• Witamy na bukmacherskie.com
    1. Betrally

    ecoPayz

    Temat na forum 'Płatności Online' rozpoczęty przez abcbet, Lipiec 26, 2016.

    Więcej tematów od abcbet
    1. TheBoss Aktywny użytkownik

      TheBoss
      Dołączył:
      Gru 2007
      Posty:
      94
      Polubienia:
      10
      Reputacje:
      89
      I kasy dalej nie ma, kpiny
       
    2. mcz Użytkownik

      mcz
      Dołączył:
      Mar 2018
      Posty:
      30
      Polubienia:
      5
      Reputacje:
      0
      na moim prawku widnieje mój adres mimo to i tak chcą dowód adresu w innej postaci. nie akceptują potwierdzenia wykonania przelewu, więc jak mam się u nich zweryfikować? u mnie są już skreśleni.
       
      mcz, Maj 31, 2018 Reputacja: (0)
    3. ranczo0123 Moderator

      ranczo0123
      Dołączył:
      Paź 2013
      Posty:
      820
      Polubienia:
      319
      Reputacje:
      2267
      Mega wnerwiajace to jest. Musisz zamowic sobie w banku zaswiadczenie o posiadaniu u nich konta i tam bedzie Twoj adres zameldowania i na tej podstawie Ci zweryfikuja to. Problem w tym, ze takie cos kosztuje i to nie malo bo w przypadku mBanku 40zl. Jezeli nie masz zadnych rachunkow na siebie za media, prad, wode itd jest to chyba jedyne rozwiazanie. Wiem, bo sam przez to przechodzilem. Po wyslaniu fotki takiego zaswiadczenia w koncu konto mi zweryfikowali i odblokowali.
       
      mcz lubi to.
    4. michal89216 Dobrze znany użytkownik

      michal89216
      Dołączył:
      Lis 2009
      Posty:
      292
      Polubienia:
      10
      Reputacje:
      78
      A nie wystarczy zamówić wyciąg z konta w mBanku? Tam też jest Twój adres a kosztuje 10zł za jeden miesiąc.
       
    5. ranczo0123 Moderator

      ranczo0123
      Dołączył:
      Paź 2013
      Posty:
      820
      Polubienia:
      319
      Reputacje:
      2267
      Nie. Wyciagu z konta nie honorują.
       
      mcz lubi to.
    6. michal89216 Dobrze znany użytkownik

      michal89216
      Dołączył:
      Lis 2009
      Posty:
      292
      Polubienia:
      10
      Reputacje:
      78
      U mnie zweryfikowali wyciągiem z Pekao.
       
    7. Gucci Mane Moderator - najlepszy Typer/Znawca 2017

      Gucci Mane
      Dołączył:
      Mar 2016
      Posty:
      701
      Polubienia:
      1076
      Reputacje:
      4702
      Weryfikacja w tym Ecopayz bo inaczej już nie mogę tego nazwać to jest jakaś kpina. Wszystko niby dla naszego bezpieczeństwa. A ja od 4 miesięcy próbuję konto zweryfikować. Żadnych rachunków na siebie nie mam, konto mam w Nest Banku i BZWBK, ani z jednego, ani z drugiego wyciągu konta nie przyjęli. Jutro idę do BZWBK powalczyć o jakiś dokument z pieczątkami to może to w końcu przejdzie. Normalnie dałbym sobie spokój, ale takie czasy, że trzeba szukać alternatyw jeśli chodzi o płatności w necie.

      Zamiast się przyp.... mogliby ze stroną coś zrobić bo wygląda jak zrobiona w Pajączku w okolicach 2004 roku.
       
      Ostatnio modyfikowane przez Waldi1979: Czerwiec 4, 2018
    8. Josef39 Dobrze znany użytkownik

      Josef39
      Dołączył:
      Lis 2011
      Posty:
      1232
      Polubienia:
      3
      Reputacje:
      1309
      Idziesz do Urzędu Miasta (bądź Gminy) bierzesz potwierdzenie zameldowania za 20pln i gotowe.

      U mnie weryfikacja trwała chyba 2godziny,standardowe skany + rachunek z Orange. Czepili się że chcą foto rachunku a nie PDF który przychodzi na maila ale im napisałem że nie mam żadnych papierowych bo trzeba oszczędzać lasy i po 15 minutach mail że konto zweryfikowane.Nie wiem może dlatego że zakładałem przez eWallet-Optimizer od razu na złote.
       
    9. shingper Dobrze znany użytkownik

      shingper
      Dołączył:
      Cze 2007
      Posty:
      836
      Polubienia:
      19
      Reputacje:
      544
      Po zalogowaniu mam info

      Twoje konto jest aktualnie w trakcie przeglądu.
      Niektóre opcje twojego konta ecoAccount zostały chwilowo wstrzymane na czas przeglądu twojej aktywności na koncie.
      Prosimy o kontakt z naszym Zespółem Wsparcia Klienta, gdzie będziesz mógł otrzymać dalszą pomoc.

      Miał ktoś tak ?
       
    10. baron1988 Dobrze znany użytkownik

      baron1988
      Dołączył:
      Sty 2009
      Posty:
      267
      Polubienia:
      4
      Reputacje:
      266
      ja mam za kazdym razem jak robię depozyt, ale po kilkunastu minutach aktywują ponownie.
       
      shingper lubi to.
    11. dymultra Aktywny użytkownik

      dymultra
      Dołączył:
      Wrz 2017
      Posty:
      61
      Polubienia:
      18
      Reputacje:
      21
      Też mam konto w Nestbanku i najpierw,kiedy posłałem im wyciąg, na którym było tylko nazwisko bez adresu zamieszkania,ecopayz to odrzucił,więc następnym razem wysłałem im historię rachunku.A trzeba zrobić tak: wejść w historię transakcji i kliknąć EKSPORT PDF,wtedy zapiszą sie dwie ostatnie transakcje z pełnym adresem.Posłałem im to w niedzielę i po paru godzinach zweryfikowali mi konto pozytywnie!Albo to wystarczyło,albo trafiłem na studenta lub podchmielonego w dobrym humorze.
       
      Ostatnia edycja: Czerwiec 5, 2018
    12. gwiazda2010 Dobrze znany użytkownik

      gwiazda2010
      Dołączył:
      Paź 2010
      Posty:
      755
      Polubienia:
      3
      Reputacje:
      72
      Panowie jak wyglądają prowizje ( o ile są ) za płacenie w sklepach itp ? Free jak Skrill czy tutaj % od transakcji ?
       
    13. Amindada Dobrze znany użytkownik

      Amindada
      Dołączył:
      Kwi 2015
      Posty:
      426
      Polubienia:
      5
      Reputacje:
      199
      Prowizji nie ma, jest przewalutowanie. Jak wybierzesz rozlicznie w PLN to z konta ściąga ok 4-5% więcej niż płacisz.
       
    14. gwiazda2010 Dobrze znany użytkownik

      gwiazda2010
      Dołączył:
      Paź 2010
      Posty:
      755
      Polubienia:
      3
      Reputacje:
      72
      Nawet jak konto w Ecopayz bede miał w złotówkach to przewalutowanie ? Czyli lepiej w Ojro karte zalozyc to wtedy tylko rozliczane jest po kursie obecnym jak dobrze rozumiem ?
       
      Ostatnio modyfikowane przez Mark: Czerwiec 11, 2018
    15. shingper Dobrze znany użytkownik

      shingper
      Dołączył:
      Cze 2007
      Posty:
      836
      Polubienia:
      19
      Reputacje:
      544
      Nie ma karty w pln.
       
    16. Psychol32 Dobrze znany użytkownik

      Psychol32
      Dołączył:
      Lip 2016
      Posty:
      515
      Polubienia:
      548
      Reputacje:
      943
      Możecie wypłacać z bankomatów bo ja od dwóch dni nie mogę. Wyskakuje komunikat by skontaktować się z bankiem.
       
    17. dymultra Aktywny użytkownik

      dymultra
      Dołączył:
      Wrz 2017
      Posty:
      61
      Polubienia:
      18
      Reputacje:
      21
      U mnie WBK nie wypłaca,z PKO,czy euronetu bez problemów,także z bankomatów w Niemczech (wypłacałem dziś rano).
       
    18. shingper Dobrze znany użytkownik

      shingper
      Dołączył:
      Cze 2007
      Posty:
      836
      Polubienia:
      19
      Reputacje:
      544
      Przed chwilą z euronetu i bez problemów.
       
    19. Fazesky Nowy użytkownik

      Fazesky
      Dołączył:
      Kwi 2018
      Posty:
      3
      Polubienia:
      0
      Reputacje:
      0
      Miał może ktoś taką sytuację? Na początku otrzymałem komunikat, że konto jest w trakcie przeglądu, a później takiego maila ...
       

      Załączniki:

    20. crossmen Dobrze znany użytkownik

      crossmen
      Dołączył:
      Lut 2009
      Posty:
      1028
      Polubienia:
      7
      Reputacje:
      353
      Jak konto główne w walucie PLN , otwierając Subkonto w EURO , przy zamówieniu karty można ją podpiąć pod Subkonto w euro? A drugie pytanie czy u naszych ziemniaków można zapłacić za zakłady?
       

    Poleć forum