Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Kącik Ogólnobukmacherski

Zamknięty Temat

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 04-03-2010, 14:18   #1

Program partnerski w bet-at home.com

Witam

Oprócz grania zacząłem brac udział w programie partnerskim bet at home com i chciałbym sie dowiedziec jak u tych co biorą udział w tym programie partnerskim kształtuje sie liczba poleconych i jak sie to przekłada na zarobki??? bo ja mam w tej chwili 253 poleconyvh i ciągle sie rejestrują (śr 1-3) z tego zarobku w tej chwili jest 50-60E i nie wiem czy jeszcze mogę liczyc na większe zarobki przy takiej tędencji rejestrowania sie poleconych???Zacząłem w październiku 2009 a pierwszą wypłatę dokonałem na początku stycznia.

Jeśli jest już gdzies ten temat to prosze o przeniesienie bo ja szukałem i nie mogłem znaleźc.

Ostatnio edytowane przez kubazkki ; 04-03-2010 o 14:37
kubazkki jest offline  
stare 04-03-2010, 14:42   #2
Administrator

Reputacja: 605
To zależy czy będą wygrywać czy przegrywać twoi "poleceni"...

Poszukaj w google informacji o programach partnerskich, może znajdziesz jakieś forum. U nas na forum nie znajdziesz na ten temat informacji.

1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!!
==> więcej informacji <==

2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty
==> więcej informacji <==

3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet
==> Więcej informacji <==

4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free
==> Więcej informacji <==
Marcin-Odra jest offline  
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Kącik Ogólnobukmacherski > Program partnerski w bet-at home.com

Zamknięty Temat