Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Kącik Ogólnobukmacherski

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 08-12-2011, 16:07   #1

Reputacja: 89
Olympiacos-Doxa

Witam. Nie wiedziałem w którym dziale zamieścić ten temat więc wklejam się tutaj...

Szukam ludzi którzy stawiali cokolwiek we wczorajszym meczu pucharu Cypru Olympiakos Nikozja-Doxa. Nie ważne w jakim buku. Chce tylko wiedziec jak wam rozliczyli zakłady i czy w ogóle rozliczyli. Pograłem w SB bardzo mocno na live w 30 minucie na over 4.5 gola i w przerwie na gospodarzy też za niemałą stawkę. Zakład do teraz wisi a na moje pytanie o rozliczenie zakładu otrzymałem odpowiedź:

Uprzejmie informuje, ze w zwiazku z tym spotkaniem prowadzone jest dochodzenie poprzez odpowiednia komisje sportowa. Komisja ta nakazala nam wstrzymac rozliczenia wszyskich zakladow dotyczacych tegoz spotkania na czas nieokreslony. W zwiazku z tym jestesmy zmuszeni pozostawic wszystkie zaklady wzniesione na te spotkanie jako otwarte. Przepraszamy za wynikle z tego powodu niedogodnosci.
W razie dodatkowych pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt z nami.
Serdecznie pozdrawiam,
Jacek

W regulaminie napisane jest:

9.7 Oficjalny rezultat zawodów jest ostateczny dla rozliczenia zakładu z wyjątkiem sytuacji, w których konkretne zasady stanowią inaczej. Późniejsze zmiany w rezultacie, czy to z powodu odwołań dyscyplinarnych, czy też z innych przyczyn, nie wpływają na rozliczenie zakładu. W przypadku, gdy Sportingbet uzna, że nie ma oficjalnego rezultatu, zakłady zostaną rozliczone w następujący sposób:
Wynik zostanie określony przez niezależny podmiot wybrany przez Sportingbet - werdykt będzie wiążący i ostateczny dla rozliczenia zakładu lub przez rozsądną i opartą na wszelkich dostępnych dowodach decyzję Sportingbet.

Oficjalny rezultat to 0-2 HT i 3-2 FT. Więc jakim prawem nie rozliczają tego kuponu? Jest tam naprawdę niemała kasa do rozliczenia a boję się że sobie poleca w kulki i anulują zakład. Jak z tym walczyć? Wie ktoś? I proszę o wypowiedź osób które też stawiały coś w tym meczu jak u nich wygląda sytuacja z rozliczeniem...Pozdrawiam i z góry dzięki.

AdrianZz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-12-2011, 16:46   #2

w Bet365 rozliczyli normalnie bez zadnych problemow, kursy nawet ponad 10 wiec chyba Sporting cos sciemnia. Gralem tez na Betfair i tam tez rynek rozliczony.
dragao19 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-12-2011, 16:54   #3

Reputacja: 7
Witam. Miałem zakłady na Betfair, Bwin, Betsson i offsidebet. Wszystko rozliczone. Postawione zakłady to u/o i 1x2.
ab178 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-12-2011, 16:57   #4

Czyli takie same jak ja...No ja właśnie miałem 10 w przerwie na Nikozje i 9 na over. No ale nieważne jakie kursy, wpakowałem gruba kase a oni się zasłaniaja jakąś komisją. Każdy rozlicza tylko nie oni. Nie wiem jak z tym walczyć:/
stare 08-12-2011, 17:01   #5

Reputacja: 69
Poproś ab178 i dragao19 o screeny ich zakładów. Jak się chłopaki zgodzą zawsze będziesz miał się czym podeprzeć w walkach z bukiem.

Zapytaj też buka o jaką konkretnie komisję chodzi: niech podadzą nazwę, adres, stronę internetową. Jeśli ściemniają, to będzie im ciężko z tego wybrnąć.

7. Nigdy nie obstawiaj przeciwko Serbom!

FAQ na temat tradingu sportowego!
favago jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-12-2011, 17:13   #6

Dzięki. Tylko po tym mailu przestali w ogóle odpisywać...A miałem takie dobre zdanie o nich:/

Ostatnio edytowane przez AdrianZz ; 08-12-2011 o 17:17
stare 08-12-2011, 17:17   #7

Reputacja: 1
Patrzyłem na różnych stronach i wszędzie wynik jest jako ostateczny, nigdzie wzmianki nie ma o nieprawidłowościach a tym bardziej o komisjach żadnych. Co oni odwalają?
stare 08-12-2011, 17:21   #8

Cytat:
Napisał Cpt. Obvious ->

Patrzyłem na różnych stronach i wszędzie wynik jest jako ostateczny, nigdzie wzmianki nie ma o nieprawidłowościach a tym bardziej o komisjach żadnych. Co oni odwalają?
No własnie ja sprawdzałem nawet na stronie Cypryjskiego związku PN,mimo że google słabo tłumaczy to wynik jest ostateczny i nie ma nawet wzmianki o jakichś nieprawidłowościach. Ściema straszna tylko nie wiem po co:/ Żeby chociaż odpisywali jak ludzie na maile to odpisali o jakichś komisjach i cisza... Na numer ze strony dodzwonić się żadne też nie da. Bez sensu takie sytuacje, gram u nich 5 lat bezproblemowo aż nagle przychodzi taka sytuacja to Cię zleją totalnie.

Ostatnio edytowane przez AdrianZz ; 08-12-2011 o 17:26
stare 08-12-2011, 20:09   #9

Napisali że instytucja ta to ESSA. Dziwne czemu jeśli zajęła się tym meczem to tylko SB poblokowała wypłaty...
stare 08-12-2011, 20:17   #10

Reputacja: 53
Ja ten mecz zagrałem u naziemnych buków, ale śledziłem wynik na internetowych.

Sytuacja wyglądała tak: do przerwy wszystko wyglądało normalnie - Doxa strzela drugiego gola tuż przed przerwą i kurs na nią jest w granicach 1,2 - czyli ok. Cuda zaczynają się dziać w przerwie - Bet365 całkowicie wycofuje mecz z oferty live, a na bwinie szaleństwa kursów, jakich dawno nie widziałem. Przez całą przerwę kurs na Doxę rośnie z szybkością kilkunastu groszy na minutę i w końcu na rozpoczęcie drugiej połowy jest bodaj coś około 2,2. Po szybkim golu na 1:2 na Olympiakos jest już 1,75, a po wyrównaniu 1,12 (!).
Jeszcze w 83 czy 84 minucie, przed golem na 3:2 na Olympiakos było ledwie 1,55.

Wałek ewidentny, ale fakt faktem, że wynik na boisku padł konkretny, więc nie ma powodów, żeby buki go nie uznały.

Ostatnio edytowane przez kamil86 ; 08-12-2011 o 20:44
kamil86 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-12-2011, 20:35   #11

Kamil no dokładnie. te spadki szybkie kursów brały się stąd że masa ludzi stawiała na Nikozje, czytałem na jakimś zagranicznym serwisie że na Betfair obrót na tem mecz to ponad 8 milionów euro. Wałek był ale co to ma do moich pieniędzy to nie wiem...Gol na 2-2 padł przed 60 minutą...Napisałem do tego ESSA, zobaczymy co napiszą...
stare 08-12-2011, 21:51   #12

http://community.betfair.com/footbal...katokopia?pg=1

No ciekawe

Ostatnio edytowane przez Cpt. Obvious ; 08-12-2011 o 21:55
Cpt. Obvious jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-12-2011, 22:30   #13

Tam nieważne że kursy tak wariowały i w ogóle. Buki też wyczuwały fixa i dlatego. Chodzi o to że taki Betfair rozliczył to normalnie a SB już nie może...A praktycznie to co tam leży to ostatnia kasa jaka mi została na buku bo reszte utopiłem na City. Nawet nie ma za co pograć a oni sobie będą dochodzenie robić jakieś.

Miał ktoś jakiś kontakt kiedyś z tą organizacją ESSA?
stare 08-12-2011, 23:03   #14

Betfair zarabia na każdym zakładzie wygranym, więc jak fix był i mnóstwo osób grało to la nich tylko więcej kasy. Zwykły buk natomiast mógł stracić dużo przecież. Przy 0:2 i normalnym kursie na nikozje (jeżeli buk nie skorygował faktu, ze fix, albo w ogóle anulował).
stare 09-12-2011, 09:43   #15

Reputacja: 69
Cytat:
Napisał AdrianZz ->

Miał ktoś jakiś kontakt kiedyś z tą organizacją ESSA?
Nie, ale wiem, że stąd można do nich pisać, jak coś.

7. Nigdy nie obstawiaj przeciwko Serbom!

FAQ na temat tradingu sportowego!
favago jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Kącik Ogólnobukmacherski > Olympiacos-Doxa

Odpowiedz