![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #61 | |
| Dołączył: 12.06.2011
Reputacja: 32 | Cytat:
Jednak jedna mała prośba. Wasza (już w tej chwili się dołączyłem i więc nasza) dyskusja zeszła z tematu, który zaproponował Kuchcik. Kilka osób mówi, że pomysł jest kompletnie bez sensu i już próbuje to udowodnić bezpodstawnie, a kolejna część próbuje dać rady. Jednak pomysłodawcą jest Kuchcik i niech to on zdecyduje jak to będzie wyglądać, rezultaty zobaczymy po czasie. | |
| | |
| | #62 | ||
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 320 | Cytat:
Cytat:
*** Shakal: Napisałem, że mam już wybraną listę. Ale nigdzie nie zaznaczyłem czegoś w stylu, iż Twoich w niej nie mam. Na razie banały. adqs - ręczna kapszti - Brazylia i Sudamericana *** th0mpson na lekki przekór z dariusem - Bundesliga (typy tylko z ich działu ligowego) kudłaty - Hiszpania Hellraiser - tenis NHL to najtrudniejsza decyzja i jest do podyskutowania. obejrzałem człowieka którego podałeś - opisy meczów konkretne, jest stabilny jak na razie z dużym plusem i konsekwentny. Na pewno go tu ujrzymy, a co do głównego zobaczymy jak po nowym roku będzie się prezentował Lutek (końcówka bardzo słaba). Co do Optymisty - jeśli coś poda, na pewno w to wejdę bez dużej obawy. Bo sam widzisz, że jest on raczej 'spokojnym' userem. Typowym dzień po dniu będzie Redwitz. Włodar - to jeden z mistrzów ITF o ile nie pomyliłem nicku, ale chyba nie - bo doskonale pamiętam jego opisy spotkań i tak dalej. Podziw. Reszta to ci, których podałeś - jedynie nie miałem Vito w pamięci. Fakt, nieraz natknąłem się na jego info (najczęściej w HP), dwa mecze pamiętam do dziś. Ale to raczej nie to. Czyli sumując - Twoje propozycje, to jakby przelanie moich myśli na papier | ||
| | |
| | #63 | |
| Dołączył: 20.06.2010 Skąd: MRW
Reputacja: 5 | Cytat:
| |
| | |
| | #64 | |
| Dołączył: 04.01.2010 Skąd: xxx
Reputacja: 61 | Cytat:
Życzę Ci by nikt się nie upomniał o twoje gwarancje. Coś w tym chyba jest, prawda?
__________________ Bez wtapiaczy nie będzie bukmacherki | |
| | |
| | #65 |
Reputacja: 5 |
No na pewno znajdą się jakieś ,,dzieciaki" co po paru wtopach pod rząd (np. 3-4) zaczną wylewać swoje żale.
|
| | |
| | #66 |
| Dołączył: 04.03.2010
Mam jedne małe, formalne pytanie. Kiedy ruszy cała inicjatywa?
|
| | |
| | #67 |
Reputacja: 320 |
Przygotowywałem się na 1 stycznia, ale wczoraj dostałem info od "kumpla mechanika" ze mój "stały" komp będzie wcześniej. Więc już niedługo (jutro/wtorek).
|
| | |
| | #68 |
| Dołączył: 19.06.2011
Reputacja: 17 |
a nie lepiej poczekać do 1.1.2012 ? to by się spełnił koniec świata - zwłaszcza wtedy, kiedy objawi się nam ta prawda - to na prawdę może byc koniec świata ... bukmacherskiego : >
|
| | |
| | #69 |
Reputacja: 320 | gra Chciałbym też jedną rzecz zauważyć. Jaka to inicjatywa by nie była, najważniejszy cel to skutecznie zarobić. Nawiązuje do dzisiejszego meczu Bolton (0-2) Newcastle, gdzie Gruby typował sukcesywnie czystą 2. Ale w swoim krótkim opisie meczu wyraźnie zaznaczył, że kurs na x2 jest bardzo wysoki. Więc czasami w gwarze niepewności może się taka zmiana typu pojawić |
| | |
| | #70 |
| Dołączył: 18.12.2008 Skąd: spod laski
Reputacja: 27 |
Aby ludzie zaczęli naprawdę zarabiać pieniądze z bukmacherki potrzebne jest parę mądrych głów a nie jedna. Ja się dziwie że tu na forum nie ma działu "wspólnego" w którym użytkownicy o wysokiej randze i dużej wiedzy mogli by się dzielić swoimi przemyśleniami, to znaczy podawać typy oraz wypowiadać się o tych typach, aby wypowiadali się również na temat danego typu inni z wysoką rangą, skutecznością a przede wszystkim wiedzą. Marzyło mi się kiedyś takie coś, wszystkie mądre głowy z forum łączą się, dyskutują, dzielą się uwagami a co z kolei prowadzi do podawania trafnych^^ typów. Ważnym elementem była by, znikoma albo żadna ingerencja "szarych" userów w owy temat, co o tym sądzicie? To wszystko zależy od nas, ludzi operujących dużą wiedzą oraz administracji aby taki pomysł zrealizowała.
|
| | |
| | #71 | |
| ModTeam Dołączył: 16.10.2009 Skąd: Obywatel Świata
Reputacja: 2607 | Cytat:
A co do meritum tematu, moim zdaniem nie wypali. Jednakże życzę Ci powodzenia Kuchcik MU | |
| | |
| | #72 |
I jak tam pomysł, bo w temacie coś cicho?
|
| | |
| | #73 | |
| Dołączył: 12.02.2007 Skąd: Wschód
Reputacja: 69 | Cytat:
__________________ Z cyklu "Przykazania Typera": 7. Nigdy nie obstawiaj przeciwko Serbom! FAQ na temat tradingu sportowego! | |
| | |
| | #74 |
| Dołączył: 10.12.2009 Skąd: Warszawa
Reputacja: 128 |
Dawno temu jeszcze za czasów kiedy strefa VIP zdecydowanie sie roznila od tej teraz. Zwyczajnie była poważna stworzyliśmy inicjatywę, ktora miała podobny cel. Stworzyliśmy zamknięta grupę " Best of the bests" składająca sie z typerow, którzy cieżko pracowali żeby podawać typy na vipie przez kilka miesięcy takie były wtedy warunki |
| | |
| | #75 |
Od czego zależy stawkowanie bo widzę, że w temacie stawki różne? I może bardziej przejrzyście prowadź temat, zamiast cytowanie to po prostu zaznaczaj typy kolorami, wtedy po prostu 1 post = 1 kupon. |
| | |
| | #76 | |
Reputacja: 320 | Cytat:
Ten temat jest mój, typy też. | |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Kolejny temat pt. "Buk dla mnie" | ToChybaJa | Dział dla Początkujących | 1 | 21-02-2011 01:10 |
| "mieć mogłem więcej mam za to dziś mniej nie bój się wystarczy nam" by (L)egionista87 | (L)egionista87 | Kupony | 72 | 13-11-2010 21:29 |
| Mój mały system stawkowania "7" | hama | Systemy Bukmacherskie | 7 | 17-05-2010 14:46 |
| Typy Przem12131 ~~> mam nadzieje, że większość na "+" | przem12131 | Kupony | 6 | 20-04-2009 16:14 |
| T^Y^P^Y prosto z -Lublina- ==|"'"'"'"czar3k00"'"'"'"|== | czar3k00 | Kupony ze Statystykami | 21 | 01-02-2009 01:08 |