![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 20.06.2006
| Który bukmacher ?
Nie wiem czy to dobry dział, ale lepszego nie znalazłem. Mam pytanie do fachowców, którzy już grają jakiś czas u buków internetowych. Mianowicie, chciałbym zacząć grać u buka, lecz nie wiem dokładnie u którego. Chodzi o buki internetowe. Jakie byście najbardziej polecili i dlaczego ? Ja najbardziej jestem skłonny do Sportingbet. Bardzo proszę o pomoc, a jeżeli temat jest niezgodny z regulaminem, to będę musiał się chyba z nim pożegnać __ Edit: Kolega goleo, podał mi stronę [http://www.usbet.org/bukmacherzy.html], gdzie jest opis buków internetowych. Przy opisie Sportingbet jest rubryka: Minimalny depozyt: 50 PLN, 10 EUR, 15 USD, 10 GBP A z tego co czytałem, to nie ma minimalnego depozytu w SB, może mi ktoś wyjaśnić jak to jest ? Pozdrawiam. |
| | |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 03.05.2005 Skąd: Piekary Śl.
Reputacja: 199 |
Ja osobiescie polecam Bah wedlug mnie jest to dobry bukmacher gram tam ok rok i nie spotkalem sie z niczym nieprzyjemnym |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 20.06.2006
|
Wreszcie konkretna wypowiedź. Bardzo dziękuję za post, a żeby się zarejestrować nie trzeba dostać żadnych papierów czy wystarczy zarejestrować się.
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 16.02.2006 Skąd: PL
|
Wystarczy sie zarejestrowac nie trzeba zadnych papierow. Jedyniue jak bedziesz wyplacal to trzeba skan dowodu osobistego.
|
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 13.03.2006 Skąd: Sławków
Reputacja: 7 |
Ja ze swojej strony proponuję Bah, lub BAW. Bah moim zdaniem bardzo dobry bukmacher, prosta i szybka obsługa strony, dobry live support. Duża oferta i ostatnio pojawiły się zakłady LIVE, brak limitów wpłat i wypłat. Ocena: 5/6 BAW - najlepszy bukmacher pod względem oferty i zakładów LIVE (moim zdaniem). Niestety minimalna wypłata to 120 zł, ale trudno. Dużo promocji. Ocena: 5/6 |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Który Bukmacher? | Maarek91 | Dział dla Początkujących | 1 | 12-07-2010 16:56 |
| Over 0,5 - który bukmacher? | bdk | Dział dla Początkujących | 7 | 23-01-2010 23:24 |
| Który najlepszy bukmacher? | radek12345 | Kącik Ogólnobukmacherski | 3 | 15-08-2009 15:17 |
| Który bukmacher? | ardjan1 | Dział dla Początkujących | 3 | 26-04-2008 10:11 |
| Który bukmacher najlepszy ?? | stalker | Dział dla Początkujących | 10 | 27-03-2008 21:06 |