Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Piłka Nożna - Typy Bukmacherskie > Liga Europejska

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 17-02-2012, 15:50   #41

Reputacja: 86
Cytat:
Napisał japan93 ->

remis był tylko szczęściem portugalczyków.
Z tym się kompletnie nie zgodzę. Obie ekipy miały okresy lepszej gry. Sporting dominował głównie po bramkach Legii ale nie można powiedzieć, że zremisowali na farcie. Pierwsza bramka - Onyewu super zablokował Kuciaka do tego kompletnie pogubiona defensywa i mamy bramkę. Przy golu na 2-2 Santos ograł kogoś pod linią autową, brak asekuracji i wszedł w pole karne jak nóż w masło. Pewnie już nigdy w karierze nie odda takiego strzału ale wina tylko i wyłącznie defensywy Legii. To nie jest T-Mobile Ekstraklasa, na tym szczeblu jak popełnia sie takie błędy to sie za nie płaci. Szkoda też zmarnowanych sytuacji ale jak się ma w ofensywie takich asów jak Żyro i Ljuboja(nigdy nie rozumiałem dlaczego Skorża wystawia go jako jedynego napastnika) to co poradzić?

Na rewanż patrzę z wielkim optymizmem bo Legia w niczym "Portugalczykom" nie ustępowała. W rewanżu muszą od pierwszego gwizdka zaatakować bo nie dość, że nie mają nic do stracenia to największym mankamentem Sportingu jest defensywa. Żyro out, Wolski in i jazda bo szanse na awans są spore.
Paweł 1 jest offline  
stare 17-02-2012, 21:26   #42

Reputacja: 3
Cytat:
Napisał Paweł 1 ->

Z tym się kompletnie nie zgodzę. Obie ekipy miały okresy lepszej gry. Sporting dominował głównie po bramkach Legii ale nie można powiedzieć, że zremisowali na farcie. Pierwsza bramka - Onyewu super zablokował Kuciaka do tego kompletnie pogubiona defensywa i mamy bramkę. Przy golu na 2-2 Santos ograł kogoś pod linią autową, brak asekuracji i wszedł w pole karne jak nóż w masło. Pewnie już nigdy w karierze nie odda takiego strzału ale wina tylko i wyłącznie defensywy Legii. To nie jest T-Mobile Ekstraklasa, na tym szczeblu jak popełnia sie takie błędy to sie za nie płaci. Szkoda też zmarnowanych sytuacji ale jak się ma w ofensywie takich asów jak Żyro i Ljuboja(nigdy nie rozumiałem dlaczego Skorża wystawia go jako jedynego napastnika) to co poradzić?

Na rewanż patrzę z wielkim optymizmem bo Legia w niczym "Portugalczykom" nie ustępowała. W rewanżu muszą od pierwszego gwizdka zaatakować bo nie dość, że nie mają nic do stracenia to największym mankamentem Sportingu jest defensywa. Żyro out, Wolski in i jazda bo szanse na awans są spore.
Ok ja widziałem, że Legia nie zdemolowała Sportingu ale nie spodziewałbym się tak dobrej gdy Legii z teoretycznie silnym zespołem. Legia zagrała dużo lepiej niż wielu się spodziewało z tym Sa Pinto na czele. Sporting zagrał tak jakby miał dostać zwycięstwo za free
japan93 jest offline  
stare 18-02-2012, 10:47   #43

Reputacja: 114
Ludzie trochę rozwagi, Warszawa od Lizbony nie leży 50 km choć nawet czasami przy takich odległościach widać różnicę własnego terenu, już nie wspomnę o różnicy temperatur która wynosi ze 20 stopni jak nie lepiej(Wnioski po pojedynku Bragi z Lechem chyba nie zostały przerobione)Żeby Legia mogła atakować musiała by narzucić większe tempo niż tam ogólnie panuje, a oglądając parę meczy na średnim szczeblu mało to prawdopodobne.Cuda się jednak zdarzają, ja liczyłem na cud ale jak Legia wygra u siebie, remis 2-2 to fatalny wynik (trzeba tam wygrać lub zremisować strzelając kilka bramek)
stare 18-02-2012, 13:30   #44

Kurs w takich granicach to moim zdaniem bardzo dobra okazja. Po głębszej analizie widzę że warunki atmosferyczne nie zawsze sprawdzają to co zakłada teoria. 2X powinno być dobrym rozwiązaniem. Jeżeli kurs będzie oscylował w granicy 2.50 to nie będę się zastanawiał.
gandixnl jest offline  
Forum Bukmacherskie > Piłka Nożna - Typy Bukmacherskie > Liga Europejska > Legia Warszawa - Sporting Lissbon 16.02.2012 - Czwartek

Zamknięty Temat