Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Piłka Nożna - Typy Bukmacherskie > Liga Europejska

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 20-12-2011, 21:06   #181

Reputacja: 9
Napastnik Standardu Liege może zimą trafić do Hiszpanii

dzisiaj, 18:19

fot. Reuters

Standard Liege może przystąpić do rywalizacji z Wisłą Kraków w 1/16 finału Ligi Europy bez swojego najlepszego strzelca. Mohamed Tchite jest bowiem numerem jeden na liście życzeń hiszpańskiego klubu.
27-letniego Burundyjczyka chce Betis Sewilla. Działacze beniaminka Primera Division zamierzają spróbować ściągnąć napastnika Standardu, gdyż Tchité ma doświadczenie w hiszpańskiej ekstraklasie. Przez trzy sezony grał w Racingu Santander. W 88 meczach strzelił 24 gole.
Przeszłość w Primera Division jest atutem Tchité. Z kolei minusem jest kontuzja, która wykluczyła Burundyjczyka z gry do połowy stycznia.
Standard jest gotowy sprzedać Tchite, z którym ma jeszcze kontrakt ważny przez 1,5 roku. Za 27-letniego napastnika, który w bieżącym sezonie zdobył 6 bramek w 15 meczach belgijskiej ekstraklasy i 3 w 5 spotkaniach Ligi Europy, klub z Liege może dostać około 4 milionów euro.
Na miejsce, które ewentualnie zwolni Tchite, Standard ma już kandydata. To Serge Gapke z FC Nantes.
zwyciestwo1960 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-12-2011, 13:31   #182

Reputacja: 4
Jak myślicie? Czy City i United odpuszcza te rozgrywki?
micolinho jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-12-2011, 14:05   #183

Reputacja: 368
Cytat:
Napisał micolinho ->

Jak myślicie? Czy City i United odpuszcza te rozgrywki?
City jedynie może trochę plany pokrzyżować PNA, ale wątpie aby odpuszczali. United podobnie jak City debiutują w tych rozgrywkach, MU moim zdaniem musi się postarać i chociaż dobrymi występami w LE odpłacić się kibicom za wpadkę z tegorocznej LM.

LE to także puchar, to także trofeum i to także kasa za każde zwycięstwo Moim zdaniem nie ma mowy o odpuszczaniu, tym bardziej,że jednego z klubów z Manchesteru zabraknie niebawem w FA CP

bo86bo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-12-2011, 15:08   #184

Reputacja: 66
Cytat:
Napisał bo86bo ->

United podobnie jak City debiutują w tych rozgrywkach
Tak w gwoli ścisłości - Manchester City grał już w tych rozgrywkach rok temu, przecież był w grupie z Lechem I niby racja, że to trofeum do zdobycia jest, bo argumentu z kasą akurat nie kupuję, przecież ta kasa co jest do zdobycia to dla takich gigantów są grosze A o odpuszczaniu może być mowa - popatrz choćby przykład Tottenhamu. Będą grały rezerwami napewno oba kluby i wiadomo, że niby szansa dla drugiego składu, żeby się pokazać, wskoczyć do podstawowego składu itp. ale - z zachowaniem proporcji - przykład rezerwowej formacji obrony włącznie z bramkarzem pokazało Twente w meczu z Wisłą. I nawet jeśli to już faza pucharowa, to skład rezerwowy albo przynajmniej częściowo rezerwowy drużyn z Manchesteru może nie grać w tych rozgrywkach z pełnym zaangażowaniem, bardziej liczę na podejście typu "zagrać, zagramy i zobaczymy, co z tego wyjdzie". Mimo wszystko myślę jednak, że obie drużyny awansują do 1/8, bo jednak rywale jakich wylosowali stwarza bardzo prestiżowy charakter tym dwumeczom.
piotrex007 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-12-2011, 22:58   #185

Reputacja: 78
City na pewno nie zrezygnuje z tych rozgrywek ! Są i będą do końca bardzo zdeterminowani. Oni potrzebują wygranych i chcą je osiągać widać to co się teraz dzieje w lidze angielskiej. Na pewno będą chcieli zdobyć puchar i zmierzyć się ze zwycięzcą Ligi mistrzów
stare 30-12-2011, 12:34   #186
Moderator

Reputacja: 346
Cytat:
Kibice zbojkotują mecz w Pradze

Fani Schalke zamierzają zbojkotować mecz Ligi Europy z Viktorią Pilzno. Kibice zamierzają nie jechać do Pragi, gdyż Czesi ustalili zbyt wysokie ceny biletów na mecz. Sympatycy Schalke, za miejsce na trybunach musieliby zapłacić 110 euro, na dodatek na najgorsze miejsca. Normalna cena na te trybunę to 40 euro. Dlatego fani zapowiedzieli, że nie pojawią się na meczu. Pierwsze spotkanie pomiędzy Schalke, a Viktorią odbędzie się 16 lutego w Pradze. Rewanż tydzień później w Gelsenkirchen.
schalke04.pl

Wklejam to tu bo mam nadzieję, że jakiś redaktorek to przeczyta i się ogranie... jak dziś zajrzałem do kilku portali sportowych to się za głowę złapałem , co za bzdury można wypisywać o jakiś milionach, remisach, a najśmieszniejsze było to, że dla wielu bojkotowanym meczem będzie spotkanie rewanżowe w Niemczech.
stare 16-03-2012, 16:02   #187

Reputacja: 55

W Nyonie odbyło się losowanie par ćwierćfinałowych i półfinałowych tegorocznej Ligi Europy.

Daty meczów

Ćwierćfinały (29 marca i 5 kwietnia)

1: AZ Alkmaar (Holandia) - Valencia (Hiszpania)
2: Schalke 04 (Niemcy) - Athletic Club (Hiszpania)
3: Sporting Lizbona (Portugalia) - Metalist Charków (Ukraina)
4: Atlético Madryt (Hiszpania) - Hannover 96 (Niemcy)

Półfinały (19 kwietnia i 26 kwietnia)

1: Atlético/Hannover - AZ/Valencia
2: Sporting/Metalist – Schalke/Athletic

Finał (9 maja, Arena Narodowa, Bukareszt, 20:45 czasu środkowoeuropejskiego)

Ostatnio edytowane przez Lewandowski ; 16-03-2012 o 16:19
Lewandowski jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16-03-2012, 16:12   #188

Reputacja: 15
Wyczuwam hiszpański półfinał. Całkiem przyjemne losowanie, no i dwa "Czarne Konie" w jednej parze. Mam tutaj na myśli Sporting i Metalist. Ukraiński zespół pokazał naprawdę wczoraj, że nie są "chłopcami do bicia", że potrafią wygrywać na trudnym terenie. Mam nadzieję, że przejdą Portugalczyków.
Kwiti jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16-03-2012, 22:31   #189

Reputacja: 5
Cytat:
Napisał Kwiti ->

Wyczuwam hiszpański półfinał. Całkiem przyjemne losowanie, no i dwa "Czarne Konie" w jednej parze. Mam tutaj na myśli Sporting i Metalist. Ukraiński zespół pokazał naprawdę wczoraj, że nie są "chłopcami do bicia", że potrafią wygrywać na trudnym terenie. Mam nadzieję, że przejdą Portugalczyków.
u mnie murowany faworyt to metalist na awans.

za kiepsko znam polski zeby cos konkretnego napisac. ale to co widzałem w grze sportingu przecziw legii to zanada była. a gdzie legia do klubu z harkiva...

moze troche przesadziłem, murowany faworyt nie jest ale 40/60% na ich korzysc.
dawid// Mało wartościowy post, napisz coś więcej dlaczego tak uważasz, bo inaczej post do kasacji..

Ostatnio edytowane przez YuleK ; 17-03-2012 o 14:27
YuleK jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17-03-2012, 10:42   #190

Reputacja: 6
Metalist musi coś ugrać na wyjeździe by u siebie zagrać spokojnie. Jeśli wygra 1-2/0-2 w Portugalii to u siebie mecz powinien być formalnością. A jak dało się zauważyć Metalist stać na taki wynik.
Wg mnie Atletic spokojnie da sobie radę w dwóch meczach. Są podbudowani po wyeliminowaniu MU więc czemu by nie? Schalke gra bardzo nierówno.
0rdinarum jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Piłka Nożna - Typy Bukmacherskie > Liga Europejska > Liga Europejska - ważne informacje, wydarzenia, dyskusja o typach długoterminowych

Odpowiedz