Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Kącik Ogólnobukmacherski

Zobacz wyniki ankiety: Generalnie Twoja przygoda z bukmacherką jest:
1. Regularnie wygrywam, mam stały zysk. 129 13.18%
2. Jestem na lekkim plusie. 249 25.43%
3. Jestem mniej więcej na zero. 153 15.63%
4. Jestem na lekkim minusie. 219 22.37%
5. Regularnie przegrywam 157 16.04%
6. Dla mnie to tylko zabawa- nie wiem czy jestem na plusie czy minusie. Nie obchodzi mnie to. 72 7.35%
Głosujących: 979. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 14-05-2011, 12:07   #101

Reputacja: 2
Ja zaczelm kilka lat temu podobnie jak wiekszosc na poczatku gralem u buka naziemnego (STS) za kilka zlotych po kilka meczow ogolnie tak bardziej zabawa stawki poszly do ok. 10-30 zl na kupon jakies 2 lata temu na przelomie wrzesnie/pazdziernika wyciagnelem w 1,5 miesiaca jakos 1200-1300 zl pozniej przez kilka miesiecy nic nie wchodzilo i praktycznie co weekend chodzilem za dyszke cos tam puscic pozniej konto w Bah i teraz w Expekcie wplacilem 37 zl i po dwoch tyg. byl 293 ale przegralem jeden pozniej drugi chcialem sie szybko odkuc i aktualnie 0 + 2 zaklady w trakcie wiem ze pare bledow zrobilem i bede staral sie wyciagnac winioski jesli przegram te kupony to chyba zrobie sobie przerwe bo znam sie na pilce noznej i koszykowce a tu zaraz koniec rozgrywek jednych i drugich
Mach jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-08-2011, 05:43   #102

Reputacja: 15
Zdziwiły mnie trochę wyniki tej ankiety, bowiem nie wierzę by ponad 13% regularnie ogrywało buków, mimo że należę do tej grupy. Mało jak do tej pory zauważyłem tutaj osób, które prowadzą temat a w nim napisane dokładnie, jak szeroki jest ich wachlarz typowania. Bo nie ma możliwości, aby typer znający się na wszystkim był długoterminowo na plusie. Jakieś 4-5 lat temu znałem się na wszystkim, z każdej ligi wybierałem coś i skupiałem na jednym kuponie, lecz nie tędy droga. Jeśli ktoś mi powie, że zarabia stale na zakładach grając szeroki wachlarz dyscyplin, to nie uwierzę póki nie zobaczę. Także z doświadczenia mogę powiedzieć, że to był mój pierwszy krok milowy, który przełożył się na zarobki.

PS. widzę, że odświeżyłem nieco temat

Ostatnio edytowane przez Blady+ ; 07-08-2011 o 05:46
Blady+ jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30-08-2011, 12:56   #103

Reputacja: 31
Kuponu nie puściłem chyba od jakichś dwóch lat (sic!)
Wynika to z tego, że znalazłem się w obcym kraju, a tu wiadomo: arbeit, arbeit, arbeit!

Nie miałem czasu, siły i ochoty aby ślęczeć jeszcze nad tabelami, statystykami, śledzić wyniki itp. I w sumie dobrze, bo nie mogąc poświęcić temu odpowiedniej uwagi zaczął bym trzaskać jakieś buble i miast bogacić się, przepuszczałbym oszczędności. Teraz rozważam powrót, ale po tak długiej przerwie trochę czasu minie nim powrócę do dawnej formy. Zgromadziłem spory kapitał, który chętnie zainwestuje spodziewając się niezbyt wysokiej stopy zwrotu. Nie chcę ferrari, czy jachtu (choć nad tym drugim się jeszcze zastanowię... ), ale oczekuję, że zainwestowane pieniądze wrócą do mnie z kilkunastoprocentowym zyskiem. Wystarczy.

Swojego bilansu nigdy nie podliczałem, ale biorąc pod uwagę ile hajsu popłynęło na taśmach, to myślę, że

Mój największy wyczyn w tej chwili to dzieło przypadku, które zmieniło mój pogląd na bukmacherkę. Obstawiłem taśmę 16 spotkań dotyczących eliminacji na MŚ 2006. Wytypowanie zajeło mnie i koledze trzy dni ślęczenia nad tabelami, składami, analizami formy. Pokłóciliśmy się wtedy o to wynik spotkania Szwajcaria-Francja. Wg niego Francja miała wygrać, ja twierdziłem, że nie jest w formie ostatnio i miałem rację - był remis. Wygrałem na tej taśmie ponad 17 tys. pln., a kolegę uratował fakt, że obstawił systemem 2z3.

Nie miałem wtedy nawet 18 lat, trzy dni chodziłem w kółko jak powiedzieć starym, że chodzę do buka i muszą pójść ze mną bo troszkę wygrało mi się...
rrobcioo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Kącik Ogólnobukmacherski > Przygoda z bukmacherką

Odpowiedz