![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 22.06.2006 Skąd: Polska
Reputacja: 10 | Gdy nie siądzcie jeden mecz....
Macie takie przypadki, że nie siada jeden mecz? Jak blisko i jakiej wygranej byliście? Podziel się swoimi wrażeniami. Proszę adminów o nie-kasowanie mojego tematu i nie piszcie że kretyński...
|
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 16.08.2009
|
ja na samym początku swojej przygody z bukmacherką miałem '' malutkiego'' pecha - było to w Irlandii , stawka było dosyć wysoka 250euro które wcześniej wygrałem na copa libertadores. Mój kupon składał się z 13spotkań - a mianowicie wybrałem po dwóch faworytów z najmocniejszych lig europy ,real barca arsenal ajax porto man utd inter i jeszcze parę innych - już nie pamiętam dokładnie reszty bo było to w 2007roku. Każdy z tych kursów na te spotkania oscylował w granicach 1.55-2. Trafnie wytypowałem dwanaście spotkań a kupon spaliła mi barca . Do wygrania miałem bagatelka prawie 33000 euro. mecz ten utkwił mi w pamięci bardzo dobrze bo postawiłem na wygraną barcy z racingiem santander w którym wtedy debiut zaliczył EBI SMOLAREK , nie pograł długo bo 12 minut pózniej dostał czerwoną kartkę , a mimo to wielka farsa nie wygrała w przewadze i mecz skończył się 0;0 ;-[ to były moje początki z bukmacherką i głupota tyle spotkań dawać, zwłaszcza no początku sezonu , ale moi znajomi mnie pocieszali że na moim miejscu też by wtedy dali barcelonę - bo to jeden z tzw pewniejszych typów. Miałem jeszcze kilka razy podobne sytuacje , ale ten mecz zapamiętałem bo nigdy nie byłem tak blisko takiej kasy,i wiem że takie taśmy nie warto posyłać - pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez krzys82b ; 09-02-2011 o 20:37 |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 27.03.2010 Skąd: Nito Bydgoszcz nito Poznań
Reputacja: 12 |
Hmmm spotkania musialy miec nizsze kursy, bo napisales, ze od 1,55 do 2, 1,55^13 =298 wiec jesli postawiles 250 euro, to Twoja wygrana bylaby znacznie wyzsza niz 33k, ponad 2 razy wyzsza:P wiec kursy nie ma bata musialy byc nizsze, aby za te kwote wygrac 33k musialbyc ukulac kurs 132
__________________ Tomek Adamek może być nawet mistrzem świata, ale kochać będę zawsze Gołote ! |
| | |
| | #4 |
|
być może były tam jakieś 2lub trzy mecze z kursem 1.3 lub coś koło tego , wiem że na farcę było 1,55 i mi zj.....ali kupon, takie mecze się pamięta , a jak mi nie wierzysz to sobie sprawdz, jeśli jest taka możliwość ile wynosił kurs na to spotkanie w paddy power o ile wiesz co to- pozdrawiam
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 14.07.2009 Skąd: Tomaszów Mazowiecki
Reputacja: 3 |
Kuponow w ktorym mi nie wszedl jeden mecz bylo sporo ale jeden mi utkwil najbardziej w pamieci,na samym poczatku mojej przygody z bukami postawilem zaklad w totomixie z 14 zdarzeniami,Byly to zdarzenia jak leci ! Nie weszly dwa,lazio ktore stracilo gola w ostatniej minucie i la lakers ktorzy przegrali po dogrywce,do wygrania mialem za 2zl 2800zl, Z takich bardziej jakie zapamietam jest jeszcze zaklad postawiony na Betfair za 1000 euro na orlando z new york knicks h -15.5 ,wygrali 15pkt . Myslalem ze rozniose biurko z komputerem w pyl.
|
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 13.09.2006 Skąd: Katowice
Reputacja: 36 |
Ja jakbym zliczył wszystkie kupony w karierze gdzie na taśmach miałem do wyciągnięcia parę setek, lub tysiak , czy dwa i zawalił mi 1 mecz to wyszła by bardzo ciekawa suma
__________________ Czy ja kiedyś coś wygram z ND:) |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 25.10.2006
Reputacja: 259 |
krzys82b >>>> kurs na Barcelonę w paddy power był wtedy 1.44: http://www.betexplorer.com/soccer/sp...atchid=6257574 |
| | |
| | #8 |
|
oj edi edi , ty masz chyba kontakt z bukmacherką od tygodnia , ten kurs to chyba masz z 5 minut przed meczem , bo ja ten popieprzony kupon posyłałem wtedy w środę i dobrze wiem jaki wtedy kurs był a to że kursy się zmieniają z dnia na dzień nawet o parę dziesię tnych to już inna sprawa , dziwi mnie twoja dociekliwość , no ale widzę że interesuje was mój wpis , ludzie dajcie spokój , tyle kasy było do wygrania i przepadło , przez jeden mecz i kropka , inni nie tyle wygrywają i wolą nic nie mówić bo po co ma ktoś wiedzieć ,sytuacja wtedy była popieprzona bo wszystko siadało tylko barca nie , dajmy spokój temu bo mi się nie chce o tym mówić . BARCA dała du.y z'' wielkim'' messim który wtedy też grał- ehh szkoda gadać pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez krzys82b ; 12-02-2011 o 18:21 |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 28.06.2009
|
mi w sobote borussia dortmund zawaliła ako 70 za 100 zł,stracili w 90 minucie bramke.....brak słów czasem na coś takiego.... szkoda tylko mojej klawiatury..... |
| | |
| | #10 | |
Reputacja: 259 | Cytat:
A kontakt z bukmacherką mam od czasu, gdy ty na g.ó.w.n.o mówiłeś jeszcze papu, skoro jak sam napisałeś o sobie: "ja na samym początku swojej przygody z bukmacherką miałem '' malutkiego'' pecha" a było to w 2. połowie 2007roku, gdyż mecz Santander - Barcelona był 26.08.2007. Pzdr. edi8 . Ostatnio edytowane przez edi8 ; 16-02-2011 o 10:54 | |
| | |
| | #11 |
| Dołączył: 28.06.2009
|
lepiej bysmy Panowie wspólnie wymyślili jak zrobić by np w 88 minucie ratować kupony za pare ładnych krajowych, niż sie spierać o date tamtego meczu itp, miałem chyba z 5 takich kuponów że serce sie kraje bo niesiadło to co nawet niepomysłałem że da du...y a jednak... najgorsze to jest gdy pada bramka a niema juz opcji blokowania kuponu.np 89 minuta czy padnięty net lub inne sprawy na które niemamy wpływu . kurde nienawidze tego uczucia jak koło nosa czasem tyle kasy potrafi przejść.... |
| | |
| | #12 | |
| Dołączył: 16.02.2011 Skąd: Podbeskidzie
Reputacja: 1 | Cytat:
Takie wspominanie do niczego sensownego nie prowadzi | |
| | |
| | #13 |
| Dołączył: 18.10.2010 Skąd: Gliwice
|
ja 3-4 lata temu obsatwiłem na mistrzostwach świata w siatkówce chyba 5 meczy na łączny kurs ok. 7.0 i nie siadło Brazylia - Francja po kursie 1.10, a co gorsza byłto ostatni mecz, na który czekałem. A co do kontrowersji w tym topiku, to myślę, że właśnie chodzi trochę o to co napisał kanarek - jak się wtedy czuliśmy i jak to wpłynęło na nasze dalsze decyzje w grze. Pamiętajmy, że lwia część sukcesu w bukmacherce siedzi w naszej głowie!!! |
| | |
| | #14 | |
| Dołączył: 26.09.2009 Skąd: znienacka
Reputacja: 11 | Cytat:
Ostatnio edytowane przez Pitman ; 16-02-2011 o 21:10 | |
| | |
| | #15 |
| Ban Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Nowy Tomyśl
|
Wtopa jednego meczu na kuponie to można powiedzieć norma |
| | |
| | #16 | |
| Dołączył: 15.10.2008 Skąd: Sri Lanka
Reputacja: 13 | Cytat:
| |
| | |
| | #17 |
| Dołączył: 21.08.2010 Skąd: Oświęcim
Reputacja: 406 |
Kiedyś, gdy ładowało się taśmy po 10 meczy, to prawie zawsze jeden mecz nie wchodził. Sporadycznie udawało mi się wygrać. Jednak trzeba się uczyć na błędach, i wypracować sobie swój własny system obstawiania. Wiadomo, że od czasu do czasu można pobawić się stawiając ogrom meczy za śmieszne 2 zł. Poważniejsze obstawianie wymaga już sposobu, moim zdaniem. |
| | |
| | #18 |
| Dołączył: 23.09.2010
| Gdy nie siądzcie jeden mecz.... warto znalezc wolna gałąź i sie powiesić ! kiedy ten temat bedzie zamkniety? bukmacherka to nie szycie na szydelku , jak macie tak beczec w tym temacie to lepiej nauczice sie wyszywac, bedzie z was wiekszy pozytek tak durnego tematu to forum nie widzialo brawo koper! |
| | |
| | #19 |
| Dołączył: 11.12.2010
|
Czytam to wszystko i tak sobie mysle zeby zalozyc temat[Gdy siadzie jeden mecz a reszta nie] |
| | |
| | #20 |
Reputacja: 259 |
Można też twórczo to rozwinąć i zrobić oddzielny wątek: gdy nic nie siądzie... |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| "Gdy nie ma już nadziei, wiara zwycięża!" | hunti | Kupony ze Statystykami | 0 | 01-04-2010 17:04 |
| Jeden z zawodnikow oddal mecz walkowerem | bartek221 | Dział dla Początkujących | 3 | 14-11-2009 11:47 |
| ~Gdy zycie doswiadcza to o wene nie trudno... | Don_Pento | Kupony ze Statystykami | 5 | 17-10-2008 10:02 |
| Jeden mecz na dwóch kuponach, przeciwne typy | nixon33 | Bwin | 2 | 27-08-2007 15:13 |
| nie odbyty mecz? | m_herbu_traby | Bet-at-home | 3 | 12-07-2006 13:58 |