![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Moderator Dołączył: 06.06.2008 Skąd: Kraśnik
Reputacja: 254 | Liga Europejska - ważne informacje, wydarzenia, dyskusja o typach długoterminowych ![]() Niema tematu służącego do ogólnej dyskusji na temat Ligi Europejskiej, więc tu można podyskutować na tematy związane z rozgrywkami. Na początek plan transmisji spotkań fazy grupowej w tv4: - 16 września (czwartek): godz. 18:30 - Studio przed meczem godz. 19:00 - LE: Juventus Turyn- Lech Poznań (na żywo) godz. 21:05 - LE: Sevilla- Paris Saint-Germain (na żywo) godz. 23.00 - Magazyn Ligi Europejskiej; - 30 września (czwartek): godz. 18:30 - Studio przed meczem godz. 19:00 - LE: Borussia Dortmund- Sevilla (na żywo) godz. 21:05 - LE: Lech Poznań- FC Salzburg (na żywo) godz. 23:00 - Magazyn Ligi Europejskiej godz. 23:30 - LE: Manchester City- Juventus Turyn - 21 października (czwartek): godz. 18:30 - Studio przed meczem, godz. 19:00 - LE: Borussia Dortmund- Paris Saint-Garmain (na żywo) godz. 21:05 - LE: Manchester City- Lech Poznań (na żywo) godz. 23.00 - Magazyn Ligi Europejskiej - 4 listopada (czwartek): godz. 18:30 - Studio przed meczem godz. 19:00 - LE: Lech Poznań- Manchester City (na żywo) godz. 21:05 - LE: Paris Saint-Germain- Borussia Dortmund (na żywo) godz. 23.00 - Magazyn Ligi Europejskiej; - 1 grudnia (środa): godz. 20:30 - Studio przed meczem godz. 21:05 - LE: Lech Poznań- Juventus Turyn (na żywo) godz. 23.00 - Magazyn Ligi Europejskiej; - 16 grudnia (czwartek): godz. 18:30 - Studio przed meczem godz. 19:00 - LE: FC Salzburg- Lech Poznań (na żywo) godz. 21:05 - Juventus Turyn- Manchester City godz. 23.00 - Magazyn Ligi Europejskiej;
__________________ Ostatnio edytowane przez robson United xD ; 07-01-2011 o 18:31 |
| | |
| | #2 | |
| Moderator Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 751 |
Lipa trochę , że mecze Lecha będą na TV4 a nie na Polsacie Plus nie wątpliwie za to , że po za meczami Lecha będzie sporo innych bardzo ciekawych pojedynków na otwartym kanale. I na koniec bardzo dobra wiadomość dla Lecha: Cytat:
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota | |
| | |
| | #3 | |
Reputacja: 254 | Cytat:
__________________ | |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 17.08.2010 Skąd: Katowice
Reputacja: 290 |
Dla mnie idealnie, ze w TV4...Bo nie mam polsatu a tv4 tak |
| | |
| | #5 | |
| Dołączył: 24.06.2010
| Cytat:
A co do tego czy mecze Lecha powinny byc na tym czy na tym kanale to dla mnie nie ma zadnej roznicy, byleby tylko sie nie skompromitowali
__________________ "Jestem jak motyl przesadnie zmęczony, a głowa co nieco się chybie, alkohol ma dobre, ale tez złe strony..." | |
| | |
| | #6 | |
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 30.09.2010
|
Dla wyjasnienie mecz Lecha bedzie na TV4 a na Polsacie Sport mecz w siate Polski z Brazylia.
|
| | |
| | #8 |
| Moderator Dołączył: 25.11.2009
Reputacja: 534 | Spotkanie finałowe Ligi Europejskiej odbędzie się 18 maja 2011 roku, ale znany jest już obiekt na jakim zostanie rozegrany ten mecz. Jest to tym razem supernowoczesny Aviva Stadium. To stadion sportowy położony w Dublinie, stolicy Irlandii, który ma pojemność 51 700 widzów (wszystkie siedzące). Data otwarcia stadionu to 14 maja 2010. Koszt budowy to 410 milionów Euro. Stadion posiada cztery poziomy. Pierwszy i drugi z nich są ogólnego dostępu, kolejny poziom dostępny jest tylko dla posiadaczy wyróżnionych biletów a następny tylko dla klientów korporacyjnych. Północna trybuna posiada jednakże tylko jeden poziom. Jest to spowodowane niewielką odległością od zabudowy mieszkaniowej. Trybuna ta, prawdopodobnie, będzie na ogół wykorzystywana dla kibiców drużyn przyjezdnych. Oprócz tego pod stadionem zlokalizowany jest dwupoziomowy parking podziemny. Poniżej zdjęcia przedstawiające ten stadion. ![]()
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 05.11.2010
| smutny
faza grupowa ligi europejskiej to 24 mecze... magazyn na tv4 pokazuje ledwo 7 albo 8 ale maja czas żeby w programie trwającym 35min wcisnąć 15min reklamę... na litość boską co to za fuszerka ?!?!
|
| | |
| | #10 | |
__________________ | |
| | |
| | #11 | |
| ModTeam Dołączył: 27.12.2007
Reputacja: 1114 | Cytat:
Studio przed i po meczu jest, ale w Polsat Futbol, a w TV4 pokazują mecze z racji tego, że spotkanie musi byc na antenie otwartej i że tne kanał ma szersza widownia. Tak więc nie rozumiem Waszego poirytowania. A do czasów TVP miejmy nadzieje nie wrócimy nigdy bo oni to każdy mecz potrafią zepsuc komentarzem, paplaniną w studio itp. Przecież obsada ekspertów czy komentarz podczas ostatniego Mundialu był na baaardzo niskim poziomie. | |
| | |
| | #12 | |
__________________ | |
| | |
| | #13 |
Reputacja: 290 |
nSport jest dużo mniej popularną stacja niż polsat czy tvp. Więc ja osobiście meczów pucharowych bym tam nie chciał, bo nie mam tej stacji i nie ma jej za dużo ludzi...
__________________ "W 1969 rzuciłem kobiety i alkohol. To było najgorsze 20 minut w moim życiu." G.Best |
| | |
| | #14 |
| Ban Dołączył: 09.10.2010 Skąd: UK
Reputacja: 65 |
Szczerze mówiąc to od Polsatu ja bym wołał żeby te mecze były pokazywane na TVN Turbo.Bo jak słyszę nieobiektywnych Borka i Kołtonia to mi się nóż w kieszeni otwiera. W meczach Lecha gdy Lech ma piłkę na 30 metrze to Borek z Kołtoniem maja kisiel w majtach i trzymają się za kolanka |
| | |
| | #15 | |
| Dołączył: 24.04.2010 Skąd: Świebodzin-Miasto Jezusa
Reputacja: 18 | Cytat:
| |
| | |
| | #16 | ||
Cytat:
Mi to lotto gdzie są mecze kto komentuje itp. zadowolony będę tylko wtedy jeśli dany kanał potraktuje te spotkania należycie, a mianowicie: studio przed, studio w przerwie, studio po; skróty wszystkich spotkań, bez reklamy w trakcie (akurat to jest śmieszne
__________________ | ||
| | |
| | #17 |
Heh może może ja mam jednak ogromna nadzieję że Ci panowie nie będą mieli okazji komentować meczy Legii jeśli ona będzie grała w Europie.Z komentatorami z Canal + mogą się chować.Z "głosem" Szpakowskiego również. Co do rywali Lecha w tym sezonie to na plus wychodzi JUVE i City.Reszta to Europejscy średniacy jak Sparta Praga z którą Lech powinien sobie był poradzić a tak dalej przypomnę Ci w Lidze Mistrzów mieliśmy Legie i Widzew.Dodam Ci kochany że z Europejskimi dokonaniami Legii Widzewa Wisły Górnika to Lecha nie ma nawet co przyrównywać.Legia grała w Lidze Mistrzów gdy było jeszcze gorzej awansować gdyż liga liczyła wtedy 16 najlepszych zespołów i jak nazwa mówi była to Liga Mistrzów i Legia nie grała wtedy z 3czy4 drużyna Ukrainy z 5czy6 z Anglii a z najlepszymi. Jak dotąd w Europie Legia zagrała 160 razy 69 razy wygrywając 40 razy remisując i 41 razy przegrywając. Lech natomiast 56 meczy 22wygrane 10 remisów 24 porażek Dodam do tego jeszcze śmieszny Puchar Lata 30 meczy 13wygranych 6 remisów i 11 porażek. Podsumowując do Legii jeszcze daleko oj daleko........ i w lidze i w Europie |
| | |
| | #18 | |
Reputacja: 290 | Cytat:
Fajnie, że mają taki bilans ale od dawien dawna wspólnie z Wisłą kompromitują polską piłkę w Europie. I tylko Lech to ratuje, że mamy co oglądać od września do późniejszych miesięcy.
__________________ "W 1969 rzuciłem kobiety i alkohol. To było najgorsze 20 minut w moim życiu." G.Best | |
| | |
| | #19 |
Ale ty mnie denerwujesz koleś.Popatrz skąd Ty jesteś i co za piłkę tam masz.Jestes dla mnie kolejnym kibicem sukcesu i jak by teraz Szczakowianka Jaworzno grała w Lidze Europy to był byś jej wiernym fanem.Chodzi mi tutaj o historie której Lech nigdy nie dorówna a dla mnie mogą wygrać nawet całą tą Ligę Europy abyś mógł się trochę poślinić.Skoro Ty jesteś taki mega Lechita to na ilu meczach ich byłeś??Tylko nie pisz mi teraz że nie kibicujesz Lechowi bo na każdym kroku ich z lekka faworyzujesz.Cieszmy się że pokonaliśmy drugi skład City że wykorzystaliśmy ich słabszy dzień bo na 10 kolejnych spotkań City - Lech przegramy 9 Ja się odnoszę do kolesia co pisze że Lech jest osamotniony na Europejskiej arenie a Ty od razu dajesz się prowokować.Dodam Ci że jak to Legia była osamotniona w Europie to ten wielki Lech bujał się pomiędzy 1 a 2 ligą Tyle na temat Lecha dajmy im spokojnie wyjść z tej grupy bo nie raz tak było że już witali się z gąską i była dupa.Moim zdaniem niech się chłopaki zmobilizują na te dwa ostatnie mecze bo w następnym sezonie nie pograją już w Europie A w ogóle to proponuję 4 listopada zrobić świętem narodowym.Będziemy mieli tzw długi weekend 1 listopad święto zmarłych 4 listopad zwycięstwo nad mocarzami Ostatnio edytowane przez (L)egionista87 ; 07-11-2010 o 15:51 |
| | |
| | #20 | ||||||
Reputacja: 290 | Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Generalnie strasznie łatwo Cię wypunktować. Próbujesz mi dogryźć, ale to jest śmieszne
__________________ "W 1969 rzuciłem kobiety i alkohol. To było najgorsze 20 minut w moim życiu." G.Best | ||||||
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Ważne informacje, wydarzenia, dyskusje | Ted | Niemcy | 231 | Wczoraj 00:41 |
| Ważne informacje | Verti | Żużel | 174 | 09-01-2012 19:34 |
| Liga Mistrzów - ważne informacje, wydarzenia, dyskusje | Olo | Liga Mistrzów | 319 | 29-12-2011 03:51 |
| SIECI KASYN - WAŻNE INFORMACJE - TEMAT ZBIORCZY - WAŻNE !!! | Endriu | Promocje w Kasynach | 0 | 01-12-2009 00:14 |