Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Kącik Ogólnobukmacherski

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 19-02-2011, 09:59   #1

Reputacja: 156
Pytanie do typerów

Witam ostatnio gram na spadki kursów podpierane dodatkowo x (1x,x2) gram róznymi stawkami mniej wiecej jak vip typy mam pytanie co w przypadku seri porazek czy lepiej troche podnieść kurs by zminimalizować straty czy stawkę , kursy mam mniej wiecej na poziomie 1,6 -1,7 2 meczyki , stawki to 20 zł, 30 zł- . proszę o pomoc ,
Zastanawiam sie jescze jesli mam spotkania które dają ako 1,9 czy nie grać za wiecej , mniejsze ako grać za mniej , moze odwrotnie ,
trutana jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19-02-2011, 13:39   #2

Reputacja: 7
Graj tak jak zakładałeś sobie na poczatku. Trzymanie sie swojej taktyki jest najlepszą taktyką o ile posiadasz jakas

http://www.forum.bukmacherskie.com/f...-35365-10.html

Siadło? Pomogłem? Podziękuj.
maciekdmd jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-03-2011, 20:52   #3

Reputacja: 43
Cytat:
Napisał trutana ->

Witam ostatnio gram na spadki kursów podpierane dodatkowo x (1x,x2) gram róznymi stawkami mniej wiecej jak vip typy mam pytanie co w przypadku seri porazek czy lepiej troche podnieść kurs by zminimalizować straty czy stawkę , kursy mam mniej wiecej na poziomie 1,6 -1,7 2 meczyki , stawki to 20 zł, 30 zł- . proszę o pomoc ,
Zastanawiam sie jescze jesli mam spotkania które dają ako 1,9 czy nie grać za wiecej , mniejsze ako grać za mniej , moze odwrotnie ,
Stawka nie powinna być uzależniona od kursu ogólnego kuponu, tylko od tego jak pewny jesteś danego typu i jakie są szanse na jego trafienie.

black list: Tomas Berdych, Gael Monfils, Marin Cilic, Antonio Veic, Andy Murray, Jurgen Melzer, Nikolay Davydenko, Igor Andreev, Denis Istomin.
Lionel21 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Kącik Ogólnobukmacherski > Pytanie do typerów

Odpowiedz