![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 02.09.2010
| Rejestracja w internetowym buku
Witam! Mam takie pytanie, otoz niedawno ukonczylem 18 lat. Czy rejestrowac sie juz na siebie w internecie czy lepiej na rodzicow? Przypuscmy, ze cos wygram. Czy mialbym jakiekolwiek problemy z wyplata pieniedzy? Buk to Betfair. Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi. |
| | |
| | #2 |
| ModTeam Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 984 |
Masz 18 lat to nie będziesz miał problemów. Wymagany pewnie będzie dowód osobisty , w razie konieczności wysłania skanów i konto w banku aby tą ewentualną wygraną wypłacić. W skrócie- rejestruj się na siebie i nie kombinuj
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 05.12.2007 Skąd: ŚLĄSK
|
Witam! Trochę niezupełnie w temacie ale nie wiem gdzie zapytać. Czy jest możliwa rejestracja u bukmachera przez komórkę i uzyskanie bonusa? |
| | |
| | #4 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 718 |
Można założyć konto używając telefonu i będziesz uprawniony do otrzymania bonusu.
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 05.12.2007 Skąd: ŚLĄSK
|
Chciałem uściślić pytanie.Chodzi mi o to czy mogę się zarejestrować u bukmachera używając internetu w smartfonie i czy otrzymam bonus tak jakbym się rejestrował z komputera? |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Granie w buku internetowym | budzikos123 | Expekt | 3 | 10-03-2011 21:25 |
| Przygoda z Bukiem Internetowym :))) | KanekS | Kupony | 32 | 11-07-2009 18:15 |
| Jak zacząć grać w buku internetowym ? | Nowak | Dział dla Początkujących | 3 | 16-12-2007 21:55 |
| Niepełnoletni w internetowym buku. | yakashi | Dział dla Początkujących | 14 | 20-11-2007 18:44 |
| Bezpieczeństwo w internetowym obstawianiu | Mikev | Dział dla Początkujących | 5 | 04-12-2006 15:36 |