Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Kącik Ogólnobukmacherski

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 07-03-2011, 14:10   #1

legalna bukmacherka internetowa ?

witam. mam konto na Sportingbet, dzisiaj otrzymałem od nich paczkę, w ktorej były karty do gry i broszura. sa w niej opisane rodzaje zakładów itd.

ale jest równiez napisane kilka zdań na temat legalności. pozwole sobie zacytować:

' Mieszkam w kraju w którym zakłady wzajemne są nielegalne. Czy w związku z tym mogę zawierać zakłady w Sportingbet?

Tak. Twój zakład jest zawierany i akceptowany na serwerach Wielkiej Brytanii. gdzie zakłady wzajemne są legalne. W Sportingbet działamy na podstawie określonych zasad i regulaminów. Zgodnie z ustawodawstwem brytyjskim zawarcie zakładu jest niczym innym jak zawarciem umowy, która obowiązuje w miejscu jej zawarcia.'

więc jak to w końcu jest ? legalne czy nie ? czy ewentualne wygrane można bez problemu wypłacić i w razie kontroli urzędu skarbowego, wytłumaczyć że nagły przypływ gotówki pochodzi właśnie ze Sportingbet ?
zonik jest offline  
stare 07-03-2011, 14:13   #2
Administrator

Reputacja: 864
Nie ma sensu dublować tej tematyki. Jeśli bardzo Ciebie interesuje ta tematyka to przeczytaj ten temat -->

http://www.forum.bukmacherskie.com/f...owe-36988.html

Zamykam.

Jeśli chcesz podziękować! Nie spamuj - Kliknij:
Używaj opcji - Szukaj
Vader jest offline  
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Kącik Ogólnobukmacherski > legalna bukmacherka internetowa ?

Zamknięty Temat