Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Kącik Ogólnobukmacherski

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 23-03-2009, 21:45   #1

Bukmacher a dyscyplina sportowa

Chciałbym się aby w tym temacie wpisać jakie dyscypliny sportowe warto grać u poszczególnych bukmacherów internetowych. Warto grać czyli są dobre kursy i duża ilość zakładów dodatkowych.
Według mnie koszykówkę (NBA i europejską) na Bet365, siatkówkę na Unibet, skoki narciarskie Betgun. Kto ma inne zdanie lub chce dodać inne dyscypliny sportowe, to proszę o wpis. W tym, co napisałem uwzględniłem bukmacherów bardziej znanych na europejskim i polskim rynku.
Kader jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-03-2009, 03:15   #2
Administrator

Reputacja: 785
hokej: NHL, Europa oraz wszelkie inne mecze hokejowe: Expekt- bardzo dobre kursy na reg. time; Bwin- żaden inny buk nie może się równać z ofertą; Pinnacle- bardzo dobre kursy w NHL; Unibet, Bet365, Gamebookers- ogólnie dość dobra oferta i znośne kursy. Jeszcze może rzadziej ale także dobre kursy znajdzie się: Centrebet, Tobet, Doxxbet, Scandic, bet24, Betsafe, jetbull, Betsson... To chyba tyle...

Siatkówka: Unibet- żaden buk nie może równać się z ofertą, Bwin, Gamebookers i Expekt- często mają lepsze kursy niż Unibet, oferta też niezła; dalej to ten sam poziom: Bet365, Betsafe.

Koszykówka: Pinnacle i Bet365 dobre kursy i oferta; Unibet także niezłe kursy i oferta całkiem całkiem. Coś tam kombinują Betsson, Tobet/NordicBet i Betgun. Reszta nie bardzo się wychyla... no chyba że liga koszykówki kobiet w Izraelu to tylko w Stan James

Żużel: Tobet - chyba największa oferta, poza tym dobra oferta to Betsafe, Bet365, Bwin. Można od biedy jeszcze powiedzieć Expekt, Sportingbet, Ladbrokes.

MLB: Pinnacle- powala kursami i ofertą, m.in. alternatywnym run line, Bet365 tylko Oni mogą z Pinnacle konkurować ofertą i kursami ale i tak są za nimi. Reszta to amatorzy co kopiują kursy dodając tylko swoją marżę.

To moje własne opinie z którymi inni mogą się nie zgodzić

Jeśli chcesz podziękować! Nie spamuj - Kliknij:
Używaj opcji - Szukaj
Vader jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-03-2009, 09:48   #3
Forum VIP

Reputacja: 312
Tenis :

DOXX - chyba nie ma meczu tenisowego, którego nie wystawi DOXX, nawet challengery kobiet są co jakiś czas.

William Hill - bardzo fajne kursy, bogata oferta i mecze deblowe.

Bet365 - straszny postęp, nadal brakuje często debli, ale są już challengery.

Tobet - challengery + dobre kursy.

5Dimes - amerykański buk z dobrymi kursami i bogatą ofertą.

Bah - oferta jak DOXX, ale kursy tragiczne.

jetbull - ja tam nigdy nie wpłaciłem kasy, ale challengery są.

Expekt - do tenisa najgorszy ze wszystkich.

Reszta buków niczym się nie wyróżnia.

Ostatnio edytowane przez Prasa ; 04-01-2010 o 20:01
Prasa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-03-2009, 22:38   #4

To ja dodam od siebie:

Może i nie do końca na temat dyscyplin, tylko raczej na temat grania na live. Największa oferta i chyba najlepsza jest na Bet365 i na Unibecie. Masa spotkań w ciągu dnia, oraz częste transmisje połączone z obstawianiem. Jeżeli chcesz obstawiac tenisa, to te dwie firmy (z reguły) umożliwią ci nie tylko obstawianie po zadowalających kursach, ale i oglądanie tych meczy.

Hrabia Homoruski
Wielki_Szlem jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Kącik Ogólnobukmacherski > Bukmacher a dyscyplina sportowa

Odpowiedz