![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 21.10.2010
Reputacja: 3 | Zakład wygrany=przegrany
Witam! Zagrałem wczoraj wieczorem zakład na "live" wchodząc po spotkaniu na swoje konto w Betsson zobaczyłem kwotę którą udało się zainkasować za wygrany zakład i od razu za to obstawiłem swoje typy, dzisiaj wchodząc na konto patrzę ze mój stan konta jest na minusie o wygraną jaką wczoraj wygrałem. Okazało się ze zakład "live" który obstawiłem nie wszedł ale wczoraj ktoś się musiał pomylić i mi go zaakceptować jako wygrany-na LC napisali mi ze niczego nie wiedzą co dalej czy mam oddawać te pieniądze a jak dla mnie są to dość spore kwoty, mam czekać ale czy to była moja wina ? Czy ktoś miał podobne przykre sprawy z w/w przypadkiem związane ? |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 11.04.2010
Reputacja: 2 |
Nie miałem takie przypadku, lecz uważam, że nic Ci nie zrobią. Jedynie może skończyć się na zablokowanym koncie, a może nawet będziesz miał tylko ujemną kwotę na koncie. Przestudiuj jeszcze regulamin - tam wszystko pisze. Jeśli nie ma nic tam zawartego o tym to nie przejmuj się |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Czy kupon jest wygrany? | luqkash3 | Dział dla Początkujących | 1 | 27-11-2010 23:07 |
| Przegrany kupon | godel | Bet365 | 6 | 16-09-2010 12:37 |
| Pytanie o wygrany kupon | Grubas767 | Dział dla Początkujących | 2 | 02-10-2009 16:07 |
| Kiedy kupon jest wygrany?! | sledziq | Bet-at-home | 8 | 07-06-2008 14:08 |
| czemu zaklad przegrany? | neo2006 | Bwin | 11 | 20-05-2006 10:45 |