![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 16.11.2009 Skąd: Bielsko-Biała
| Wahania i passy w bukmacherce
Pytania kieruję do osób które: - mają na swoim koncie przynajmniej kilkaset kuponów - obstawiają podobne stawki lub tak, żeby mieć podobne wygrane. - grają kupony po niewielkich kursach (nie tasiemce) Jak w praktyce wygląda sprawa ze standardowymi wahaniami czy passami? Przykładowo jeśli po 1000-2000 kuponów macie np 5% Yield to po jakich próbkach należy się spodziewać podobnych wyników (zbliżonych do 5%). Czy np w prawie każdych 100 kuponach mieliście Yield rzędu 3-7%, czy np żeby spełnić to wymaganie potrzeba próbki 200-300 kuponów, może 500 a może jeszcze więcej. Wiadomo że im większa próbka tym mniejszy udział szczęścia a większy - umiejętności i wiedzy. Kolejne pytanie związane z tematem. Jeśli np po dużej próbce mamy Yield rzędu 10% to biorąc próbki po 100 kuponów, jakie standardowe wyniki się tu mogą pojawić. Czy można się tu spodziewać wahań rzędu Mam nadzieję że dostanę jakieś wartościowe odpowiedzi. Interesują mnie konkretne przykłady z waszego obstawiania. Ja obstawiałem trochę jakiś czas temu i po pierwsze nie prowadziłem takich statów (żałuję) a po drugie mieszałem zwykłe typy z graniem progresją. W sumie byłem w plecy ale głownie z powodu progresji. Generalnie zastanawiam się przy jakiej próbce można mówić "miałem pecha, farta, trafiłem na złą passę, pogram trochę więcej to może być zupełnie inaczej" a przy jakiej "to już jest na tyle dużo kuponów że jeśli mam dobre wyniki to jestem w tym dobry a jeśli nie to nie jestem w tym dobry"
__________________ Moje typy http://www.forum.bukmacherskie.com/f...cat-39717.html |
| | |
| | #2 | |||||
| Dołączył: 22.07.2009
Reputacja: 8 | Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dla siebie, bez opinii ludzi znających się niestety te 500 zagrań trzeba przeliczyć, a najlepiej 1000. Ostatnio edytowane przez badyl ; 09-02-2010 o 16:22 | |||||
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Zastosowania teorii gier w bukmacherce | etiene8912 | Systemy Bukmacherskie | 65 | 27-04-2011 09:07 |
| przerwa w bukmacherce | peja | Off Topic | 2 | 05-11-2009 10:00 |
| Książka/poradnik o bukmacherce | Mesjasz | Sport | 5 | 19-09-2009 00:32 |
| MoTyW WygraneJ w BUKMACHERCE :) | grzela083 | Kupony | 2 | 06-06-2008 16:37 |
| Typki by Mich-u ---> 3 dzień PASSY PLUSS.... | Mich-u | Kupony ze Statystykami | 13 | 31-03-2007 13:24 |