![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 27.12.2010 Skąd: Ruda
| Wielki problem z Bah
Witam mam problem, założyłem konto na Bet-at-home wygrałem parę zakładów chcę wypłacić kasę, po kilku godzinach wysłali do mnie maila ze chcą skan dowodu - wysłałem wszystkie dane na Bah zgodne z dowodem odpisali mi ze posługuję się numerem konta od innej osoby która chciała również wypłacić na moje konto i ze nie jestem właścicielem, nim jestem od samego początku, kazali mi wczoraj żebym udał się do banku i poprosił o potwierdzenie ze jestem posiadaczem tego rachunku. więc dzisiaj poszedłem zrobiłem im zdjęcie dokumentu wysłałem, teraz chcę wejść na konto Bah a tu pisze ze konto gracza zostało zablokowane ? jak ? proszę o pomoc
|
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 02.09.2009
Reputacja: 37 |
Konto zablokowali w celu weryfikacji, wysłałeś im zdjęcie rachunku bankowego z Twoimi danymi więc czekaj co odpiszą, jak odpiszą że zdjęcie jest luks to odblokują Ktoś inny może przy wypłacie pomylił cyferki kiedy wpisywał nr konta i niefortunnie trafiło tak że wpisał nr Twojego konta |
| | |
| | #3 |
|
Mam stracha bo udało mi się ugrać trochę a nie chciałbym przez kogoś tracić kasy, co zrobić w sytuacji kiedy mi odmówią ?
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 320 |
Jak wszystko się zgadza to nie odmówią |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 02.09.2009
Reputacja: 37 |
Jak nie kombinujesz i jesteś właścicielem oraz masz wszystkie dokumenty to nie ma bata żeby mogli Ci odmówić, najwyżej w razie wątpliwości cykniesz jeszcze raz zdjęcia dowodu + rachunku + 2 dokumentu tożsamości i bez problemu będą musieli odblokować konto, możesz im jeszcze napisać żeby sprawdzili lepiej tą niby 2 osobę która wypłacała na niby Twoje konto a nie czepiają się uczciwego gracza |
| | |
| | #6 |
|
Założę się że jeszcze coś ode mnie będą chcieli wymieniliśmy juz chyba z 15 maili i non stop nie chcą wypłacić teraz mi napiszą że te potwierdzenie nie jest ostęplowane (jest tylko podpis kobiety która wydawała mi ten dokument) a ja będę musiał śmigać znów do banku po stempel albo jeszcze coś ciekawszego wymyślą ..coś taak czuję ;<
|
| | |
| | #7 |
|
jak chcą to mogę im nawet cyknąć zdjęcie pod pod pałacem kultury tylko poco im aż tyle danych o mnie ?
|
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 30.10.2007
Reputacja: 40 |
jest cos takiego jak polityka insytucji tego typu przeciwko praniu brudnych pieniedzy. Maja prawo weryfikowac dokladnie tozsamosc. Rob co kaza i bedzie ok. Nie spotkalem sie z tym zeby ktos ze znajomych stracil kase.
|
| | |
| | #9 |
|
Witam ponownie, sytuacja jest dziwna Bet-at-home twierdzi iż jestem powiązany z tamtą osobą i nie odblokują mi konta oraz nie wypłacą mi wygranej co robic ? wspominać nie muszę że nie znam osoby mi przedstawionej błagam o pomoc bo nie wiem co mam zrobić. Ostatnio edytowane przez Spal ; 17-10-2011 o 20:20 |
| | |
| | #10 |
|
pisałem teraz z suppotem i powiedziano mi takie coś Bet-at-home.com PL: Dobry wieczor, w czym moge pomoc? you: witam you: Konto gracza ****** Bet-at-home.com PL: cala kwestia Pana sprawy zosal przedestawione droga mailowa you: tak wiem, ale problem polega na tym iż you: nie jestem nijak powiązany z tą osobą you: i nie wiem co zrobic w takim przypadku you: rozumiem że mam poczekać Bet-at-home.com PL: nie ma Pan na co poczekac Bet-at-home.com PL: nie udzielamy wiecej informacji na ten temat you: aha. a to że nie znam osoby to nic nie znaczy ? you: ? Bet-at-home.com PL: to juz wiemy Bet-at-home.com PL: bo Pan to napisal Bet-at-home.com PL: ale jednak nasze dowody wskazuja na cos innego Bet-at-home.com PL: nie bedziemy kontynuowac tej kwestii you: a mam jakiś do nich wgląd ? Bet-at-home.com PL: bo juz wsyztsko wyjasnione zostalo droga mailowa Bet-at-home.com PL: czy mozemy zatem jeszcze w czyms pomoc? you: czyli mam rozumieć że uważacie sprawę za zamkniętą ? to ze z mojej strony jest wszystko czyste nie ma znaczenia ? Bet-at-home.com PL: Prosze Pana Bet-at-home.com PL: Pan tak uwaza ze wsyztsko jest czyte Bet-at-home.com PL: a nasze DOWODY wskazuja na cos innego Bet-at-home.com PL: wiec albo Pan na to wyjasni Bet-at-home.com PL: i powie o co tutaj chodzi Bet-at-home.com PL: albo konto bedzie zamkniete you: no chętnie chcę Bet-at-home.com PL: czy to nie jest proste? Bet-at-home.com PL: to prosze napisac w tej sprawie maila Bet-at-home.com PL: i opisac o co tutaj chodzi Bet-at-home.com PL: jakie to jest powiazanie Bet-at-home.com PL: co Pana laczy z ta osoba you: osoba nie jest moim krewnym, jak wspominałem znam o tym nazwisku tylko inną osobę mężczyznę you: jak mogę to udowdnić gdyż na prawdę nie jestem z tym kimś spokrewniony ani nie łączą nas żadne stosunki między ludzkie you: maila napisać do service czy support ? you: ? Bet-at-home.com PL: service |
| | |
| | #11 |
| Dołączył: 01.09.2008 Skąd: Jelonki
Reputacja: 12 | http://www.lga.org.mt/lga/home.aspx pisz tutaj skarge na baha poza tym jestem ciekaw jak ludzie oddaleni o kilka tysiecy kilometrow moga stwierdzic ze ktos jest ze soba spokrewniony
__________________ at forward 6-8 from St Vincent St Mary Highscool nr 6 LeBron James |
| | |
| | #12 |
| ModTeam Dołączył: 16.10.2009 Skąd: Obywatel Świata
Reputacja: 2608 |
widzę że support bahu niezmiennie na wysokim poziomie za debilami nie wygrasz, będziesz czekał w nieskończoność aż Ci konto zweryfikują |
| | |
| | #13 | |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 320 |
To samo koledze napisałem jak wczoraj gadaliśmy. Cytat:
| |
| | |
| | #14 |
|
Kurde nie chciał bym im odpuścić tylko nie wiem czy uda mi się zrozumiale napisać do LGA pomożecie ? bo mój angielski na tak wysokim poziomie nie jest ;<
|
| | |
| | #15 |
| Dołączył: 19.02.2007
Reputacja: 5 |
do tlumacza przysieglego idz. nie sa to duze koszta za 150-350 zl spokojnie napisze poprawny list
|
| | |
| | #16 |
|
Co zrobić pisać do Bah że nie jestem powiązany z tą osobą ? da to coś czy pisać do LGA i czy oni w ogóle się tym zainteresują ? Napisałem do Bah ze nie jestem powiązany - oni ze maja dowody ze jestem -kpina .. Jakoś postarałem się sklecić zdania i wysłałem skargę do LGA zobaczymy co z tego będzie. Ostatnio edytowane przez Spal ; 18-10-2011 o 22:20 |
| | |
| | #17 |
| Dołączył: 05.03.2009
|
Czesc Spal. Bah to jeden z najgorszych bukmacherow na rynku, ciagle probuja tych swoich trickow, by tylko oszukac klienta. Sam mialem z nimi kiedys spore problemy wiec chetnie Ci pomoge. Jak jestes zainteresowy to przeslij mi dokladny opis sprawy na pw, kase powinni wyplacic. |
| | |
| | #18 |
|
Po jakim czasie odpisują ludzie z LGA ?
|
| | |
| | #19 |
| Dołączył: 13.09.2006 Skąd: Katowice
Reputacja: 36 |
Co za paranoja,czytam i uwierzyć nie mogę własnym oczom. Dobrze wiedzieć że tak robią, nie wpłacę tam ani centa nigdy.
__________________ Czy ja kiedyś coś wygram z ND:) |
| | |
| | #20 |
| Dołączył: 28.01.2007
|
Siemano, Trafiłem na ten temat zupełnie przez przypadek, wkurzyłem się trochę, zrobiło mi się szkoda Ciebie, bo wiem jaki musisz być wkurzony, więc napisałem dla Ciebie list do LGA. (Nie wiem czy jest to odpowiedni poziom angielskiego, ale jak chcesz to możesz wykorzystać.) Zamieszczam go poniżej. Dear LGA, I have got a huge problem with a Bet-at-home. The situation is that recently I have won some cash there but Bet-at-home have rejected my withdrawal, because of some problems. Firstly, they asked about a scan of my ID – I send it. Secondly, they said that I use someone’s other bank account. So they asked me to send them a scan of documents that proof, that I am a owner of the bank account. Even there is a sign, they said it does not have mark. However they do not want to withdrawal my money, because they say I am connected somehow with that person. I am sure that I am not. However they say that the case is finished and they do not let me to proof that I am not connected with that person. Is there a some chance to get my money. Could you help me, please. Yours faithfully, TWÓJ PODPIS I DANE Z KONTA Bet-at-home (JEŚLI CHCESZ) Pozdro |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| wielki BAH 100% 600zł | kamilleon | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 9 | 14-10-2011 19:09 |
| Wielki problem z moneybookers | donki10 | Moneybookers - Skrill | 6 | 12-10-2011 14:46 |
| Wielki Problem | Michaldinho7 | Bet-at-home | 0 | 17-01-2011 23:29 |
| BAH problem | woofer001 | Bet-at-home | 0 | 09-07-2010 19:28 |
| Bah wielki problem | mich1544 | Bet-at-home | 3 | 01-08-2009 18:23 |