![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Moderator Dołączył: 06.06.2008 Skąd: Kraśnik
Reputacja: 346 | Manchester City FC - KKS Lech Poznań - czwartek 21.10.2010 Manchester City FC - KKS Lech Poznań ![]() ![]() ![]() Na City of Manchester Stadium w Manchesterze odbędzie już trzecie spotkanie naszego jedynaka w Europejskich Pucharach, czy Lech Poznań znowu sprawi niespodziankę i zatrzyma kolejnego giganta; zapraszam do dyskusji
__________________ |
| |
| | #2 |
| ModTeam Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 984 |
ciężko będzie Lechowi w tym meczu o punkty. Zapewne taktyka będzie wyglądała tak , że bronimy się czołgiem a atakujemy maluchem czy jakoś tak. 0:0 każdy zapewne wziął by w ciemno ale ja jak zwykle jestem optymistą i wierze w Lecha w tym meczu. City napompowane kasą ale nie grają jeszcze tego na co każdy liczył. Są do ogrania jak najbardziej ale podstawą jest aby nie przestraszyć się rywala. Juve się nie przestraszyli to może i City też nie.
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota |
| |
| | #3 |
| Dołączył: 30.05.2006
|
ja gram handi na man city za bardzo grubą stawkę. Skończył się Dzień Dziecka, ograli Juve kompletnie bez formy (myślę że w rewanżu u siebie dostaną łomot od Bianconerich), mecz z Salzburgiem im wyszedł nawet dobrze, ale sądzę że Man City to za wysoki progi. Obecna dyspozycja Lecha szału nie robi i myślę, że skończy się 3:0 bądź 4:0 niestety. Co prawda jak pokazali na rozgrywki europejskie potrafią się zmobilizować, ale nie wierzę, że i tym razem co najmniej z remisują (w dodatku na wyjeździe). Do grania Lech strzeli - Nie 8/10, Man City win - 10/10, Man City z handi (-1,5) - 9/10 takie moje zdanie |
| |
| | #4 | |
Reputacja: 984 | Cytat:
Dwa że oni dziećmi nie są Trzy takie same podejście było przed meczem z Juve które jak później pokazało że wcale tak bez formy nie są Cztery to jest piłka nożna i stawkowanie 10/10 daje pewnie opinię ale już nie będę jej wytaczał
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota | |
| |
| | #5 |
| Dołączył: 30.05.2006
|
że nie wygrali to fakt, na szybko pisałem a co do stawkowania - to moja sprawa i oczywiście możesz mieć inne zdanie, ja tu widzę duże value, a czy miałem rację okaże się po meczu. A co do 'Dnia Dziecka' to cóż... Lech nie jest ekipą, która regularnie będzie walczyć z teamami pokroju MC czy Juve, no niestety. Wyszły im 2 mecze, z Zagłębiem znowu plecy. Mieliby się przełamać w Manchesterze? Czy Lech ma szansę z ekipą, która u siebie niedawno pokonała chociażby Chelsea? No nie sądzę... poza tym, o ile mnie pamięć nie myli, kilku kluczowych grajków Lecha nie zagra za kartki. Ostatnio edytowane przez dawidm ; 16-10-2010 o 20:46 |
| |
| | #6 | |
Reputacja: 346 | Cytat:
Nikt nie twierdzi że Lech jest lepszy od MC, ale też niema co mówić że z Juve im się udało bo tak nie było. Każdy wynik Lech w LE sobie wywalczył. Lech w OE gra w kratkę cały sezon a w LE gra równo. Może masz racje że nie wygrają z MC może nawet nie zremisujemy no ale nie naciągajmy faktów 5-0 nie przegrają i przypominam że mecz to nie tylko gra 11 na 11 i MC czy Lechowi może się przydarzyć
__________________ | |
| |
| | #7 | ||
| Moderator Dołączył: 25.11.2009
Reputacja: 606 | Cytat:
Moim zdaniem na kilka dni przed meczem warto pomyśleć nad typami:
Cytat:
| ||
| |
| | #8 | |
| Dołączył: 05.08.2008 Skąd: nie ważne, ważne dokąd
Reputacja: 74 | Cytat:
Man. City nie należy do zespołów, które rozwalają przeciwnika po 5:0. Zazwyczaj są to jednobramkowe winy ewentualnie handi -1,5. Raczej rzadko strzelają dużo goli. Do tego Lech lubi zagęścić w obronie tworząc nienajgorsze zasieki i mimo wysokiej klasy ofensywnych piłkarzy Manchesteru może być trudno to sforsować. W wygraną Lecha nie wierzę... remis... szansa jest jakaś... nieduża ale jest... osobiście widzę skromne 1:0 (góra 2:0) dla Man.C. | |
| |
| | #9 | |
Reputacja: 984 | Cytat:
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota | |
| |
| | #10 |
| Dołączył: 18.04.2008
Reputacja: 2 |
Nie oszukujmy się !! Lech nie ma najmniejszych szans na jakiekolwiek punkt!! Lech w tym meczu będzie walczył o to aby , się nie skompromitowac i nie przegrac zbyt wysoko . Moje typy to 1/1 (I polowa ,II polowa ) Tevez 2 bramki I wszelkiego rodzaju handi Trzeba wybrac najkorzystnieszy kurs i zagrac |
| |
| | #11 |
Reputacja: 346 | Nie na pisałem że Lech jest lepszy od Chelsea, tylko napisałem że to jest inny mecz
__________________ |
| |
| | #12 |
| Dołączył: 15.12.2005
Reputacja: 83 |
Lech źle wygląda kondycyjnie. ostatnie dwa mecze z Bełchatowem i Zagłębiem solidne pierwsze połowy , a w drugich 45 minutach miażdżąca przewaga przeciwników , o ile poprzednio Lech tracił siły około 70ej minuty o tyle ostatnio już od początku drugiej połowy wyglądają fatalnie. czystej jedynki nie ma co grać , raczej handi -1,5 ; -2 ; -2,5 warto poszukać napewno warto grubiej przyłożyć ten mecz , kilka tysięcy może nawet równe 10 kafli to jak wyglądał Lech w drugich połowach ostatnich meczów mi osobiście w zupełności wystarcza. DW 3:0 ; 4:0 , Chyba że Angole podejdą nieco poważniej do tego meczu niż jak do zwykłej jednostki treningowej to wtedy może nawet 5-6 strzelą ! Lech nie przegrał już od 4 spotkań w Europie i chyba czas przełamać tą niechlubną statystykę , wcześniej dwa razy w łeb ze Spartą Praga i z Baku po 90' także czas wrócić do rzeczywistości. W beznadzieje polskiej lidze na ostatnie 5 meczów 4 porażki. Jak ktoś nie chce zarobić niech im przypina łatkę że w Europie się świetnie spisują...ja tam gram grubo na ich porażkę |
| |
| | #13 |
| Dołączył: 15.12.2008 Skąd: Bochnia
|
Tego że Lech nie strzeli to bym nie stawiał. Ryzyko karnego, jakiejś kontry nie ma sensu. Jak grać to na MC -1,5. Chociaż ze stawianiem to bym poczekał do środy, może nawet czwartku jak będę widział składy. |
| |
| | #14 | |
Reputacja: 346 | Cytat:
__________________ | |
| |
| | #15 |
@ darius010 zdaję sobie sprawę że granie po 1,25 czy 1,3 to nienajlepsze wyjście , chyba zagram tu handi -1.5 na MC czy nie strzeli więcej niż dwie , wydaje mi się że strzeli...Zagłębie mogło 4 strzelić w 2ej połowie , wcześniej Bełchatów mógł 5 bramek u siebie. Licze na przynajmniej jedną bramkę dla city w 1 połowie , w 2ej to będzie prawdziwe dzieło zniszczenia , Lech wygląda kiepsko bardzo kiepsko fizycznie Anglicy dadzą srogiej lekcji futbolu tej poznańskiej lokomotywie...która ostatnio mocno wychamowała i bardziej przypomina wolno sunącą drezynę aniżeli lokomotywę |
| |
| | #16 |
Najlepiej poczekać do czwartku , bo zapewne City zagra jednak mocno rezerwowym składem. dla nich priorytetem będzie najbliższy mecz z Arsenalem , na pewno nie zagra Tevez , myślę że trener skorzysta z okazji i będzie i chciał przetestować głębsze zaplecze dlatego póki co trzeba się wstrzymać. ławka + dalsi rezerwowi myślę że to realny scenariusz |
| |
| | #17 |
| Dołączył: 17.08.2010 Skąd: Katowice
Reputacja: 376 |
Nie zgodze sie z tym, ze zagra ławka...W meczu z Blackpool Silva wszedl z ławki więc to by znaczyło, że dał mu odpocząć przed pucharami. Gdyby City wygrało z Juve mozna by snuć ławkowe plany, ale z racji remisu Z Juve to z Lechem u siebie musza wygrac jeśli chcą spokojnie awansować - a chcą
__________________ "W 1969 rzuciłem kobiety i alkohol. To było najgorsze 20 minut w moim życiu." G.Best |
| |
| | #18 |
ale już wiadomo że Tevez sobie odpocznie w tym meczu...nie będzie go nawet na ławce... co do reszty , myślę że kilku kluczowych gracze także dostanie "wolne" , priorytetem jest Arsenal a nie jakiś Lech Poznań dla nich. lepiej się wstrzymać i czekać do czwartku , kurs niżej nie spadnie , a wręcz jestem pewien że będzie wyższy |
| |
| | #19 | |
| Dołączył: 25.08.2009 Skąd: Poznań
Reputacja: 19 | Cytat:
Jednak, jest pewno ale... dobrze to skwitowali kibice Lecha po sobotnim przegranym meczu "Na puchary się spinacie, w ekstraklasie **uja gracie" - LE to zupełnie inna bajka, wielkie pieniądze, duży prestiż.. Kto dawał szanse Lechowi na remis z Juve i wygraną z Salzburgiem? Jednostki.. Jeśli chcesz stawiać 10tys. po kursie 1.20 zł na wygraną MC to są Twoje pieniądze, lecz może warto zagrać na over 2,5 gola po większym kursie jak sugeruje to darius010? Dziwi mnie również postawa ligowa niektórych piłkarzy Lecha i Zielińskiego - Rudnevs niewidoczny, Stilic i Krivets grają słabo,a najgorsze wrażenie na mnie osobiście robi postawa Buricia - duża ilość pomyłek w ostatnich meczach, bramki "babole", niepewne interwencje... zastanawiam się dlaczego Zieliński nie da ponownie szansy Kotorowskiemu? | |
| |
| | #20 | |
| Dołączył: 06.02.2010
Reputacja: 20 | Cytat:
A czy kurs wzrośnie, to bardzo wątpię, jednak nazwa tej firmy robi swoje i ludzie będą dorzucać na podbicie bez czytania naszych wypocin | |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Grupa A: Juventus,Manchester City, Salzburg, LECH POZNAŃ | Doberman | Liga Europejska | 163 | 06-11-2010 12:17 |
| Lech Poznań - Manchester City - czwartek 4.11.2010r | robson United xD | Liga Europejska | 54 | 05-11-2010 01:05 |
| Lech Poznań - Red Bull Salzburg - czwartek 30.09.2010 | robson United xD | Liga Europejska | 49 | 09-10-2010 00:51 |
| Lech Poznań - Wisła Płock 30-07 | imported_koper_2 | Ekstraklasa | 4 | 30-07-2006 21:19 |
| Lech Poznań (1:1) Pogoń Szczecin 25.11.05 | blazejow666 | Ekstraklasa | 0 | 25-11-2005 16:40 |