![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #41 |
| Dołączył: 06.01.2010
Reputacja: 101 |
Remis piłkarzom AZ Alkmaar nie gwarantował awansu w stu procentach. Jeśli tylko dziś Austria Wiedeń pokonałaby Malmo FF co najmniej 6-0 (krótko mówiąc, różnicą sześciu bramek), to remis Kalmarom niewiele by dawał. Zgodnie z tym co pisałem, ekipa gości wystąpiła bez południowców i to sprawdziło się. Niestety, sprawdziły się też słowa opiekuna Metalista, który mówił, że jego zmiennicy także zaprezentują się solidnie. Gospodarze byli dziś lepszym zespołem, szkoda tylko, że nie potrafili tego udokumentować drugim trafieniem - wówczas byłoby elegancko |
| |
| | #42 |
| Moderator Dołączył: 25.11.2009
Reputacja: 606 | |
| |
| | #43 | |
| Dołączył: 26.11.2009 Skąd: Kalisz
Reputacja: 21 | Cytat:
| |
| |
| | #44 |
| Dołączył: 16.08.2011 Skąd: Edinburgh / Lubelskie
Reputacja: 26 |
Wg mnie na kogo by Legia i Wisła nie trafiła będzie to już ciężki rywal, rywalem marzeń dla Polskich drużyn byłby na pewno Club Brugge, reszta to już troszkę wyższa polka nie wspomnę już o drużynach z Manchesteru które znając życie zagrały by 2gim garniturem w obu meczach z Legia i Wisłą. Lub drużynach z Hiszpanii Valencia i At. Madryt. Jakbym miał typować losowanie to jedna z Polskich drużyn trafi na Manchester City albo United
__________________ Jeżeli pomogłem w podjęciu dobrej decyzji, lub przyczyniłem się do podwojenia twoich pieniędzy kliknij DZIĘKI to nic nie kosztuje. |
| |
| | #45 | |
| Moderator Dołączył: 07.02.2010 Skąd: Kraków/Arbroath
Reputacja: 705 | Cytat:
Athletic Bilbao - wiadomo swoją renomę i markę ma. W grupie walczyli ze Slovanem Bratysława i dwukrotnie wygrali, lecz minimalnie w stosunku 2:1. Wydawałoby się, że różnica klas dosyć spora, a jednak. Z Salzburgiem podobnie minimalna wygrana i remis. W lidze nie zachwycają, notują sporo remisów. Groźni będą na pewno w Hiszpanii, ale w Polsce spokojnie jesteśmy w stanie z nimi wygrać. PAOK Saloniki - gra strasznie nierówno, groźni są zdecydowanie u siebie. Myślę, że wyszli z grupy przez fakt, Tottenham trochę odpuścił sobie te rozgrywki. Besiktas Istanbul - również marka sam w sobie, ale ewentualnie można by było szukać szans w meczu u siebie z tym zespołem. Dyanamo Kijów i Stoke dało radę. Według mnie z tymi klubami obecnie można by było powalczyć. Nie chciałbym trafić na Metalist Charków, bo są niesamowicie zmotywowani na LE. Bruksela też w formie, aczkolwiek trafiają się słabsze mecze. Podobnie Lizbona. A jeśli chodzi o resztę (PSV, Twente, Valencia, Atletico, MU, MC, Schalke, Olympiakos) to medialnie to na pewno fajnie by wyglądało. No nic zobaczymy po południu co los przydzieli naszym ekipom. | |
| |
| | #46 |
| Dołączył: 16.08.2011 Skąd: Edinburgh / Lubelskie
Reputacja: 26 |
... nie mowie ze tylko Brugge ale wg mnie to byłby najlepszy przeciwnik. Co do Athletic Bilbao- oglądałem ich 2gi garnitur w meczu z PSG w Paryżu i napędzili im sporo strachu gospodarzom, gdyby nie siedli kondycyjnie nie przegrali by w Paryżu z drużyną warta okolo 190 milionów euro. U siebie nawet Barca się przekonała, w tym sezonie ze potrafią coś zagrać PAOK i Besiktas to zespoły mocne u siebie.
__________________ Jeżeli pomogłem w podjęciu dobrej decyzji, lub przyczyniłem się do podwojenia twoich pieniędzy kliknij DZIĘKI to nic nie kosztuje. |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| 5 kolejka fazy grupowej Ligi Europejskiej - czwartek 1.12.2011 | Groven | Liga Europejska | 27 | 02-12-2011 00:05 |
| 4 kolejka fazy grupowej Ligi Europejskiej - Czwartek 3.11.2011 | Kuchcik MU | Liga Europejska | 25 | 04-11-2011 15:54 |
| 3 kolejka fazy grupowej Ligi Europejskiej - czwartek 20.10.2011 | Groven | Liga Europejska | 29 | 20-10-2011 23:03 |
| 2 kolejka fazy grupowej Ligi Europejskiej - czwartek 29.09.2011 | dawid.400 | Liga Europejska | 19 | 29-09-2011 18:56 |
| 1 kolejka fazy grupowej Ligi Europejskiej - czwartek 15.09.2011 | BetClic_Expert | Liga Europejska | 18 | 16-09-2011 10:32 |