![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 15.06.2009 Skąd: z Forum
Reputacja: 514 | Niespodzianki, nieobliczalne mecze, czarne weekendy itp.
Chciałbym abyście w tym temacie pisali o wszystkich niespodziankach, o wtopie mocnych faworytów gdzie wszystko przemawia za jednym zespołem, a i tak przerywają bądź remisują itp. Pokażmy, że faworyt nie zawsze musi wygrać i obalmy termin peffek, że nawet przy dobrych informacjach wynik nie musi być zgodny z naszymi przewidywaniami. Jeden z forumowiczów, ma w sygnaturze albo nazwie tematu bardzo ciekawą myśl "żeby liczyć się zawsze z porażką", co jest według mnie absolutną prawdą. Do każdego ze spotkań piszcie mini przebieg spotkania, albo jak wyglądała sytuacja przed meczem, co przemawiało za typem. Polska - Rosja Pewnie większość zapamięta ten mecz dość długo. Polska w 5 secie prowadziła 14:9 i ostatecznie przegrali mecz 15:17. Polska - Brazylia Polska prowadzi 2:0 w setach, ma już prowadzenie 3-5 punktowe o ile dobrze pamiętam. Przegrywa mecz 2:3. Polska - Iran 2:1 w setach. Polska prowadzi około 4-5 punktami w końcówce seta i przegrywa mecz 2:3. Dodajmy do tego fakt, że przed meczem byli mocnymi faworytami. TYTAN AZS Częstochowa – AZS Politechnika Warszawska Plus liga, Częstochowa prowadząc 2:0 w setach i w 3 secie 24:18, przegrywa ostatecznie mecz 2:3. Legia Warszawa - Cracovia Kraków Legia po wysokim wyjazdowym zwycięstwie nad Zagłębiem Lubin aż 0:4, tylko bezbramkowo remisuje na własnym terenie z przedostatnią w tabeli Cracovią. Dodajmy do tego fakt, że gospodarze grali w tym meczu słabo, a goście grali od 64 minuty w osłabieniu. Borussia Dortmund - Kaiserslautern Wicelider i mistrz Niemiec, do tego własny teren. Ostatnia ligowa porażka była we wrześniu. Wszystko wskazuje na gospodarzy. W meczu pada tylko remis 1:1. Goście okupują dolną część tabeli, 16 miejsce na 18. Ingolstadt - St. Pauli II liga Niemiecka. Przed meczem gospodarze byli jeszcze najgorszą drużyną II ligi, zajmowali ostatnie miejsce, nic nie wskazywało na ich zwycięstwo. Goście w tym sezonie raczej celują w powrót do I ligi. Po wygraniu tego meczu mogli być na 2 miejscu w tabeli. Przegrywają w 89 minucie 1:0. Victoria Plazen - AC Milan 88 minuta jest 0:2 dla Włochów. Nic na to nie wskazuje by w meczu mogło coś się zmienić. Mecz kończy się ostatecznie wynikiem 2:2. Maribor - Club Brugge Liga europejska. Do 73 minuty jest 3:0 dla gospodarzy. Mecz kończy się ostatecznie wynikiem 3:4.
__________________ Nie pytać w sprawach typu: - "Co sądzisz o tym meczu?" - "Co polecasz zagrać dzisiaj/jutro/w weekend itp.?" Ostatnio edytowane przez AKA SHAKAL ; 11-12-2011 o 19:17 |
| |
| | #2 |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 320 |
Może tutaj nie napiszę o niespodziance, a o lekceważeniu rywala poprzez kursy. Na szczęście w tygodniu zbytnio wiele osób z FB nie dało się na to nabrać, ale często takie coś się zdarza i ludzie wszak popełniają takowe błędy. Lille v Trabzonspor (1,40 - 8,50) A tak, to chociażby: Betis - Valencia Do 90' minuty Valencia prowadzi stosunkiem jednej bramki, po czym w niecałe 2,5 minuty przegrywa mecz. |
| |
| | #3 |
| Dołączył: 12.11.2010 Skąd: jaslo
Reputacja: 56 |
Wlasnie pisalem o Valencji,ale mnie ubiegles. Powadza sobie caly mecz.juz licze wygrana bo nawet X2 mi dawalo kase. A tu taka olewka,ze az normalnie szok |
| |
| | #4 | |
| Dołączył: 16.01.2011
Reputacja: 18 | Cytat:
To samo tyczy sie do Betisu. Tak sie sklada ze akurat jestem w sevilli przez ostanich kilka miesiacy i jeszcze troche tu bede i sytuacja podobna. Bedac tu latwo ogarnac to czego nie da sie zobaczyc w tabeli. Niesamowite parcie na zwyciestwo. Zazwyczaj slabe druzyny przelamuja dluga czarna passe w takich meczach. Z reszta pisanie o tym ze valencia przegrala na wlasne zyczenie to dla mnie ignorancja. Mecz wyrownany a przez niektore czesci meczu totalna dominacja betisu. Na tym meczu tez udalo sie troszke zarobic choc szczesliwie. Ludzie pilka nozna to nie tylko sucha tabela. Poza tym to sport. Prosze was nie piszcie ze takie mecze mialy wyraznego faworyta bo mi sie cos robi... (screeny do wgladu) | |
| |
| | #5 |
| Dołączył: 27.06.2010 Skąd: Z krainy smerfów
Reputacja: 72 |
Fajny temat i przestroga dla innych. Dziś zakończyło się szcześliwie ale dla takich kursów szkoda nerwów Siatka Macerata-Monza kurs przed meczem ok 1 1,15 Dwa pierwsze sety zgodnie z planem,wygrane Maceraty,póżniej zlekceważenie rywala dwa sety dla monzy,dopiero wygrana w t-b. Partizan-Olimpija 1 1,01 w pierwszej połowie wynik 40-41 a w pierwszej kwarcie przewaga olimpij wynosiła 9 pkt,właśnie się zakończył wygrana partizana powyzej 20 pkt.Zlekceważyli rywala na początku meczu,ale mieli jeszcze dośc sporo czasu aby się ogarnac.
| | #6 | |
| Dołączył: 17.01.2010 Skąd: Szczecin
Reputacja: 283 | Cytat:
dla mnie jeden z zabawniejszych meczy to: Getafe - Barcelona 17 7 1.2 wynik 1-0
__________________ BAZINGA ! Ostatnio edytowane przez Tadzin ; 11-12-2011 o 23:31 | |
| |
| | #7 | |
| Dołączył: 05.04.2008
Reputacja: 22 | Cytat:
__________________ Cześć i chwała Bohaterom!!! MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI: http://wpolityce.pl/wydarzenia/18280...kaly-jak-ognia | |
| |
| | #8 | |
| Dołączył: 29.08.2011
Reputacja: 175 | Cytat:
| |
| |
| | #9 | ||
| Dołączył: 30.09.2011 Skąd: Warszawa
Reputacja: 1 | Cytat:
Cytat:
__________________ "Hehehe" | ||
| |
| | #10 | |
| Dołączył: 15.12.2007
Reputacja: 9 | Cytat:
| |
| |
| | #11 |
| Dołączył: 08.07.2011
|
Angola - Mali 4-4 ze stanu 0-4 w 78' z PNA '10, myślę że warte odnotowania |
| |
| | #12 |
Reputacja: 56 |
Wracajac do tematu Niedziela mecz Athletic Bilbao-Rancing Santander. Wiadomo faworyt gospodarz,ktory na swoim obiekcie stawia twarde warunki.Goscie maruderzy z ogona tabeli. Kursy niskie bo wiadomo ze to pewniak i musi u siebie wygrac. Do 80 min nerwowka bo caly czas 0-0.Gospodarze strzelaja i wydaje sie ze przez ostatnie 10 min dowioza zwyciestwo do konca.Doliczony czas gry i bramka na 1-1.Totalne olanie przeciwnika i zapewne miliony kuponow laduja w koszu. No bo to przeciez pewniak byl... |
| |
| | #13 | |
| Dołączył: 16.09.2007 Skąd: POLSKA
Reputacja: 21 | Cytat:
| |
| |
| | #14 |
| Dołączył: 15.06.2009 Skąd: z Forum
Reputacja: 514 |
Też pamiętam ten mecz. Na Eurosporcie oglądałem. Mali chyba bodajże miało 2 karne. Newcastle - Arsenal Podobnie jak w meczu Angola Mali. Do 26 minuty było 0:4 (HT). Mecz zakończył się wynikiem 4:4.
__________________ Nie pytać w sprawach typu: - "Co sądzisz o tym meczu?" - "Co polecasz zagrać dzisiaj/jutro/w weekend itp.?" |
| |
| | #15 |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 320 |
Coś o prawach derbowych. Chelsea - Arsenal 3:5 Nikt nie dawał tu szans armatkom, które sezon i kilka pierwszych meczów rozpoczęły żałośnie. Chelsea była faworytem, do tego po niskim kursie - do tego dwukrotnie wychodziła na prowadzenie. Przegrała i to sromotnie. Cracovia 1:0 Wisła Ile wtedy osób poszło na Wisłę to głowa mała. 1X to ja nigdzie nie widziałem... Mecz na wyjeździe, mecz derbowy, Craxa przed tym meczem grała tak żenująco, że ludzie kompletnie zapomnieli o tym, iż to derby. @up Czemu nie podałem wyniku derbów Manchesteru? Bo tam wiele ludzi doceniło MC i niektórzy nawet śmiało grali over 1,5 na tą drużynę, więc nie nadawało się to do napisania. |
| |
| | #16 |
| Dołączył: 03.02.2010 Skąd: google
Reputacja: 14 |
dzisiaj bergamo na wyjeździe z ostatnią drużyną w tabeli z romuni prowadzą 2:1 i 21:15 i wtopa. 1,25 hehehe
|
| |
| | #17 |
| Dołączył: 07.08.2009
Reputacja: 20 |
2 kolejki temu mega herezja była w Belgii : Anderlecht-Leuven 0-0 , szkoda słów.
|
| |
| | #18 | |
| Dołączył: 05.04.2008
Reputacja: 22 | Cytat:
__________________ Cześć i chwała Bohaterom!!! MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI: http://wpolityce.pl/wydarzenia/18280...kaly-jak-ognia | |
| |
| | #19 | |
Reputacja: 56 | Cytat:
no nic szkoda ze nie czytasz ze zrozumieniem PEACE... | |
| |
| | #20 |
| Dołączył: 29.11.2008 Skąd: Szklane Zagłębie
Reputacja: 15 |
na tegorocznym Copa America był jeden wałek z udziałem Wenezueli chyba , dokładnie nie pamiętam ale w doliczonym czasie zdołali strzelić 2 bramki. Może ktoś to pamięta to niech napisze kto z kim.
__________________ Non Fare La Puttana |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| W weekendy żyjąc... | kadwa | Kupony ze Statystykami | 17 | 02-05-2012 16:54 |
| raz czerwone 2 razy czarne | 1010011010 | Systemy i Strategie | 11 | 09-03-2012 21:29 |
| Czy paysafecard sprzedają w weekendy? | xxx777xxx | Inne Metody Płatności | 2 | 03-07-2011 16:48 |
| typy na weekendy jakub. | jakub. | Kupony | 3 | 17-05-2010 20:52 |
| Wasze czarne listy | mateja33 | Off Topic | 34 | 06-04-2008 03:38 |