![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 03.11.2009
| legalna bukmacherka internetowa ?
witam. mam konto na Sportingbet, dzisiaj otrzymałem od nich paczkę, w ktorej były karty do gry i broszura. sa w niej opisane rodzaje zakładów itd. ale jest równiez napisane kilka zdań na temat legalności. pozwole sobie zacytować: ' Mieszkam w kraju w którym zakłady wzajemne są nielegalne. Czy w związku z tym mogę zawierać zakłady w Sportingbet? Tak. Twój zakład jest zawierany i akceptowany na serwerach Wielkiej Brytanii. gdzie zakłady wzajemne są legalne. W Sportingbet działamy na podstawie określonych zasad i regulaminów. Zgodnie z ustawodawstwem brytyjskim zawarcie zakładu jest niczym innym jak zawarciem umowy, która obowiązuje w miejscu jej zawarcia.' więc jak to w końcu jest ? legalne czy nie ? czy ewentualne wygrane można bez problemu wypłacić i w razie kontroli urzędu skarbowego, wytłumaczyć że nagły przypływ gotówki pochodzi właśnie ze Sportingbet ? |
| |
| | #2 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 |
Nie ma sensu dublować tej tematyki. Jeśli bardzo Ciebie interesuje ta tematyka to przeczytaj ten temat --> http://www.forum.bukmacherskie.com/f...owe-36988.html Zamykam.
__________________ |
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Bukmacherka internetowa czy naziemna? | Tomaszl | Kącik Ogólnobukmacherski | 71 | 02-01-2009 10:56 |
| Kamerka Internetowa | Konrad140 | Off Topic | 0 | 05-07-2008 19:16 |
| WireTransfer - strona internetowa ?? | milanista7 | Inne Metody Płatności | 1 | 14-06-2008 23:29 |