![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 23.07.2010
| Gra u wielu bukow
Mam takie ogólne pytanie do ludzi którzy grają u wielu bukow Trzymacie troche pieniędzy u każdego buka? Czy przerzucacie za pomocą Moneybookers itp jak znajdziecie gdzieś jakiś ciekawy zakład z dobrymi kursami i akurat tam nie macie pieniedzy? |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 15.01.2008
|
To zależy od zasobności portfela danej osoby
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 23.07.2010
|
ale bardziej mam takie pytanie czy korzystacie z uslug 10-20 bukmacherow i przerzucacie ciagle pieniadze przez Moneybookers, czy bardziej z 2-3 i na kazdym macie jakas tam sume : ) |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 31.10.2011 Skąd: Toruń
Reputacja: 10 |
Ja osobiście mam konta na około 20 bukach , i gram tam gdzie mam najwiekszy kurs , lub najbardziej "pewne" według mojej oceny pary (żużel,biathlon). Troche pytania banalne zadajesz, masz MB więc możesz sprawnie i szybko wysyłać jak i wypłacać z buków
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 12.02.2007 Skąd: Wschód
Reputacja: 69 |
Ciężko jest przerzucać kasę z buka do buka, jak piszesz z tego prostego powodu, że niekiedy na tą kasę trzeba trochę poczekać. By więc móc obstawić zakład u danego buka w dowolnym czasie, najlepiej mieć u niego zdeponowane jakieś pieniądze. Dla przykładu czas oczekiwania na wypłatę środków u wybranych buków: Expekt Bet 365 Tobet Betgun William Hill
__________________ Z cyklu "Przykazania Typera": 7. Nigdy nie obstawiaj przeciwko Serbom! FAQ na temat tradingu sportowego! |
| | |
| | #6 |
| Moderator Dołączył: 16.06.2006
Reputacja: 375 |
Tak, ale chcesz grać całym kapitałem jakiś zakład? Albo nawet 20%? To życzę powodzenia Ja podam troszkę inny przykład, bo pokerowy, ale mój kolega z Czech W ogóle problem dziwny, w Polsce nie można grać na necie, tylko w naziemnych, więc trzymasz kasę po prostu w portfelu i po problemie
__________________ Nie śmieć w działach! Dział tematyczny to nie czat. Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: ![]() ![]() Zapraszam na bloga www.betventure.blogspot.com Moje typy >>> http://twitter.com/_Jacques lub tutaj |
| | |
| | #7 |
| Typer Dołączył: 23.07.2010
Reputacja: 502 |
pytanie czy portfel zakopujesz za budką fortuny, sts-a czy też w połowie drogi między nimi.
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Systemy u bukow | kaishaku | Dział dla Początkujących | 1 | 07-06-2011 13:51 |
| Pomyłki bukow | everto | Dział dla Początkujących | 8 | 12-04-2011 21:09 |
| moneybookers + 2lub wiecej bukow | shymzzz | Moneybookers - Skrill | 0 | 24-05-2009 20:04 |
| MatchStatistics - gra na wielu bukach - analiza wielu starategii | Asfalcom | Programy Bukmacherskie | 20 | 26-04-2009 10:43 |
| podatek i listy od bukow | yooo1 | Dział dla Początkujących | 12 | 23-12-2007 10:31 |