak samo jak kilka innych jest ich wlasnoscia UWAGA Betsson! PILNE! Czerwonymi trzeba bylo napisac bo faktycznie jest to tak niesamowicie PILNE
__________________ 77777 Sizzling Hot Szukaj Jesli chcesz podziekowac nie spamuj tylko kliknij |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| PILNE!!!! | greg9872 | Off Topic | 5 | 17-07-2010 18:42 |
| Uwaga na ryzykowny bonus w Betsson | Jerzyk63 | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 7 | 08-01-2008 16:46 |
| [Sprzedam] PILNE! 20 EURO na Betsson tanio! | Wiślak | K/S/Z | 1 | 01-01-2007 19:11 |