![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 11.02.2009 Skąd: Gorzów Wielkopolski
| Mega dziwna sytuacja w BET24 !!!
Postawiłem u nich kupon na 5 zdarzeń sportowych z czego weszły tylko 3 przynajmniej według mnie....... Jednym z meczów które zawaliłem jest spotkanie Bangor City vs. Newtown wygrany przez Newtown 2:1 a postawiony przeze mnie odwrotnie. O dziwo BET24 zaliczyło mi to zdarzenie wpisując na kuponie zwycięstwo gospodarzy Postawiłem również na mecz FC Barcelona - Tau Ceramica który odbył się we wtorek.Spotkanie nie poszło po mojej myśli i wygrała Ceramica. No więc czekałem na skasowanie mojego kuponu z "Zakładów Oczekujących" ale to się nie działo !!A więc wczoraj wieczorem napisałem do nich maila żeby coś z tym zrobili a ci mi odpisali że kupon jeszcze nie jest rozstrzygnięty bo mecz się odbędzie dopiero dzisiaj ! Dodam tylko że jestem pewien na 100 % że stawiałem na ten mecz z wtorku. Ja ogólnie mogę się tylko cieszyć bo wygląda na to że robią wszystko żebym wygrał ten kuponu.Więc do boju (Dziwnie to brzmi w moich ustach bo jestem od zawsze fanem Realu) Blaugrana ! |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 05.07.2008 Skąd: greatfun.pl
Reputacja: 6 |
Najprawdopodobniej rozliczą Ci ten kupon na czasie prawidłowo, nie ma się z czego cieszyć.
|
| | |
| | #3 |
|
No nie wiem jak by mieli tak zrobić to przecież od razu by mi napisali że jest przegrany przez Bangor - Newtown.podałem im ID kuponu oni go sprawdzili i jedyne co mi odpisali to "Hi, Thank you for your mail. The game will be settled this evening. The game starts at 19:45. If you need to contact us again regarding this subject, please include this ticket number XXXXXXXXXXXXXX. Best regards, Customer Support Agent " |
| | |
| | #4 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005
Reputacja: 533 |
Możliwe że otrzymali w centrali zły wynik i poprawią wtedy okażę się jako przegrany ten zakład.
|
| | |
| | #5 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 | Cytat:
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 12.12.2008 Skąd: Nuevo Mestalla
Reputacja: 104 |
Wszyskie buki maja jakas centrale w szczegolnosci te naziemne a internetowe pewnie tez jezeli dzialaja na skale miedzynarodowa.
|
| | |
| | #7 |
|
Tak to wygląda Football Wales Twój zaklad Wyniki zakładów Wynik Kurs Bangor City - Newtown 1 1 2-1 1.63 Sprawdziłem jeszcze raz na livescore.com i pisze jak byk że mecz wygrało Newtown 2:1 |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Kosmiczna sytuacja w BAH-u | Telewizor | Bet-at-home | 12 | 16-06-2010 01:37 |
| Dziwna Sytuacja | loozer21 | Expekt | 0 | 06-05-2008 13:36 |
| Ciekawa sytuacja w Milenium - Algieria-Mali | PabloZKS | Milenium | 5 | 23-11-2007 14:53 |
| Dziwna strategia :) | marcinforever | Systemy Bukmacherskie | 9 | 02-04-2007 07:05 |
| Pomoc- trudna sytuacja II | Rooni | Off Topic | 0 | 11-02-2007 21:45 |