• Witamy na bukmacherskie.com
  • Pytania i niezgodności

    Temat na forum 'Expekt Liga Typerów' rozpoczęty przez Marcin-Odra, Czerwiec 3, 2016.

    Status Tematu:
    Zamknięty.
    Więcej tematów od Marcin-Odra
    1. Marcin-Odra

      Marcin-Odra Administrator Członek Załogi

      Dołączył:
      Paź 2005
      Posty:
      10752
      Polubienia:
      9
      W tym temacie można zadawać pytania, zgłaszać niezgodności oraz poruszać wszelkie kwestie związane z funkcjonowaniem Ligi Typerów.

      Moderatorzy odpowiedzialni za obsługę konkursu, postarają się jak najszybciej rozwiać wasze wątpliwości.
      Pierwszym krokiem natomiast jest przeczytanie regulaminu konkursu!
       
    2. maer

      maer Dobrze znany użytkownik

      Dołączył:
      Cze 2013
      Posty:
      2955
      Polubienia:
      1
      Witam
      Na tej stronie trzeba założyć nowe konto żeby typować w konkursie?
      Odnośnie nagród w regulaminie jest tak:

      1. 400PLN + ipod nano 8GB

      A w dziale nagrody jest tak:

      1. 400PLN

      Która opcja z nagrodą jest prawidłowa?

      Pozdrawiam
       
    3. Marcin-Odra

      Marcin-Odra Administrator Członek Załogi

      Dołączył:
      Paź 2005
      Posty:
      10752
      Polubienia:
      9
      Tak, na stronie Ligi typerow trzeba założyć nowe konto.
      Nagroda główna to 400zl plus iPod.
       
    4. MeFiuU

      MeFiuU Dobrze znany użytkownik

      Dołączył:
      Maj 2015
      Posty:
      785
      Polubienia:
      0
      Nie rozumiem rejestracji na stronie Ligi Typera.
      Przy formularzu rejestracyjnym nie ma nigdzie rubryki na hasło. Wpisuje wszystkie dane w tym formularzu klikam tę rejestrację i wyskakuje formularz logowania, gdzie do wpisania jest hasło...
      Gdy wybieram opcje "Zapomniałem hasła" i przychodzi mi mail z linkiem do resetu hasła jest napisana informacja że.

      "Odnośnik do resetowania hasła wydaje się być niesprawny. Proszę zawnioskować o nowy odnośnik poniżej."

      Z góry dziękuję za pomoc
       
    5. Kitex

      Kitex Dobrze znany użytkownik

      Dołączył:
      Paź 2008
      Posty:
      196
      Polubienia:
      0
      Mam ten sam problem.
       
    6. greenvoice

      greenvoice Administrator Członek Załogi

      Dołączył:
      Kwi 2016
      Posty:
      313
      Polubienia:
      23
    7. Kitex

      Kitex Dobrze znany użytkownik

      Dołączył:
      Paź 2008
      Posty:
      196
      Polubienia:
      0
      Po rejestracji otrzymałem link. Jednak po jego kliknięciu wyskakuje komunikat

      "Proszę wprowadzić swoją nazwę użytkownika lub adres email. Odnośnik pozwalający na utworzenie nowego hasła zostanie wysłany emailem.
      Odnośnik do resetowania hasła wydaje się być niesprawny. Proszę zawnioskować o nowy odnośnik poniżej."
       
    8. greenvoice

      greenvoice Administrator Członek Załogi

      Dołączył:
      Kwi 2016
      Posty:
      313
      Polubienia:
      23
      Na PW wysłalem tymczasowe hasło.
      Proszę i zalogowanie się i zmianę an swoje :)
       
    9. greenvoice

      greenvoice Administrator Członek Załogi

      Dołączył:
      Kwi 2016
      Posty:
      313
      Polubienia:
      23
      Uwaga:
      Po zarejestrowaniu proszę nie klikać "nie pamiętam hasła" tylko sprawdzić najpierw pocztę. Mail resetujacy hasło nie ma mocy, dopóki nie kliknie się w link w pierwszej wiadomości.

      Aktualnie pracujemy nad udogodnieniem procesu rejestracji.
       
    10. MeFiuU

      MeFiuU Dobrze znany użytkownik

      Dołączył:
      Maj 2015
      Posty:
      785
      Polubienia:
      0
      Już rejestracje mam ogarniętą.

      A teraz mam jeszcze jedno pytanie. Biorąc udziałw konkursie wystarczy ze kliknę na stronie głównej w napisz np "Wygra Francja". Czy to będzie wyglądać inaczej jakoś?
       
    11. baku193

      baku193 Dobrze znany użytkownik

      Dołączył:
      Sie 2009
      Posty:
      1878
      Polubienia:
      11
      Typujemy tylko fazę grupową czy trzeba wytypować wszystko za jednym razem ?
       
    12. Marcin-Odra

      Marcin-Odra Administrator Członek Załogi

      Dołączył:
      Paź 2005
      Posty:
      10752
      Polubienia:
      9
      Przechodzisz do zakładki "typuj" i podajesz jakie padną rezultaty meczów EURO. Na przykład Francja - Rumunia 2-0.
      Do wykorzystania jest też jeden joker, czyli jak klikniemy piłeczkę przy spotkaniu to punkty liczą się nam podwójnie.
      Oczywiście wszystkich spotkań na raz nie musimy typować.

      Nic nie typujemy na raz. Można na bieżąco typować, trzeba pamiętać żeby oddać typ nie później niż 15-ście minut przed rozpoczęciem meczu.
       
    13. Samuel24

      Samuel24 Dobrze znany użytkownik

      Dołączył:
      Lut 2013
      Posty:
      705
      Polubienia:
      0
      Witam,
      Mam problem, a mianowicie nie otrzymałem linku na email po rejestracji.

      PS
      Patrzyłem w spamie.
       
    14. KrisBarca_92

      KrisBarca_92 Dobrze znany użytkownik

      Dołączył:
      Lip 2011
      Posty:
      1307
      Polubienia:
      0
      Mam to samo.

      EDIT:
      Po godzinie doszedl, nie aktualne.
       
      Ostatnia edycja: Czerwiec 8, 2016
    15. wlodek02

      wlodek02 Dobrze znany użytkownik

      Dołączył:
      Sty 2012
      Posty:
      994
      Polubienia:
      15
      Wcześniej też miałem takie problemy.Za 5 lub szóstym razem się udało. Teraz znów nie mogę się zalogować na stronie konkursu podaje hasło z forum jednak jest odrzucane. Nie wiem o co chodzi?
       
    16. TommyTSW

      TommyTSW Moderator

      Dołączył:
      Paź 2006
      Posty:
      4430
      Polubienia:
      1
      Joker jest na jedno spotkanie na całe mistrzostwa?czy jak?:]
       
    17. greenvoice

      greenvoice Administrator Członek Załogi

      Dołączył:
      Kwi 2016
      Posty:
      313
      Polubienia:
      23
      Joker jest jeden n całe mistrzostwa. Trzeba go użyć mądrze ;)

      @wlodek02 - nadal masz problemy/ Jesli tak, zresetuje Ci hasło i wyślę PW.
       
    18. wlodek02

      wlodek02 Dobrze znany użytkownik

      Dołączył:
      Sty 2012
      Posty:
      994
      Polubienia:
      15
      Cały czas to samo wpisuje hasło z forum i wyskakuje błąd. Na forum normalnie się loguje w konkursie nie mogę się zalogować.
       
    19. greenvoice

      greenvoice Administrator Członek Załogi

      Dołączył:
      Kwi 2016
      Posty:
      313
      Polubienia:
      23
      Na stronie trzeba założyć osobne konto. W tej chwili nie widzę żadnego konta z Twoim nickiem.
       
    20. Slawgo

      Slawgo Dobrze znany użytkownik

      Dołączył:
      Sty 2010
      Posty:
      239
      Polubienia:
      0
      Co za glupia strona. Zarejestrowalem sie a potem mi pisze ze zle haslo wpisuje.
       
    Status Tematu:
    Zamknięty.

    Poleć forum