>>>BETFAN - TRIUMF BONUSA NAD BOOSTEM <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - ZERO RYZYKA 100% DO 50 ZŁ. ZWROT W GOTÓWCE!<<<

20 Kolejka Premier League 29-30.12.2012

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Przed 3 dniami o meczu Fulham pisałem tak:
Całkiem już przyjemny kurs wyskoczył. Miałem przyjemność i nieprzyjemność już kilka, może kilkanaście razy widzieć Fulham w tym sezonie. Przyjemność ? Głównie wtedy gdy rozgrywali swoje mecze w domu, na Craven Cottage. Nieprzyjemność analogicznie w w meczach wyjazdowych. W tych meczach wyjazdowych zero ładu i składu, mało jakiś składnych akcji, ogółem nic się nie kleiło, może mecz z Arsenalem (3:3) był takim ostatnim przyzwoitym występem aczkolwiek pkt dość szczęśliwe. Reszta to było dno. Na Craven jest już trochę inaczej. No bo jak wytłumaczyć kapitalne zawody i multum okazji z Newcastle, by ledwo kilka dni później nie stworzyć sobie praktycznie żadnej sytuacji z QPR czy Liverpoolem grając piach totalny. Stąd pewnie taki brak zdecydowania wobec kursów, forma niestabilna to i kursy. Fulham, po takim bujaniu głównie w delegacjach wraca teraz na własne śmieci, 3 z 4 meczów rozegrają na Craven więc lepiej będzie trochę punktów zdobyć. Southampton gra dość chaotycznie, po za wygraną z QPR na wyjeździe reszta to same porażki. Dziwi mnie trochę tak wysoki kurs na gospodarzy. No ale zajrzyjmy w absencje:
Do końca nie wiadomo co z Duffem i Diarrą, czy zdążą wyleczyć urazy. Duff jednak powinien ogarnąć się, a Diarra i tak w tym sezonie mało gra. Znowu nie będzie Bryana Ruiza, ale z powodzeniem może go zastąpić Rodallega. Wraca natomiast po zawieszeniu Sidwell a jest to znacząca postać. NA szpicy pewnie znowu Berbatov. Mam nadzieję, że będzie jednak skuteczniejszy niż z Newcastle. Jeżeli tak będzie, to o wynik można być spokojnym. Teraz goście. Brak jedynie Lallany, ale Lallana to jedna z jaśniejszych postaci w tym klubie, i nie bez powodu co dzień można czytać co raz nowe niusy łączące go z nowymi klubami.
Tak jak pisałem wyżej. Fulham po takich kiepskich przeplatanych występach ma jutro bardzo dobrą okazję na kolejną wygraną. Ogólnie ten okres świąteczno-noworoczny nie nie jest dla nich jakiś bardzo ciężki. Jak dobrze go wykrozystają to szybko mogą się zameldować w pierwszej połowie tabeli. Tymabrdziej, że już nie raz w tym sezonie widziałem że stać ich na bardzo dobre wyniki. Do tego jeszcze taki kurs to warto popróbować.
I dziś zostaję z podobnym typem, czyli na win gospodarzy. z Southampton Fulham zapłaciło za pasywność. Szybko strzelony gol i nie poszli za ciosem. Pod koniec meczu przypadkowy karny, dość szczęśliwie strzelony i zbrakło czasu na wygraną. Bo dopiero po tym golu na 1:1 gospodarze znowu zaczęli grać. Co do absencji w Fulham to nic nowego. W ekipie Łabędzi powinno zabraknąć Michu, zgodnie tak donoszą tamtejsze media. Ile znaczy Hiszpan raczej nie trzeba tłumaczyć. Do tego Swansea na wyjazdach wcale nie jest takie efektowne jak na Liberty. Liczę na gospodarzy bo aż wstyd na na nich, żeby tak nisko się tułali i to z takimi wynikami ;)
⚽ Fulham - Swansea 1 2.31 Pinnacle ⛔
edit/ ???? dla Robsona ????
 
di_canio 13

di_canio

Użytkownik
Norwich - Manchester City
wygrana gości 1.58 pinnacle 2/10

W zeszłym sezonie Obywatele rozstrzelali Kanarki 5:1, 6:1. Nie wydaje mi się, aby przez ten czas Norwich skróciło dystans aż tak bardzo by wywalczyć dziś choć punkt.

Mancini walił głową w mur w Sunderlandzie i choć nic nie wpadło to z taką konsekwencją i atrybutami w ataku, powinno na miejscowych wystarczyć. Po wspaniałej serii Norwich przyszły 2 porażki, w terminarzu ciasno, ławka wąska więc dźwignąć kolejny ciężar będzie trudno

City z przeziębionym Tevezem na ławce, na plac wybiegnie kun, dzeko, silva, wraca clichy i nasri.
 
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Przed 3 dniami o meczu Fulham pisałem tak:

I dziś zostaję z podobnym typem, czyli na win gospodarzy. z Southampton Fulham zapłaciło za pasywność. Szybko strzelony gol i nie poszli za ciosem. Pod koniec meczu przypadkowy karny, dość szczęśliwie strzelony i zbrakło czasu na wygraną. Bo dopiero po tym golu na 1:1 gospodarze znowu zaczęli grać. Co do absencji w Fulham to nic nowego. W ekipie Łabędzi powinno zabraknąć Michu, zgodnie tak donoszą tamtejsze media. Ile znaczy Hiszpan raczej nie trzeba tłumaczyć. Do tego Swansea na wyjazdach wcale nie jest takie efektowne jak na Liberty. Liczę na gospodarzy bo aż wstyd na na nich, żeby tak nisko się tułali i to z takimi wynikami ;)
⚽ Fulham - Swansea 1 2.31 Pinnacle
A ja bym szedł kompletnie w drugą stronę. Minuty do meczu więc nie będe pisał rozprawek, ale Fulham gra obecnie bardzo słabo. Defensywa dziurawa. W dodatku dzisiaj Schwarzer na ławce, Riise także, Rodallega który ciągnął w ofensywie między innymi przeciwko Newcastle też ławka. Kacaniklica nie ma nawet na ławce. Niby jest Bryan Ruiz i Berbatow.
Niby Swansea bez Michu, ale wraca za to Pablo Hernandez a to bardzo wazny gracz. To jak gra Swansea podoba się. Mogą rozklepać dzisiaj nie raz słabą i nieco drewnianą ze względu na wzrost defensywę Fulham. Nie wiem dlaczego jednak Laudrup posadził na ławce Vorma? No, ale Tremmel jak grał pod jego nieobecność to nie popełniał baboli.

Ja gram odwrotnie tj tak :
Fulham - Swansea
Typ : X2 @ 1,725 Pinnacle✅1:2

Sorry, zę tak późno ale oglądąlem SUnderland-Tottenham.
Powodzenia ;)
 
Otrzymane punkty reputacji: +2
jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik

Arsenal - Newcastle
✅✅✅
Czy Theo Walcott strzeli bramkę w regulaminowym czasie gry? TAK
Kurs: 2,40
Expekt

Arsenal po 3 zwycięstwach z rzędu będzie podejmował na własnym boisku Sroki, które po walce przegrały z MU w ostatniej kolejce. W tamtym spotkaniu Newcastle prezentowało się bardzo dobrze, ale na Arsenal który wraca do formy może nie wystarczyć. Typuje wysokie zwycięstwo gospodarzy ponieważ do tej pory Arsenal na własnym boisku spisywał się przeciętnie, będzie chciał się pokazać przed własną publicznością. Gospodarze powoli składają grę i radzą sobie bez VP coraz lepiej. Na szpicy wystąpi za to Theo Walcott który ma na koncie 5 bramek i trener zapowiada że na niego postawi. Myślę że mobilizacji mu nie brakuje, Anglik zagrał na środku ataku w dwóch spotkaniach, w których zdobył bramkę i wywalczył rzut karny. Trener Kanonierów porównuje go do Thierego Henrego. Gol zapewni mu jeszcze stabilniejszą pozycję w podstawowej 11. Oczekiwania są wobec niego spore. Tyle w tym temacie ????
EDIT: MECZ SIĘ JESZCZE NIE SKOŃCZYŁ ALE JUŻ SOBIE DAJE ✅ :d
 
Otrzymane punkty reputacji: +9
brimbok 29

brimbok

Użytkownik
Everton – Chelsea.

Pozwolę sobie stwierdzić, że to mecz tej kolejki Premier League. Zapowiada się „arcyciekawie”. Jak wiadomo Everton na własnym stadionie w tym sezonie jeszcze nie został pokonany. Ostatnio na własnym terenie zanotowali porażkę 21.03.12 r. przegrywając z Arsenalem 0:1. Ciekawą rzeczą jest też to, iż poza pierwszym meczem jakie rozegrał w tym sezonie na własnym obiekcie, tj. z MU w którym wygrał 1:0 w każdym kolejnym meczu na własnym terenie tracił co najmniej jedną bramkę mimo, iż schodzili z niego niepokonani.

Jeśli chodzi o mecze wyjazdowe Chelsea to nie wygląda to tragicznie. Bilans meczy wyjazdowych: 5 2 2. Ostatnie wygrane Chelsea pokazują, iż kryzys jaki trwał przez kilka kolejek chyba zanikł. Rewelacyjna postawa z AV i spektakularna wygrana 8:0 to dowód na to, że chyba idzie to w dobrym kierunku. Także wygrane z Sunderlandem i Norwich także mogą pokazywać, że coś się dzieje wkońcu dobrego w tym zespole i mogą dalej walczyć o kolejne jakże potrzebne punkty by jeszcze nawiązać walkę może nawet o Mistrzostwo bo myślę, ze MU jeszcze w tym sezonie nieraz straci jakieś punkty.

Może teraz absencje w Evertonie:

26.12 Marouane Fellaini M 15 8-3 30.12 s
24.12 Seamus Coleman D 12 0-2 30.12 ?+
14.12 Tony Hibbert D 5 0-0
12.12 Kevin Mirallas F 11 1-2

Występ Colemana z tego co wyczytałem stoi pod znakiem zapytania, Fellaini z wiadomych względów nie zagra a na pewno dobrą informacją jest to, że została anulowana czerwona kartka Darrona Gibsona, którą otrzymał w starciu z West Hamem. Myślę, że najbardziej znaczącą absencją jest Fellaini. Ten rosły Belg to klasa sama w sobie i na pewno fani Evertonu żałują, że jutro nie wybiegnie by powalczyć z wymagającym rywalem.

Absencje w Chelsea:

29.12 Ryan Bertrand D 10 0-0 30.12 ?+
29.12 Ramires M 15 1-0 30.12 ?+
12.12 Oriol Romeu M 6 0-0
15.11 John Terry D 7 1-0

Bertrand i Ramires ponoć wracaja do zdrowia ale podejrzewam, ze jutro ich nie zobaczymy.

Co jest bardzo ważne! Sędzią jutrzejszego widowiska jest dobrze znany Pan Howard Webb. W tym sezonie na 14 meczów w Premier League pokazał 52 kartki żółte oraz 2 czerwone. Podyktował dwa rzuty karne. Myślę, że emocji jutro nie będzie brakować. Wskazanie zwycięzcy tego pojedynku jest naprawdę ciężką sprawą bo w takich meczach może zdażyć się wszystko.

Teraz moje propozycje. Wynik 1:2 ;)

1) Everton – Chelsea BTS, kurs: 1.65, buk: (fortuna) ✅
2) Everton – Chelsea over 3.5 żółtych kartek, kurs:1.75, buk: (fortuna) ✅ 5 żółtych ;)
3) I za drobne, Win Chelsea, kurs: 2.45, buk: (unibet) ✅ ;) rewelacyjny ten weekend ;)

Liczę po cichu, że Everton może po tak długim okresie zejść z własnego stadionu pokonany. Ten mecz tak naprawde pokaże w jakiej dyspozycji jest Chelsea i czy ten „kryzys” formy minął. Jak będzie, nie wiem. Wiem jedno, emocji nie braknie! ;)

Powodzenia, pozdrawiam!
 
Otrzymane punkty reputacji: +1
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Jutro o 14 szlagierowe spotkanie 20 kolejki, tym razem na szczęście obejdzie się bez typów :razz: tylko pokrótce postaram się przedstawić sytuację obu drużyn.
Chelsea po takiej kompromitacji w KMŚ spięła w końcu poślady i wygrała 2 mecze z rzędu w Premier League i jeden w Pucharze Ligi. Przy okazji wpakowała rywalom aż 14 goli tracąc ledwo jednego. Strzelają wszyscy, Torres,Mata,Moses,Ivanovic,Luiz,Ramires itp no może po za Obi Mikelem ???? (dobra już się nie czepiam), a Luizowi chyba spodobała się nowa pozycja jako defensywny pomocnik. Czy to już jest koniec zapaści Chelsea? Ja bym się jeszcze wstrzymał z takimi wnioskami. Na Puchary to się patrzy z lekkim przymrużeniem oka, Aston Villa jest dziurawa jak nasze drogi, a z Norwich już takiego polotu nie było. Jutro dużo cięższe zadanie na Goodison będzie czekać, mimo osłabionego Evertonu brakiem Fellainiego. Ale po kolei. Moyes nie będzie mógł skorzystać z Belga który jutro odbębni 3 meczową dyskwalifikację. Obok niego niedostępny będzie także Mirallas. Przydałby się, ale Moyes ma kim straszyć w ataku więc luka jak najbardziej do wypełnienia. Pod znakiem zapytania stoi występ Darrona Gibbsona, co prawda anulowano mu czerwoną kartkę, ale nabawił się jakiegoś urazu i nie wiadomo czy na jutro będzie gotowy. Nie wiadomo także co z Colemanem, który też nie jest pewny występu.Everton na Goodison jest w tym sezonie niepokonany, ba ostatnią drużyną która wywiozła z tego obiektu komplet pkt był Arsenal w.. marcu. Wtedy to się udało skromnie wygrać 0:1. Od tego czasu próbowali m.in Manchester, Liverpool,Arsenal czy Tottenham i nikt Goodison nie zdobył. Everton notuje świetny sezon, coraz głośniej,gęściej i częściej mówi się o Lidze Mistrzów a CFC póki co to kolejny bezpośredni rywal w tejże walce. Jak już jestem przy The Blues. Benitez jutro bez Terrego i Romeu. Jeden i drugi więcej po za składem niż w składzie więc ich absencje to nic nowego. Podobno dogadany z Liverpoolem jest już Sturridge więc jutro też pewnie nie zagra. Jakiś uraz drobny leczy podobno Ramires ale raczej można się go jutro spodziewać. W skrócie: Benitez nie ma za wielu kłopotów ze skompletowaniem składu. Sędziował jutro będzie Howard Webb.
Ja typował nie będę aczkolwiek z wielką ciekawością obejrzę ten mecz. Ciekawe czy Chelsea jest jeszcze w stanie dogonić obydwa kluby z Manchesteru, czy te trochę lepsze wyniki ostatnio to efekt konieczności wygrywania ze średniakami. Everton nie należy już do ligowych średniaków, ba z Evertonem nigdy im się dobrze nie grało, a 3 ostatnie wizyty na Goodison Park w ramach Premier League kończyły się porażką. Tak więc zobaczymy, czy Benitez rzucał słowa na wiatr mówiąc, że CFC właczy się jeszcze do walki o mistrzostwo czy mówił prawdę. Oraz zobaczymy ile wart jest Everton bez Fellainiego w meczu z silnym rywalem.
Everton: Howard; Coleman, Jagielka, Distin, Baines; Osman, Neville, Gibson, Pienaar; Jelavic, Anichebe.
Chelsea: Cech; Ivanovic, Luiz, Cahill, Cole; Mikel, Ramires; Moses, Oscar, Mata; Torres.
I proponowane składy.
 
Otrzymane punkty reputacji: +3
bo86bo 6,3K

bo86bo

Użytkownik
Ja typował nie będę aczkolwiek z wielką ciekawością obejrzę ten mecz. Ciekawe czy Chelsea jest jeszcze w stanie dogonić obydwa kluby z Manchesteru, czy te trochę lepsze wyniki ostatnio to efekt konieczności wygrywania ze średniakami. Everton nie należy już do ligowych średniaków, ba z Evertonem nigdy im się dobrze nie grało, a 3 ostatnie wizyty na Goodison Park w ramach Premier League kończyły się porażką. Tak więc zobaczymy, czy Benitez rzucał słowa na wiatr mówiąc, że CFC właczy się jeszcze do walki o mistrzostwo czy mówił prawdę. Oraz zobaczymy ile wart jest Everton bez Fellainiego w meczu z silnym rywalem.
A mi po głowie chodzi jeden typ - mianowicie Everton powyżej 1.5 kartki 1.80 Bet365. Tak jak wspomniał Konrad ten mecz będzie wyznacznikiem dla obu ekip, bo jak wiadomo Everton bez Fellainiego ale trzeba mieć na uwadze to,że ostatni raz 3 punkty u siebie stracili w marcu, kiedy to polegli 0-1 z AFC. Teraz wracam do typu:
Everton w tym sezonie u siebie podejmował:
MU wygrana 1-0 1 kartka (A. Marriner)
NU remis 2-2 3 kartki (M. Jones)
Southampton wygrana 3-1 bez kartki (L. Probert)
Liverpool remis 2-2 4 kartki (A. Marriner)
Sunderland wygrana 2-1 1 kartka (L. Mason)
Norwich remis 1-1 1 kartka (M. Jones)
Arsenal remis 1-1 2 kartki (M. Olivier)
Tottenham wygrana 2-1 3 kartki (K. Friend)
Wigan wygrana 2-1 1 kartka (L. Mason)
9 spotkań ligowych 4 razy Everton łapał 2 kartki a tym samym pokrywał zakład. Jednak moim zdaniem warto przemyśleć ten typ bo sędziować będzie Howard Webb, przyjedzie Chelsea, która ma szybkich zawodników. Everton ma zawodników, którzy nie zawsze grają czysto bowiem w tym sezonie zebrali już 31 kartek koloru żółtego i 2 czerwone kartki. W tym sezonie Webb nie gwizdał ich meczu, ale często robił to w sezonach wcześniejszych. Prześledziłem ostatnie 2 sezony i Webb w tym czasie sędziował w 11 meczach, w których linię 1.5 kartki dla Evertonu pokrył 6 razy. Czy opłaca się ryzykować? Moim zdaniem tak, ale bardziej dla zabawy i bez szaleństwa ze stawką. Patrząc na to,że Benitez to były szkoleniowiec Liverpoolu to zapewne będzie chciał ograć dawnego lokalnego rywala i wysłać sygnał do Manchesteru,że jego słowa nie były czczą gadką o włączeniu się do walki o Mistrzostwo.
 
solara 38

solara

Użytkownik
No to ja dorzuce swoje &quot;trzy grosze&quot;. W meczu na Everton-Chelsea skłaniałbym sie ku gościom. Dlaczego? Otóż Everton ma sezon życia, ale jego egzystencja na poziomie czołówki sie wypala, wygrali z Wigan 2-1, ok bez Fellainiego, ale ten mecz mogl sie potoczyc zupelnie inaczej (błedy sedziowskie). Do czego zmierzam - The Blues powoli wychodzi z kryzysu i bedzie chciala udowodnic, ze nadal licza sie w walce o mistrzostwo. Beniteza nie darze wielka sympatia, nie mam o nim dobrego zdania, jako o szkoleniowcu, no ale nie mozna mu odebrac chocby wygranej LM z 2005. Uważam, że piłkarsko prezentuja sie lepiej piłkarze z Londynu, do tego oprocz Terrego nie bedzie wielkich oslabien. Nie bede wypisywal tu form na wyjezdzie czy u siebie tych zespolow, bo to tylko statystyka, ktora czesto mija sie z rzeczywistoscia weryfikowana przez boisko. Z pewnoscia mecz ten trudno typowac, trudno przewidziec boiskowe wydarzenia, ale jestem przekonany, ze Chelsea wyjdzie zdeterminowana i pokona Everton, ktorego dyspozycja powoli idzie ku dolowi.
Co do meczu Liverpoolu z QPR to tutaj, jak juz wczesniej zapowiadalem gram overek. Mecze QPR ogladam w zasadzie od poczatku sezonu i ich dziury w obronie po prostu mnie przerazaja, ta druzyna to typowy przyklad na to jak nienalezy inwestowac pieniedzy ???? . W calej druzynie w mojej ocenie wyroznic mozna Taarabta, ktory jest po prostu, jak na cala ekipe za dobry, no ale trudno mu samemu cos zdzialac. Przyjezdza do nich Liverpool, ktory jest jedna z najbardziej chimerycznych druzyn w BPL ;D. Przegrywa z cieniasem by za tydzien osmieszyc solidna ekipe itd. Przejdzmy juz do typu. Z racji ogromnych dziur QPR oraz ogromnego sprytu i talentu Suareza uwazam, ze nie ma takiej mozliwosci zeby QPR nie stracilo bramki... bramek kilku. A potencjal mimo wszystko zespol z Londynu ma, tylko nie potrafi go wykorzystac, no ale uwazam, ze z nozem na garde ( w sumie caly sezon maja noz na garde.. ???? ) powinni nie odpuszczac, szczegolnie u siebie, szczegolnie z humorzastymi The Reds. Po krotce, wg mnie kurs na over 2,5 w tym meczu 1,87 (na expekt) to spora przesadam bo spodziewam sie otwartego meczu.
 
junglister 15

junglister

Użytkownik
Prześledziłem ostatnie 2 sezony i Webb w tym czasie sędziował w 11 meczach, w których linię 1.5 kartki dla Evertonu pokrył 6 razy. Czy opłaca się ryzykować? Moim zdaniem tak, ale bardziej dla zabawy i bez szaleństwa ze stawką.
sorry ale to stek bzdur, nie opłaca się ryzykowac po kursie 1,8 gdy historia mówi 6/11.
dla zabawy i szaleństwa to można flaszkę wypić a nie wrzucać takie typy.
Patrząc na to,że Benitez to były szkoleniowiec Liverpoolu to zapewne będzie chciał ograć dawnego lokalnego rywala i wysłać sygnał do Manchesteru,że jego słowa nie były czczą gadką o włączeniu się do walki o Mistrzostwo.
..rozumiem że właśnie dlatego Everton dostanie dwie kartki....trafne spostrzeżenie
Po krotce, wg mnie kurs na over 2,5 w tym meczu 1,87 (na Expekt) to spora przesadam bo spodziewam sie otwartego meczu.
...na bet365 chociażby jest kurs 2,00... tylko AH 2,5 musisz popatrzeć...
 
groven 2,2K

groven

Forum VIP
Gospodarze prowadzeni od niedawna przez Harry&#39;ego Redknappa, który na stanowisku trenera QPR zastąpił Marka Hughesa - mają sześć punktów straty do bezpiecznego, siedemnastego miejsca. A więc jest o co grać, tym bardziej na własnym boisku. Liverpool pod wodzą Brendana Rodgersa w tym sezonie prezentuje formę ligowego średniaka, który już tak na prawdę sezon może spisać na straty. Nie spadną, puchary im nie grożą. A więc gra o pietruchę... Mimo że QPR jest na ostatnim miejscu w lidze, to nie oznacza, że będzie aż tak łatwo. The Reds mogli się przekonać o tym zeszłego marca, kiedy to przegrali na Loftus Road 3:2. Przestrzegam tylko, przed hura optymizmem.. QPR wygrało w tym sezonie tylko raz.. ale to nie zmienia faktu, że położą się na boisku, bez przesady. Na mecz przeciwko QPR Brendan Rodgers nie przewiduje większych zmian w stosunku do spotkania ze Stoke City. A ten mecz przecież przegrali i to aż 3:1. Nie wiem czy to dobre posunięcie. Oglądałem spotkanie na Canal plus sport i szczerze mówiąc Liverpool nie zrobił na mnie wrażenia, jako ekipa przyjezdna. Czyżby teraz nagle wzrost formy? Typuje remis..
Queens Park Rangers - Liverpool Fc 0:3

Typ: X
Kurs: 3.60

 
brimbok 29

brimbok

Użytkownik
QPR - Liverpool

Dziś będzie krótko bo nie mam zbyt dużo czasu. Groven po części mnie uprzedził i zgadzam się z typem jak najbardziej. Liverpool ostatnio mnie nie przekonuje, grają w kratkę. Myślę, że po ostatniej porażce mają sporego &quot;kaca&quot;. Oglądałem również ten mecz i powiem szczerze, myślałem że szybko podyktowany karny dla The Reds ustawi mecz i będą w stanie go jakoś kontrolować. Ale Stoke to Stoke, pokazali wolę walki i charakter czego zabrakło Liverpoolowi. QPR fatalnie jak na razie się prezentuje ale u siebie potrafią strzelać bramki, lista kontuzjowanych długa w przeciwieństwie do Liverpoolu lecz myślę, że są w stanie sprawić mała niespodziankę.

W triplu gram:

QPR strzeli gola, kurs: 1,45 Buk: expekt.com. ⛔

Powodzenia, pozdrawiam!
 
Z 665,2K
Queens Park -Liverpool
typ 2
kurs 1,89
besafe
W tym pojedynku faworytem dla mnie jest oczywiscie zespol Liverpoolu i bede bardzo zdziwiony jezeli gospodarzom uda sie zdobyc przynajmniej jeden punkt.Graja oni naprawde fatalnie i zajmuja ostatnie miejsce w tabeli majac tylko dziesiec punktow zdobytych.w dotychczasowych pojedynkach na swoim stadionie wygrali tylko jedno spotkanie,cztery zremisowali iponiesli cztery porazki.Mysle ze Liverpolowi ktory gra tez zdecydowanie ponizej swoich mozliwosci nieprzytrafi sie juz tak slabe spotkanie jak ostatni przegrany pojedynek z Stoke na wyjezdzie.W takim skladzie z Suarezem na czele latwo rozprawia sie z Rywalem,a kurs 1,89 to jak promocja z najlepszego sklepu.
&lt;table width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td class=&quot;lastGamesContainer&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;50%&quot;&gt; &lt;table class=&quot;lastGames&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;3&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td colspan=&quot;2&quot; valign=&quot;top&quot;&gt; &lt;table class=&quot;der&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;1&quot; cellspacing=&quot;2&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td class=&quot;ttop&quot; align=&quot;center&quot;&gt;Data&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;ttop&quot; align=&quot;center&quot;&gt;Zdarzenie&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;ttop&quot; align=&quot;center&quot;&gt;Wynik&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;ttop&quot; align=&quot;center&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;trs0&quot;&gt;&lt;td align=&quot;center&quot;&gt;2012-12-26&lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;center&quot;&gt; Queens PR - West Bromwich &lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;center&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;1-2 &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;tdinfo&quot;&gt;&lt;center&gt;&lt;/center&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;trs1&quot;&gt;&lt;td align=&quot;center&quot;&gt;2012-12-22&lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;center&quot;&gt; Newcastle - Queens PR &lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;center&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;1-0 &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;tdinfo&quot;&gt;&lt;center&gt;&lt;/center&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;trs0&quot;&gt;&lt;td align=&quot;center&quot;&gt;2012-12-15&lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;center&quot;&gt; Queens PR - Fulham &lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;center&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;2-1 &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;tdinfo&quot;&gt;&lt;center&gt;&lt;/center&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;trs1&quot;&gt;&lt;td align=&quot;center&quot;&gt;2012-12-08&lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;center&quot;&gt; Wigan - Queens PR &lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;center&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;2-2 &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;tdinfo&quot;&gt;&lt;center&gt;&lt;/center&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;trs0&quot;&gt;&lt;td align=&quot;center&quot;&gt;2012-12-01&lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;center&quot;&gt; Queens PR - Aston Villa &lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;center&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;1-1 &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;tdinfo&quot;&gt;&lt;center&gt;&lt;/center&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td class=&quot;wdlsummary&quot; colspan=&quot;2&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;Mecze wygrane:1 Mecze remisowe:2 Mecze przegrane:2


Robson// Takie brednie co teraz napisałes to z automatu powinny być kasowane... promocja z najlepszego sklepu ? Proszę Cię! niech wisi ten post na przestrogę jak nie należy pisać. Pozdr
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; &lt;/td&gt;&lt;td width=&quot;1&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;lastGamesContainer&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;50%&quot;&gt; &lt;table class=&quot;lastGames&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;3&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot;&gt; Liverpool&lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;right&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;Poprzednie&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td colspan=&quot;2&quot; valign=&quot;top&quot;&gt; &lt;table class=&quot;der&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;1&quot; cellspacing=&quot;2&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td class=&quot;ttop&quot; align=&quot;center&quot;&gt;Data&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;ttop&quot; align=&quot;center&quot;&gt;Zdarzenie&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;ttop&quot; align=&quot;center&quot;&gt;Wynik&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;ttop&quot; align=&quot;center&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;trs0&quot;&gt;&lt;td align=&quot;center&quot;&gt;2012-12-26&lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;center&quot;&gt; Stoke - Liverpool &lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;center&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;3-1 &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;tdinfo&quot;&gt;&lt;center&gt;&lt;/center&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;trs1&quot;&gt;&lt;td align=&quot;center&quot;&gt;2012-12-22&lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;center&quot;&gt; Liverpool - Fulham &lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;center&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;4-0 &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;tdinfo&quot;&gt;&lt;center&gt;&lt;/center&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;trs0&quot;&gt;&lt;td align=&quot;center&quot;&gt;2012-12-15&lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;center&quot;&gt; Liverpool - Aston Villa &lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;center&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;1-3 &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;tdinfo&quot;&gt;&lt;center&gt;&lt;/center&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;trs1&quot;&gt;&lt;td align=&quot;center&quot;&gt;2012-12-09&lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;center&quot;&gt; West Ham - Liverpool &lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;center&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;2-3 &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;tdinfo&quot;&gt;&lt;center&gt;&lt;/center&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;trs0&quot;&gt;&lt;td align=&quot;center&quot;&gt;2012-12-01&lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;center&quot;&gt; Liverpool - Southampton &lt;/td&gt;&lt;td align=&quot;center&quot; nowrap=&quot;nowrap&quot;&gt;1-0 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
 
czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
W tym pojedynku faworytem dla mnie jest oczywiscie zespol Liverpoolu i bede bardzo zdziwiony jezeli gospodarzom uda sie zdobyc przynajmniej jeden punkt.Graja oni naprawde fatalnie i zajmuja ostatnie miejsce w tabeli majac tylko dziesiec punktow zdobytych.w dotychczasowych pojedynkach na swoim stadionie wygrali tylko jedno spotkanie,cztery zremisowali iponiesli cztery porazki.Mysle ze Liverpolowi ktory gra tez zdecydowanie ponizej swoich mozliwosci nieprzytrafi sie juz tak slabe spotkanie jak ostatni przegrany pojedynek z Stoke na wyjezdzie.W takim skladzie z Suarezem na czele latwo rozprawia sie z Rywalem,a kurs 1,89 to jak promocja z najlepszego sklepu.
Idąc tym tokiem rozumowania to The Reds z wielkim Suarezem w przodzie powinni plasować się w czołówce PL, a nie na... 10 miejscu. Dalej, napisałeś, że Liverpool łatwo rozprawia się z takimi rywalami, ja myślę, że Stoke również pasowało do tego określenia, lecz zdołali oni wygrać z LFC. Co do bezpośrednich spotkań pomiędzy dwoma drużynami, zagrali między sobą tylko 2 mecze i o dziwo nie były to mecze jednostronne (3:2 dla QPR i 1:0 dla LFC). Ostatnio nie mam możliwości do oglądania PL, lecz skłaniałbym się ku &quot;Liverpool Czyste Konto? NIE&quot;, buk bet365 daję za takie zdarzenie @1,50.
 
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
QPR - Liverpool BTS @ 1,75 Unibet
Trudno jest powiedzieć coś pozytywnego na temat QPR. Mają obecnie 10 pkt i zajmują ostatnie miejsce w tabeli i na razie wszystko wskazuje na to, że są murowanymi faworytami do spadku. Redknapp to dobry menadżer i w jakimś stopniu widać poprawę gry Londyńczyków, ale póki co nie jestem w stanie powiedziec czy uda mu się wyjść z tego bagna. Przeanalizowałem sobie ich ostatnie spotkania i widać, że są ekipą overową bo trudno sie dziwić mają ofensywę przynajmniej na 12-10 miejsce w tabeli. Liverpool zaś przeplata dobre występy ze słabymi. Jeżeli chcą grać przynajmniej w Lidze Europy to nie mogą tracić punktów chociażby z Aston Villą, ale nie łudźmy się wtedy zespół z Birmingham zagrał nieźle ale Anfield do czegoś zobowiązuje. QPR nie jest jakimś niewygodnym rywalem, jednak Liverpool przyzwyczaił nas do niespodzianek. Obie drużyny mają odpowiednią ofensywę, żeby zdobyć przynajmniej kilka bramek. To będzie otwarty mecz, nie przewiduję tutaj jakiegokolwiek postawienia autobusu przez jedną drużyn, bo po prostu nie ma sensu. Rangersi musza atakować, to samo jest w przypadku Liverpoolu. Poprzednie spotkanie pomiędzy obiema klubami okazało się zwycięskie dla QPR 3:2 i jak widać padło wiele bramek. Dzisiaj nie widzę nie przeciwwskazań, żeby padł podobny wynik bo Liverpool słynie raczej z ofensywnej gry.
 
memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Liverpool pod wodzą Brendana Rodgersa w tym sezonie prezentuje formę ligowego średniaka, który już tak na prawdę sezon może spisać na straty. Nie spadną, puchary im nie grożą. A więc gra o pietruchę...
Kompletnie nie spodobało mi się stwierdzenie, że piłkarze z Anfield na półmetku rozgrywek Premiership grają o przysłowiową &quot;pietruchę&quot;. Rzeczywiście forma w kratkę świadczy o tym ogranie Southampton i West Ham, następnie porażka na własnym stadionie z Aston Villą, w następnej kolejce rozgromienie Fulham, a trzy dni temu znów zaliczyli porażkę, tym razem ze Stoke. Ale nie zapominajmy, że kibice Liverpoolu patrzą na pozycję ligową swojego zespołu przez pryzmat pozycji w tabeli swojego rywala zza miedzy czyli Evertonu. Nie sądzę, że Gerrard i spółka spiszą ten sezon &quot;na straty&quot; jak to ty napisałeś.
Z typem jeszcze bym mógł się zgodzić, bo patrząc sucho na obecną formę tych dwóch zespołów jest to chyba najbardziej odpowiedni typ.
Ja jednak liczę, że Liverpool okaże chęć walki do której po ostatnim blamażu na Britannia Stadium motywował najlepszy moim zdaniem na boisku Jose Enrique.
QPR - LIVERPOOL @ 1.84 Pinnacle załatwili sprawę w pierwszej połowie
 
junglister 15

junglister

Użytkownik
Everton – Chelsea
Występy drużyn: Everton poniżej 35pkt @2.00 5/10
⛔(zasady punktacji na dole posta)
Bet365

wynik 36pkt, ????

Na dzisiaj fantazyjnie…niestety ten zakład dostępny tylko w bet365…jest to wypadkowa wyniku spotkania, strzelonych przez daną drużynę goli, liczbę przyznanych cornerów oraz kartek.

Zastanawiając się jak ugryźć ten mecz, przechodziłem przez etapy under 2,5 (ok. 2.00) oraz bts – no. (ok. 2.20). Jednak ten typ wydaje mi się bezpieczniejszy.
Po wspaniałym wysypie goli we wczorajszych spotkaniach, nie wieżę w to że tak będzie i w tym meczu, jako że Benitez uznawany jest za przebiegłego taktyka oraz znając jego defensywne ciągoty spodziewam się uważnej i ciasnej gry Chelsea. Zagrożeniem będzie lewa strona z Pienaarem, na którym na 100% skoncentruje Rafa uwagę londyńczyków. Brak Fellaini’ego bardzo pomaga w wejściu typu jako że raczej tylko wygrana bądź zdobycie dwóch bramek przez Everton da szansę na pokrycie linii 35pkt (*patrz zasady na dole). Ciężko jest mi w to uwierzyć że zdobędą te dwa gole, jako że ostatnie występy mimo iż na plus to po dość równych meczach i Everton jest lekko zadyszany, zdecydowanie wolniejszy niż w pierwszej połowie rundy. Chelsea odwrotnie, zadziwiające jest w jak krótkim czasie Benitez poukładał tą drużynę, a największą ich siłą jest porządek w defensywie i uważna, kontrolowana gra.

Poniżej małe zestawienie ostatnich wyników Evertonu w domu (dotyczy punktacji):
&lt;table class=&quot;MsoTableGrid&quot; style=&quot;border-collapse:collapse;border:none;mso-border-alt:solid windowtext .5pt; mso-yfti-tbllook:1184;mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt&quot; border=&quot;1&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr style=&quot;mso-yfti-irow:0;mso-yfti-firstrow:yes;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot;&gt; &lt;td style=&quot;width:96.05pt;border:solid windowtext 1.0pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; nowrap=&quot;&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;128&quot;&gt; MECZ
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:68.2pt;border:solid windowtext 1.0pt; border-left:none;mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt: solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; nowrap=&quot;&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;91&quot;&gt; OTRZYMANE PUNKTY
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:67.95pt;border:solid windowtext 1.0pt; border-left:none;mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt: solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;91&quot;&gt; LINIA na under *
&lt;/td&gt; &lt;td colspan=&quot;3&quot; style=&quot;width:99.25pt;border: solid windowtext 1.0pt;border-left:none;mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;132&quot;&gt; KURSY WYJŚCIOWE
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;mso-yfti-irow:1;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot;&gt; &lt;td style=&quot;width:96.05pt;border:solid windowtext 1.0pt; border-top:none;mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt; padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; nowrap=&quot;&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;128&quot;&gt; everton - wigan
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:68.2pt; border-top:none;border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt; border-right:solid windowtext 1.0pt;mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt; background:red;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; bgcolor=&quot;red&quot; height=&quot;20&quot; nowrap=&quot;&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;91&quot;&gt; 83
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:67.95pt;border-top:none; border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt;border-right:solid windowtext 1.0pt; mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;91&quot;&gt; 65
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:19.45pt; border-top:none;border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt; border-right:solid windowtext 1.0pt;mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt; background:#92D050;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; bgcolor=&quot;#92D050&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;26&quot;&gt; 1.62
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:37.25pt;border-top:none; border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt;border-right:solid windowtext 1.0pt; mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;50&quot;&gt; 4.00
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:42.55pt;border-top:none; border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt;border-right:solid windowtext 1.0pt; mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;57&quot;&gt; 5.50
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;mso-yfti-irow:2;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot;&gt; &lt;td style=&quot;width:96.05pt;border:solid windowtext 1.0pt; border-top:none;mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt; padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; nowrap=&quot;&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;128&quot;&gt; everton – tot.
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:68.2pt; border-top:none;border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt; border-right:solid windowtext 1.0pt;mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt; background:#92D050;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; bgcolor=&quot;#92D050&quot; height=&quot;20&quot; nowrap=&quot;&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;91&quot;&gt; 52
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:67.95pt;border-top:none; border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt;border-right:solid windowtext 1.0pt; mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;91&quot;&gt; 55
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:19.45pt; border-top:none;border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt; border-right:solid windowtext 1.0pt;mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt; background:#92D050;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; bgcolor=&quot;#92D050&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;26&quot;&gt; 1.91
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:37.25pt;border-top:none; border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt;border-right:solid windowtext 1.0pt; mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;50&quot;&gt; 3.60
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:42.55pt;border-top:none; border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt;border-right:solid windowtext 1.0pt; mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;57&quot;&gt; 4.00
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;mso-yfti-irow:3;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot;&gt; &lt;td style=&quot;width:96.05pt;border:solid windowtext 1.0pt; border-top:none;mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt; padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; nowrap=&quot;&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;128&quot;&gt; everton - arsenal
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:68.2pt; border-top:none;border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt; border-right:solid windowtext 1.0pt;mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt; background:#92D050;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; bgcolor=&quot;#92D050&quot; height=&quot;20&quot; nowrap=&quot;&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;91&quot;&gt; 33
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:67.95pt;border-top:none; border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt;border-right:solid windowtext 1.0pt; mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;91&quot;&gt; 40
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:19.45pt;border-top:none; border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt;border-right:solid windowtext 1.0pt; mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;26&quot;&gt; 2.40
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:37.25pt; border-top:none;border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt; border-right:solid windowtext 1.0pt;mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt; background:#92D050;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; bgcolor=&quot;#92D050&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;50&quot;&gt; 3.40
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:42.55pt;border-top:none; border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt;border-right:solid windowtext 1.0pt; mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;57&quot;&gt; 2.88
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;mso-yfti-irow:4;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot;&gt; &lt;td style=&quot;width:96.05pt;border:solid windowtext 1.0pt; border-top:none;mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt; padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; nowrap=&quot;&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;128&quot;&gt; everton - norwich
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:68.2pt; border-top:none;border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt; border-right:solid windowtext 1.0pt;mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt; background:#92D050;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; bgcolor=&quot;#92D050&quot; height=&quot;20&quot; nowrap=&quot;&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;91&quot;&gt; 42
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:67.95pt;border-top:none; border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt;border-right:solid windowtext 1.0pt; mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;91&quot;&gt; 75
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:19.45pt;border-top:none; border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt;border-right:solid windowtext 1.0pt; mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;26&quot;&gt; 1.44
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:37.25pt; border-top:none;border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt; border-right:solid windowtext 1.0pt;mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt; background:#92D050;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; bgcolor=&quot;#92D050&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;50&quot;&gt; 4.50
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:42.55pt;border-top:none; border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt;border-right:solid windowtext 1.0pt; mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;57&quot;&gt; 7.00
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;mso-yfti-irow:5;mso-yfti-lastrow:yes;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot;&gt; &lt;td style=&quot;width:96.05pt;border:solid windowtext 1.0pt; border-top:none;mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt; padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; nowrap=&quot;&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;128&quot;&gt; everton – sund.
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:68.2pt; border-top:none;border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt; border-right:solid windowtext 1.0pt;mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt; background:#92D050;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; bgcolor=&quot;#92D050&quot; height=&quot;20&quot; nowrap=&quot;&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;91&quot;&gt; 68
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:67.95pt;border-top:none; border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt;border-right:solid windowtext 1.0pt; mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;91&quot;&gt; 80
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:19.45pt; border-top:none;border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt; border-right:solid windowtext 1.0pt;mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-alt:solid windowtext .5pt; background:#92D050;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; bgcolor=&quot;#92D050&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;26&quot;&gt; 1.40
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:37.25pt;border-top:none; border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt;border-right:solid windowtext 1.0pt; mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;50&quot;&gt; 4.50
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:42.55pt;border-top:none; border-left:none;border-bottom:solid windowtext 1.0pt;border-right:solid windowtext 1.0pt; mso-border-top-alt:solid windowtext .5pt;mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:15.0pt&quot; height=&quot;20&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;57&quot;&gt; 8.50
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; *nie ma archiwum kursów na te zdarzenia (linia w głównej mierze odzwierciedla kurs na gospodarza)

Jak widać mimo że wyniki fantastyczne to jednak typ w 4/5 przypadkach siadał (*) jednym słowem Everton był przeceniany. Dzisiaj jeszcze raz przypomnę że spodziewam się uważnej gry defensywnej Chelsea i typ jest w pewnym sensie Value, bo aby pokryć tą linie musi raczej strzelić dwie bramki lub wygrać. Dlatego jest bezpieczniej zagrać to niż bts-no. Oczywiście czekam na słowa krytyki osób widzących inaczej ten mecz , czyli bramek…

zasady.png
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;o:AllowPNG/&gt; &lt;o ???? oNotRelyOnCSS/&gt; &lt;/o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves&gt;false&lt;/w:TrackMoves&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt; &lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt; &lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;} table.MsoTableGrid {mso-style-name:&quot;Tabela - Siatka&quot;; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-priority:59; mso-style-unhide:no; border:solid windowtext 1.0pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-border-insideh:.5pt solid windowtext; mso-border-insidev:.5pt solid windowtext; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
 
r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik

⚽Everton vs Chelsea BTS kurs:1,61✅
Gospodarze to z pewnością zespół,który w tym sezonie nie zawodzi swoich kibiców.Są obecnie w pierwszej szóstce i zdążyli już pokonać w tym sezonie MU i zremisować z City czy Arsenalem w bardzo dobrym stylu.To co mnie najbardziej zaciekawiło przed tym spotkaniem:16 ostatnich spotkań Evertonu kończyło się BTS!Seria która robi wrażenie i idąc dalej tą drogą nie obawiam się,że skończy się akurat dzisiaj.Chelsea ciężko ocenić,bo niby wyniki ostatnio w normie w tym wygrana 8:0 z Villą ale ich to ostatnio klepią wszyscy łącznie z Wigan.Rozmiar zwycięstwa może robić wrażenie ale to tylko jeden mecz,a rywal z końca tabeli.Ostatnio tylko 0:1 z Norwich,dwie kolejki wcześniej 1:3 z Sunderlandem ale te drużyny również do czołówki nie należą.Patrząc na to jak padają bramki w meczach wyjazdowych Chelsea to mogę napisać iż 2/3 z nich kończyło się tym iż obie drużyny wpisywały się na listę strzelców mianowicie 6 na 9 było takich potyczek.Londyńczycy strzelali jak i tracili z Sunderlandem,West Hamem,Swansea,WBA,Tottenhamem i Arsenalem.Więc widzę tutaj duże szanse dla Evertonu jak i dla The Blues na zdobycie bramki.Mimo braku wieżowca z Belgii są tacy zawodnicy po stronie gospodarzy,którzy mogą to uczynić.Największe nadzieje pokładam w Jelavicu i Pienaarze,a Naismith i Osman również potrafią coś strzelić od czasu do czasu.Chelsea to wiadomo:Jedna z niewielu dobrych rzeczy które dla tego klubu zrobił Rafa-Odrodzenie Torresa,który znowu zaczął strzelać.Ponadto świetny hiszpański playmaker Juan Mata,który w tym sezonie strzela aż miło i mniej bramkostrzelny ale jednak gwiazdor z Belgii Hazard,który ostatnio trochę w cieniu Maty.Strzelił z Villą ale tam strzelali prawie wszyscy oprócz Cecha ???? Jestem dobrej myśli po wczorajszym gradzie goli w Premier League i liczę na podtrzymanie passy Evertonu w połączeniu z ciekawym i emocjonującym meczem.
Bukmacher:WilliamHill
Analizę meczu QPR vs Liverpool napiszę później.Sam kieruje się przy tym spotkaniu na typ Over 2,5(kurs:1,80)✅ i za mniejszą stawkę typ na bramkę Suareza(kurs:2,0)✅,powodzenia ????
 
Otrzymane punkty reputacji: +10
psotnick 863,5K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Everton v Chelsea
(Dodatkowy handicap azjatycki)
Typ: Chelsea 0.0 @ 1.70 bet365 ✅ 1-2 ???? wszystko zgodnie z planem ????
(Azjatycka suma goli)
Typ: Powyżej 2.5 @ 1.90 bet365 ✅

Mecz kolejki pomiędzy dwoma zespołami z czołówki. Everton potrzebuje wygranej, by dotrzymać kroku Tottenhamowi, WBA i Arsenalowi w wyścigu po 4 miejsce. Sami sobie &quot;zgotowali ten los&quot; zaliczając niezbyt dla nich charakterystyczny mocny start sezonu i teraz są w pełni prawnym uczestnikiem tego wyścigu. Jeśli pokażą swój zwykły dobry run w drugiej części sezonu, to mogą być najważniejszym contenderem do występu w LM. Chelsea ma tylko 2 punkty więcej od Evertonu, ale mając w zanadrzu zaległy mecz z West Hamem już niedługo mogą znaleźć się tuż za plecami Man City i to właśnie będzie ich najbliższym celem. Kilka tygodni temu mieli okres bardzo słabej formy, co sprawiło, że w tej chwili wypadli z wyścigu po pierwsze miejsce, ale w tym sezonie żaden zespół nie wygląda na niezwyciężony i wszystko szybko może się odwrócić. Pod warunkiem regularnego punktowania, a ostatnio idzie im to bardzo dobrze. Dwa wyjazdowe zwycięstwa z Sunderlandem (3-1) i Norwich (1-0) przedzielone demolką Aston Villi na Stamford Bridge (8-0) pokazują, że The Blues najgorsze mają już za sobą. Znowu stwarzają sporo okazji, a i wykańczać ma kto. Nie ma co oszukiwać, że najważniejszym czynnikiem dla wyniku tego meczu będzie absencja Fellainiego, który ciągle jest zawieszony za uderzenie afrem Showcrossa w meczu ze Stoke. Belg to w tej chwili jeden z najlepszych graczy całej ligi, jeśli w ogóle nie najlepszy. W Evertonie robi właściwie wszystko (8 goli i 4 asysty), co jest niesamowite biorąc pod uwagę, że jest nominalnym defensywnym pomocnikiem. Brak takiego gracza będzie z pewnością odczuwalny w starciu z potentatem, który poza od dawna kontuzjowanycm Terrym przyjedzie na Goodison Park w pełnym składzie. Wprawdzie Everton w tym sezonie jest niepokonany na własnym stadionie (5-4-0), ale wobec braku lidera drużyny i zwyżkującej formy Chelsea może być im trudno zachować ten stan. Mają wystarczająco dużo talentu w składzie, by wykorzystać osłabienie gospodarzy i chociaż trochę poprawić swój bilans na Goodison Park. I właśnie z uwagi na historię meczy obu drużyn jednak podeprę się handicapem zerowym, który zwróci kasę w przypadku remisu. Z The Toffies nigdy nic nie wiadomo. Fajny typem wydaje się też granie na over bramkowy. Obie ekipy raczej oferują overowe widowiska (Everton 2.6, Chelsea 3.4 w ostatnich 5 meczach), a dodatkowo Everton w każdym z tych meczy zarówno strzelał jak i tracił gola. Myślę, że dzisiaj jest również duża szansa na to, że obaj bramkarze będą wyciągać piłkę z siatki, a to powinno zapewnić również over.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;w:UseFELayout/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w ???? oNotOptimizeForBrowser/&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
 
Otrzymane punkty reputacji: +3
psotnick 863,5K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Spójrz najpierw na H2H, a potem pisz takie brednie ????
Tak właśnie zrobiłem ???? Najpierw spojrzałem na H2H, a potem napisałem te brednie. Więc wszystko wg Twoich wskazówek (chyba podświadomie je wyczułem).
A tak serio, to jakie ma znaczenie, że w 2 z 3 ostatnich meczy na Goodison Park był under? Tamte mecze to już historia, liczy się aktualna forma, a nie cyferki w kalendarzu. A ostatnio fakty są takie, że np Everton w każdym (w każdym!) z 14 ostatnich meczy zarówno strzelał jak i tracił bramkę. Jaką możesz mieć lepszą wiadomość dla prawdopodobieństwa overu niż taką, że gospodarze już nie pamiętają kiedy w ich meczu nie było BTS? Ja nie wiem, ale możesz mnie oświecić. Z drugiej strony trudno nie zauważyć, że Chelsea wygląda już dużo lepiej w ataku, potrafią w końcu coś wykorzystać z multum sytuacji, czego najlepszym przykładem jest małe odrodzenie Torresa. Jeśli dołożymy do tego znaną zdolność Evertonu do strzelania goli w doliczonym czasie to żaden wynik underowy nie jest bezpieczny nawet w 90 minucie. Jeśli to nie są przesłanki do zagrania overu, to ja nie wiem co by mogło być. Jasne, wszystko zweryfikuje boisko, ale ja stawiam na over i tego się będę trzymał. Tylko tyle i aż tyle.
Jeśli ty masz inne zdanie to po prostu napisz analizę. Chętnie w podobnie uprzejmy sposób ocenię Twoje brednie.
 
Otrzymane punkty reputacji: +2
marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Angielska, godz 17
Queens Park Rangers - Liverpool FC(-1,5)
TYP: 2
KURS: 3,00
BUK: bet365

Analiza:

Dzisiaj o godzinie 17 rozpocznie się ostatnie spotkanie 20 kolejki najlepszej ligi europy czyli Premier League. W tym meczu za analizuje zespół QPR który podejmie na własnym obiekcie drużynę Liverpoolu. Ten mecz zapowiada się bardzo interesująco ponieważ QPR znajduje się na dole tabeli a zespół Liverpoolu jest drużyną nieprzewidzianą która potrafi wygrać wysoko mecz lecz również potrafi przegrać wygrane spotkanie. Gospodarze tego meczu w ligowej tabeli są na ostatniej pozycji z dorobkiem 10 oczek. Na własnym stadionie w tym sezonie rozegrali oni 9 meczy w których to jeden mecz wygrali, cztery mecze zremisowali i cztery mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach osiem goli i stracili oni aż 16 bramek. Natomiast na wyjeździe w tym sezonie rozegrali 10 meczy w których to trzy mecze zremisowali i aż siedem meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach osiem goli i stracili 17 bramek. A więc jak widać w tym sezonie QPR gra fatalnie i jest to drużyna która powinna w tym sezonie szykować się do spadku ściągnięcie takich piłkarzy jak Cisse czy Cesar. Ale jakoś im to nie pomaga bo naprawdę grają fatalnie. Natomiast goście tego meczu w ligowej tabeli znajdują się na 10 pozycji z dorobkiem 25 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni w tym sezonie 10 meczy w których to cztery mecze wygrali, trzy mecze zremisowali i trzy mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach 14 goli i stracili 10 bramek. A więc na własnym stadionie za bardzo dobrze nie grają. Na wyjeździe rozegrali oni 9 meczy w których to dwa mecze wygrali, cztery mecze zremisowali i trzy mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach 14 goli i stracili 16 bramek. A więc jak widać w tym sezonie grają w kratkę i jeden mecz mogą wygrać natomiast kolejny mogą przegrać. W ostatniej kolejce gospodarze spotkali się z zespołem West Brom i przegrali tamten mecz na własnym obiekcie 2:1. Już w pierwszej połowie po bramce Brunta West Brown prowadziło i tak pierwsza połowa się zakończyła. W drugiej połowie zaczęło się więcej grać i już w 50 minucie goście tamtego meczu podwyższyli na 2:0 dzięki samobójczemu trafieniu Greena. Jedynie jedną bramkę dla gospodarzy czyli honorową strzelił Cisse w 69 minucie. I tak właśnie mecz się zakończył czyli porażką. Natomiast goście w ostatniej kolejce spotkali się z zespołem Stoke na wyjeździe i nieoczekiwanie przegrali tamten mecz 3:1. Zaczęło się dla Liverpoolu bardzo dobrze ponieważ po bramce w 2 minucie prowadzili oni 1:0 a strzelcem został Gerrard. Ale długo ta radość nie trwała ponieważ w 5 minucie odpowiedziało Stoke a dokładnie Walters. Potem bramkę w 12 minucie strzelił Jones i już Stoke wygrywało 2:1 i tak pierwsze połowa się zakończyła. W drugiej wiele bramek nie widzieliśmy i tylko Stoke strzeliło w 49 minucie a swoją drugą bramkę zdobył Walters i tak mecz się zakończył. W tym meczu u gospodarzy nie wystąpią tacy zawodnicy jak Johnson, Dyer i Park z powodu kontuzji. Natomiast u gości w tym meczu nie wystąpią Kelly i Borini również z powodu kontuzji. Ten mecz może zakończyć się minimalnym zwycięstwem gospodarzy albo remisem i w tych typach bym starał się szukać nie liczę na to aby gospodarze wygrali ten mecz

Przewidywane składy:

Queens Park Rangers: Green - Onuoha, Nelsen, Hill, Traore - Diakite, Mbia, Mackie, Taarabt, Wright-Philips, Cisse

Liverpool: Reina - Johnson, Skrtel, Agger, Enrique - Leiva, Gerrard, Downing, Allen, Sterling - Suarez

Ja bym wytypował zwycięstwo gospodarzy nawet można zaryzykować z małym handicapem, również bym sugerował zagrać poniżej 3.5 gola albo nawet poniżej 4.5 gola i albo postawić remis lub zwycięstwo gości tak dla osób które nie lubią ryzyka. Ja stawiam wynik 2:0 dla gości tego meczu
 
Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom