![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 18.12.2011
| Czy ktoś pomorze wydostać mi się z małych tarapatów?
Witam. Może trochę wyolbrzymiłem ten tytuł... No ale sytuacja ma się tak, że gram na bwinie - obstawiam tylko piłkę nożną... Już gram jakiś tam czas z przerwami. Ostatnio wpłaciłem 40 zł na bwina - obstawiłem kilka zakładów, niby "pewniaki" a jak sie okazywało z np. 7 meczy nie wchodziły 2/3 mecze... No można dostać po prostu krwotoku wewnętrznego z nerwów. Teraz jestem w ciężkiej sytuacji, bo zostało mi 3 zł na koncie Bwin i muszę zrobić coś, żeby się podnieść bez konieczności wpłacania pieniędzy po raz kolejny. Musiałbym jakoś odbić się od (prawie)dna tymi 3 złotymi, muszę obstawić jakiś zakład... Czy pomożecie mi obrać jakieś typy? |
| |
| | #2 |
| Dołączył: 27.09.2011 Skąd: ZIELONA GÓRA
Reputacja: 136 |
pamietaj ze nie ma pewniakow, j stawiasz to analizuj mecz jest pelno linkow pomocnych na forum. nie stawiaj pn- jest wg mnie skorumpowana i mozna na niej sie przejechac
__________________ Ranking NHL&NBA najlepsze miejsca - 1|1 NBA Cup WilliamHill - 2 miejsce |
| |
| | #3 |
| Dołączył: 01.10.2009
Reputacja: 29 |
Z 3 złotych ciężko się odrobić Moja rada to graj to czym się interesujesz, nie graj na siłę i nie graj po 7 typów na mecz. Najlepiej single / duble Osobiście odradzam grać piłkę nożną ( chociaż na pewno są na forum ludzie którym idzie dobrze granie tej dyscypliny sportu ) mnóstwo niespodzianek |
| |
| | #4 |
| Dołączył: 19.06.2011
Reputacja: 17 |
masz na prawde szczęście że dzisiaj to Ci sie przydarza, bo pewniak jest : > koszykówka -> Grecja -> Panathinaikos - Marousi -> poniżej 150 pkt. później podziękujesz, nie musisz sie spieszyć : > |
| |
| | #5 |
| Dołączył: 23.01.2008 Skąd: z piekła:)
|
a handi 32 na marussi nie byłoby tu lepsze?
|
| |
| | #6 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 |
Najlepiej stwórzmy jeden temat i zacznijcie dyskutować, który typ jest lepszy. Podobnych tematów jak z niczego zrobić coś było sporo. Powodzenia i zamykam temat.
__________________ |
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Czy da się swobodnie wpłacać i wypłacać zanim dokona się wpłaty z konta bankowego? | Sid07 | Moneybookers - Skrill | 0 | 17-07-2010 13:05 |
| colors of sound 2008 nowogród k. Łomży wybiera się ktoś ?? | TRUSIEK | Off Topic | 1 | 23-05-2008 08:42 |
| Problem z wypłata?? Może ktoś pomorze? | snajper2008 | Betsson | 1 | 10-04-2008 14:20 |
| Czy ktoś pomoże?? | areklipno | Off Topic | 1 | 13-09-2007 21:22 |