Pora założyć własny temat. Skupiam się na piłce nożnej (tylko overy i handicapy) Treble i duble często, single tylko po wysokim kursie gdy jest jakaś "czutka". Oraz kupony systemowe które fajnie ostatnio mi idą. Używam BaHa, oferuje najlepszą dla mnie opcje na systemy. Dzisiaj po południu już coś będzie, minusów nie przewiduję.
Typy dzielę na dwa rodzaje. â Źródło â Własne Taśma nr 1 â Źródło Barcelona B - Tenerife : Obie drużyny strzelą gola (1.75) Orleans - Lens : Obie drużyny strzelą gola (1.75) CSMS Iasi - Sepsi. : Wygrana Iasi (1.71) Brage - Vasteras. : Wygrana Brage (1.65) AKO: 8.69 Stawka 1j czyli u mnie 20 PLN.
Trebel 1 Źródło Neuchatel Xamax FC - FC Rapperswil-Jona Bramki obie drużyny: Tak 1.80 Chester FC - Macclesfield Town Zakład 2-drożny (zakład specjalny): 2 1.54 Woking FC - Torquay Utd (under/over 1.5) Poniżej/Powyżej: 2 1.20 Stawka 2j
Wczoraj dwa kupony systemowe na plus i podwojenie budżetu dzięki angielskiej lidze trophy. Szkoda że strona była nieaktywna, dzisiaj pojawi się kolejny kupon i jestem dobrej myśli.
Eiholzer/Gerson (SUI) - Graessli/Sciarini (SUI) (Typ) Numer zakładu 109546951 Czas rozpoczęcia 30.08.17 16:00 Typ 1, Kurs 1.70 Mocniej 5 jednostek
Francja - Holandia Zakład trzydrożny i obie drużyny strzelą przynajmniej po jednej bramce?: Drużyna 1 / tak 3.25 Luksemburg - Białoruś Typ: 2 1.64 Takiego dubla za jedną jednostkę (20 zł) Kurs lekko ponad 4 na BaHu, ale to tylko taki luzak. Ogólnie gdybym miał w ofercie to grałbym grubo Michigan w koszykówce NCAA na ich wygraną oraz handi na nich. Pewniaczek dnia. Po pracy będzie Live i pewnie jeszcze dubelek jakiś. Ogólnie codziennie ponad 150 złotych wpada więc fajnie to idzie.
Gambit Gaming - Ninjas in Pyjamas [Neutralne miejsce gry] (under/over 26.5) (Poniżej/powyżej - rundy (mapa 1)) Numer zakładu 109802910 Czas rozpoczęcia 31.08.17 16:00 Typ 2, Kurs 1.89 Jak dla mnie NIP to bierze ale wolę pójść w Over 16:11bądź więcej i mamy winnera. Stawka 2J (40zł)