![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 24.03.2010
Reputacja: 11 | Nowe konto(a)
Witam mam mały problem. Jak nie miałem 18nastu lat grałem w bukach na matkę, wszystko było spoko i git. Ale przychodzi czas jak mam 18nascie lat i chcę założyć na siebie konto. Miałem konta w:Bah,Bwin.Sportingbet,Bet365,bestafe,Unibet,betss on,Betfair,Betgun. I teraz tak szukam buka który: -Nie będzie miał pretensji o konto na drugą osobę w rodzinie(oczywiście nie chce korzystać z bonusu) -Buk ma szybko przyjmować wpłaty i szybko wypłacać(PKO) -Chciałbym żeby miał bogata ofertę tenisa a w szczególności gra live i bogata oferta zakładów |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 18.10.2006 Skąd: z Bibułki
Reputacja: 114 |
no problemu raczej nie ma, problem może być z promocjami w przyszłości jakie przychodzą raz na czas jak będziesz zakładał konto to napisz do supportu że inna osoba zameldowana na twój adres korzysta z ich usług Ostatnio edytowane przez TommyTSW ; 14-06-2010 o 19:28 |
| | |
| | #3 |
| ModTeam Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 984 |
jak będziesz ich golił to do wszystkiego się przyczepią. graj lepiej tak jak grałeś a jak nie to znajdz takiego buka co nie grałeś i Ci będzie pasował hmmm Betclick , Tobet może ??
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota Ostatnio edytowane przez Konrad140 ; 15-06-2010 o 00:40 |
| | |
| | #5 |
Reputacja: 984 |
nie ryzykuj. zawsze później będą mieli powody do zablokowania konta czy wypłaty. Masz tam konto , podoba Ci sie bukmacher to odzyskaj dane i graj na te dobre dane.
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota |
| | |
| | #7 | |
Reputacja: 984 | Cytat:
do autora tematu. JA Ci dałem chyba dwie najlepsze rady , ale Ci przypomnę jeszcze 1. Jak podoba Ci się Bet365 to odkop konto na mame i graj szczęśliwie nie drżąc że kiedyś Cie złapią za multikonto czy coś 2. masz już możliwość grania na siebie to załóż konto u jakiegoś nowego buka. polecałem i jeszcze raz polecam Tobet
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota | |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 24.03.2010
Reputacja: 11 | Tobet nie głupi bukmacher ale widzę dość ubogą ofertę gry Live w tenisa a na tym mi bardzo zależy. A granie na dane matki to trochę mi nie odpowiada bo chcę żeby konto bankowe było na mnie. Pogadam z suportem i zobaczę co da się zrobić. Wszystko wyjaśnione stwierdzili że nie ma żadnych problemów. W razie zablokowania konta z tego powodu mam screen z rozmowy więc raczej problemów nie będzie. Można zamknąć temat. Ostatnio edytowane przez coldsex ; 16-06-2010 o 09:48 |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Nowe konto | Rambo131 | Bet365 | 1 | 28-11-2009 06:19 |
| Chcę założyć nowe konto.. | CZARNY_79 | Administracja | 1 | 15-01-2009 10:59 |
| Nowe konto na BAH. | whitee | Bet-at-home | 2 | 10-12-2008 18:15 |
| Nowe konto | Sc0rp0w | Bet-at-home | 1 | 18-04-2008 21:37 |
| Nowe konto, nowe typy :) Zapraszam do komentowania. | grucha15 | Kupony ze Statystykami | 36 | 06-10-2007 09:51 |