![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 08.12.2010 Skąd: Siemianowice Śląskie
Reputacja: 156 | Pytanie do typerów
Witam ostatnio gram na spadki kursów podpierane dodatkowo x (1x,x2) gram róznymi stawkami mniej wiecej jak vip typy mam pytanie co w przypadku seri porazek czy lepiej troche podnieść kurs by zminimalizować straty czy stawkę , kursy mam mniej wiecej na poziomie 1,6 -1,7 2 meczyki , stawki to 20 zł, 30 zł- . proszę o pomoc , Zastanawiam sie jescze jesli mam spotkania które dają ako 1,9 czy nie grać za wiecej , mniejsze ako grać za mniej , moze odwrotnie , |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 15.03.2009 Skąd: Oświęcim
Reputacja: 7 |
Graj tak jak zakładałeś sobie na poczatku. Trzymanie sie swojej taktyki jest najlepszą taktyką o ile posiadasz jakas
__________________ MOJE TYPY SYSTEM D'ALAMBERT PEWNY ZYSK http://www.forum.bukmacherskie.com/f...-35365-10.html Siadło? Pomogłem? Podziękuj. |
| | |
| | #3 | |
| Dołączył: 28.03.2008 Skąd: internet
Reputacja: 43 | Cytat:
__________________ ''Jezusa Chrystusa też nie wszyscy lubili. Gdy o tym pomyślę, od razu jest mi lepiej'' black list: Tomas Berdych, Gael Monfils, Marin Cilic, Antonio Veic, Andy Murray, Jurgen Melzer, Nikolay Davydenko, Igor Andreev, Denis Istomin. | |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Pojedynek typerów, o kebab ;D | rrrrrr | Kupony | 37 | 07-02-2009 17:06 |
| pojedynek typerów | Profesor J. | Kupony | 0 | 09-11-2008 23:23 |