Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Kącik Ogólnobukmacherski

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 22-12-2011, 12:38   #1

Reputacja: 18
Dla obstawiajacych hokej

Witam, mam pytanie do osob interesujacych sie hokejem

Ostatnio zrobiłem sobie zestawienie NHL vs Ligi Europejskie (Elliteserien, NLA, DEL, Extraliga.....) i ku mojemu zdziwieniu lepiej wypadły ligi europejskie, ktorymi sie mniej interesuje w sensie sportowym.
Kiedys znajomy mowił ze jak hokej to tylko europa, ja mu na to mowiłem ze US sports to podstawa. Pozatym na hokej europejski czesto mozna obstawiac troche mniej niz na NHL, poprostu mniejszy rynek.

Jakie macie odczucia co do tego tematu?
macready jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-12-2011, 00:44   #2

Reputacja: 207
Jak dla mnie jesli chodzi o czysto "wizualne" wrazenia NHL > reszta. Te pelne hale, kibice i ta mila dla oka gra, badz co badz najlepszych hokeistow swiata.. Podobnie w moim odczuciu sprawa ma sie w koszykowce. Albo NBA albo nic.
A okiem bukmacherskim to takze wole NHL, bogatsza ofeta, wiecej emocji. Moze jest troche bardziej nieprzewidywalne w stosunku do niektorych lig Europejskich, gdzie jest tylko kilka mocnych teamow, ale mimo wszystko NHL.. albo nic. Ale to tylko moja opinia.

Taste of America (NBA,NHL,NCAA) dodatni Yield
zakladowa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-12-2011, 08:02   #3

Reputacja: 17
NO z koszem jest tak, że NBA jest w miarę ale tak na prawdę dużo lepiej stawiać na koszykowke filipin i korei oraz niektóre mecze pucharowe w Europie. To znaczy mówię o stawianiu under/over.

Zaletą kosza Europy i korei jest to, że spotkanie trwa 1.5 godz. a nie 2.5 godz : >

Ostatnio edytowane przez marian78 ; 23-12-2011 o 09:29
marian78 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-12-2011, 09:06   #4
JMT

Reputacja: 19
Obstawiam hokeja już dość sporo.
To jest tak, że jeśli chce się na siłę coś na noc puścić, to NHL faktycznie może być ciężki do przewidzenia, oczywiście o ile nie ma się jakiegoś mega farta. NHL raczej nie polecam osobom które się tym po prostu nie interesują, bo tam ciężko na szybko przeanalizować tabelę i stawiać lub osobom które chcą po paru nockach wygrać krocie, bo o to naprawdę ciężko. Nie mówię, że w ligach Europejskich jest o wiele łatwiej wytypować zwycięzców, ale na przykład puszczenie jakiejś taśmy z 5 meczami NHL i prawdopodobieństwo wygrania jest strasznie małe, dlatego jak puszczam NHL to raczej single, takie z kursem powyżej 2.00 i za jakieś drobne stawki.
Z drugiej strony jeśli ktoś ma wolną nockę, dorwie jakiegoś stream'a to oglądnięcie jakiegoś meczu NHL to straszna przyjemność. W Polsce, raczej hokej to sport, który uchodzi za mało ciekawy, którym mało kto się interesuje, a szkoda.
JMT jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-12-2011, 16:39   #5

Witam, mam pytanie. Obstawiałem spotkanie w NHL Ottawa -Florida i postawiłem na Ottawę. Po 3 tercji było 3-3, a po dogrywce 4-3 dla Ottawy. Czy w związku z tym wszedł mi ten zakład czy nie ?
anczi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-12-2011, 16:44   #6
Moderator

Reputacja: 489
Cytat:
Napisał anczi ->

Witam, mam pytanie. Obstawiałem spotkanie w NHL Ottawa -Florida i postawiłem na Ottawę. Po 3 tercji było 3-3, a po dogrywce 4-3 dla Ottawy. Czy w związku z tym wszedł mi ten zakład czy nie ?
Jak zagrałeś win w regulaminowym czyli 60 minut to przegrałeś. Jeśli zagrałeś OT INCLUDED to wygrałeś.

Z porządną kobietą jest jak z VALUE ! Znaleźć to nie lada wyczyn !

http://t0mson.blogabet.com/
t0mson jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23-12-2011, 16:46   #7

Reputacja: 24
Wszystko zależy od tego jaką opcję wybrałeś. Czy typowałeś na regulaminowy czas gry czy łącznie z dogrywką i rzutami karnymi.
Jeśli ta druga opcja to masz typ trafiony

Odpowiedz