Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betsson

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 24-07-2010, 08:01   #1

Wypłata z Betsson

Witam,

Założyłem kolejne konto na osobę z rodziny i teraz mam pytanie, od wczoraj gram na Betsson i widzę że przy wypłacie mam podać tylko konto bankowe i kwotę, bez danych do przelewu, czyli z tego co mi się wydaje to dane pobierze z konta na betssonie. Czy przelew mi dotrze jeżeli dane adresowe są takie same tylko imie inne? I orientuje się ktoś ile idzie przelew od Betsson przez zwykły przelew bankowy?
luleky jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29-07-2010, 02:43   #2

Niekiedy w przypadku złych danych, bank nie przyjmie przelewu i cofnie go do nadawcy.
Andre_NBH jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29-07-2010, 08:47   #3

Cytat:
Napisał luleky ->

Witam,

Założyłem kolejne konto na osobę z rodziny i teraz mam pytanie, od wczoraj gram na Betsson i widzę że przy wypłacie mam podać tylko konto bankowe i kwotę, bez danych do przelewu, czyli z tego co mi się wydaje to dane pobierze z konta na betssonie. Czy przelew mi dotrze jeżeli dane adresowe są takie same tylko imie inne? I orientuje się ktoś ile idzie przelew od Betsson przez zwykły przelew bankowy?
Jak się nie orientujesz to nie PISZ dziecko... !
Bank zawsze idzie TYLKO NR konta a te dane mogą być nawet zmyślone PRZELEW I TAK ZAWSZE DOJDZIE po NR. !!! A ta bajeczka buków o danych to zwykły kłam , żeby nie prali brudnych pieniędzy.
dami21 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30-07-2010, 18:21   #4

Absolutnie nie ma problemu z wyplatą pieniędzy z Betsson. Również miałem obawy na samym początku ale gdy zleciłem wypłatę na konto to po bodajże trzech dniach kasa była na moim koncie bankowym.
Pafcio9 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30-08-2010, 12:05   #5

Reputacja: 20
Ja również przy wypłacie nigdy nie miałem problemów. 3 dni i pieniądze są na koncie
Betsson to jeden z najlepszych bukmacherów. Nigdy się na nim nie zawiodłem Mam nadzieje ,że tak pozostanie ^^
Łodzianin1908 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-11-2010, 23:13   #6

Cytat:
Napisał Łodzianin1908 ->

Ja również przy wypłacie nigdy nie miałem problemów. 3 dni i pieniądze są na koncie
Betsson to jeden z najlepszych bukmacherów. Nigdy się na nim nie zawiodłem Mam nadzieje ,że tak pozostanie ^^

Zgadzam sie !!!
grand123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-11-2010, 23:33   #7

Reputacja: 37
Cytat:
Napisał dami21 ->

Jak się nie orientujesz to nie PISZ dziecko... !
Bank zawsze idzie TYLKO NR konta a te dane mogą być nawet zmyślone PRZELEW I TAK ZAWSZE DOJDZIE po NR. !!! A ta bajeczka buków o danych to zwykły kłam , żeby nie prali brudnych pieniędzy.
Dami21 mylisz się, jakiś czas temu chciałem wypłacić z doxxbeta na konto mojej dziewczyny ponieważ miałem problem z bankiem a nie miałem czasu czekać na rozwiązanie tego problemu więc zleciłem wypłatę na jej konto podając swoje dane. Po tygodniu do nich napisałem odpisali mi żebym czekał 10 dni, czekałem i nic. Po 11 dniach znowu do nich napisałem po czym znowu mnie zbyli że to może być problem z bankiem, cała sprawa trwała 3 tygodnie po czym dostałem informację że pieniądze wróciły z powrotem do ich banku ponieważ dane konta nie zgadzały się z posiadaczem czy coś w ten deseń, polecili mi abym pieniądze wypłacił na Moneybookers, pieniądze były po 5 minutach. Wielki + dla nich ponieważ inny buk mógłby się za przeproszeniem dopieprzyć do tego i z kasy byłyby nici natomiast oni jeszcze przeprosili.

Można znaleźć wiele takich przypadków np na google Najlepiej jest więc wypłacać na swoje konto ze swoimi danymi żeby nie było żadnych nieporozumień i problemów
Sylar jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betsson > Wypłata z Betsson

Odpowiedz