![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #181 |
| Dołączył: 14.03.2011
Reputacja: 9 | Napastnik Standardu Liege może zimą trafić do Hiszpanii dzisiaj, 18:19 fot. Reuters Standard Liege może przystąpić do rywalizacji z Wisłą Kraków w 1/16 finału Ligi Europy bez swojego najlepszego strzelca. Mohamed Tchite jest bowiem numerem jeden na liście życzeń hiszpańskiego klubu. 27-letniego Burundyjczyka chce Betis Sewilla. Działacze beniaminka Primera Division zamierzają spróbować ściągnąć napastnika Standardu, gdyż Tchité ma doświadczenie w hiszpańskiej ekstraklasie. Przez trzy sezony grał w Racingu Santander. W 88 meczach strzelił 24 gole. Przeszłość w Primera Division jest atutem Tchité. Z kolei minusem jest kontuzja, która wykluczyła Burundyjczyka z gry do połowy stycznia. Standard jest gotowy sprzedać Tchite, z którym ma jeszcze kontrakt ważny przez 1,5 roku. Za 27-letniego napastnika, który w bieżącym sezonie zdobył 6 bramek w 15 meczach belgijskiej ekstraklasy i 3 w 5 spotkaniach Ligi Europy, klub z Liege może dostać około 4 milionów euro. Na miejsce, które ewentualnie zwolni Tchite, Standard ma już kandydata. To Serge Gapke z FC Nantes. |
| | |
| | #182 |
| Dołączył: 11.06.2010
Reputacja: 4 |
Jak myślicie? Czy City i United odpuszcza te rozgrywki?
|
| | |
| | #183 | |
| Dołączył: 10.03.2011 Skąd: Księstwo Słupskie
Reputacja: 368 | Cytat:
LE to także puchar, to także trofeum i to także kasa za każde zwycięstwo
__________________ Cel: odrobić 1100zł. | |
| | |
| | #184 | |
| Dołączył: 29.07.2007 Skąd: Wieliczka
Reputacja: 66 | Cytat:
| |
| | |
| | #185 |
| Dołączył: 30.09.2008 Skąd: Nysa
Reputacja: 78 |
City na pewno nie zrezygnuje z tych rozgrywek ! Są i będą do końca bardzo zdeterminowani. Oni potrzebują wygranych i chcą je osiągać widać to co się teraz dzieje w lidze angielskiej. Na pewno będą chcieli zdobyć puchar i zmierzyć się ze zwycięzcą Ligi mistrzów
__________________ Chcesz podziękować ? Naciśnij po prostu Dzięki ;) |
| | |
| | #186 | |
| Moderator Dołączył: 06.06.2008 Skąd: Kraśnik
Reputacja: 346 | Cytat:
Wklejam to tu bo mam nadzieję, że jakiś redaktorek to przeczyta i się ogranie... jak dziś zajrzałem do kilku portali sportowych to się za głowę złapałem
__________________ | |
| | |
| | #187 |
| Dołączył: 29.02.2012 Skąd: 1910!
Reputacja: 55 | ![]() W Nyonie odbyło się losowanie par ćwierćfinałowych i półfinałowych tegorocznej Ligi Europy. Daty meczów Ćwierćfinały (29 marca i 5 kwietnia) 1: AZ Alkmaar (Holandia) - Valencia (Hiszpania) 2: Schalke 04 (Niemcy) - Athletic Club (Hiszpania) 3: Sporting Lizbona (Portugalia) - Metalist Charków (Ukraina) 4: Atlético Madryt (Hiszpania) - Hannover 96 (Niemcy) Półfinały (19 kwietnia i 26 kwietnia) 1: Atlético/Hannover - AZ/Valencia 2: Sporting/Metalist – Schalke/Athletic Finał (9 maja, Arena Narodowa, Bukareszt, 20:45 czasu środkowoeuropejskiego) Ostatnio edytowane przez Lewandowski ; 16-03-2012 o 16:19 |
| | |
| | #188 |
| Dołączył: 29.05.2011 Skąd: Częstochowa
Reputacja: 15 |
Wyczuwam hiszpański półfinał. Całkiem przyjemne losowanie, no i dwa "Czarne Konie" w jednej parze. Mam tutaj na myśli Sporting i Metalist. Ukraiński zespół pokazał naprawdę wczoraj, że nie są "chłopcami do bicia", że potrafią wygrywać na trudnym terenie. Mam nadzieję, że przejdą Portugalczyków.
|
| | |
| | #189 | |
| Dołączył: 31.08.2006
Reputacja: 5 | Cytat:
za kiepsko znam polski zeby cos konkretnego napisac. ale to co widzałem w grze sportingu przecziw legii to zanada była. a gdzie legia do klubu z harkiva... moze troche przesadziłem, murowany faworyt nie jest ale 40/60% na ich korzysc. dawid// Mało wartościowy post, napisz coś więcej dlaczego tak uważasz, bo inaczej post do kasacji.. Ostatnio edytowane przez YuleK ; 17-03-2012 o 14:27 | |
| | |
| | #190 |
| Dołączył: 17.03.2012 Skąd: Pabianice
Reputacja: 6 |
Metalist musi coś ugrać na wyjeździe by u siebie zagrać spokojnie. Jeśli wygra 1-2/0-2 w Portugalii to u siebie mecz powinien być formalnością. A jak dało się zauważyć Metalist stać na taki wynik. Wg mnie Atletic spokojnie da sobie radę w dwóch meczach. Są podbudowani po wyeliminowaniu MU więc czemu by nie? Schalke gra bardzo nierówno. |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Ważne informacje, wydarzenia, dyskusje | Ted | Niemcy | 262 | 13-05-2012 17:20 |
| Liga Mistrzów - ważne informacje, wydarzenia, dyskusje | Olo | Liga Mistrzów | 357 | 13-05-2012 16:24 |
| SIECI KASYN - WAŻNE INFORMACJE - TEMAT ZBIORCZY - WAŻNE !!! | Endriu | Promocje w Kasynach | 0 | 01-12-2009 00:14 |