>>>BETFAN - TRIUMF BONUSA NAD BOOSTEM <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - ZERO RYZYKA 100% DO 50 ZŁ. ZWROT W GOTÓWCE!<<<

8. Kolejka Bundesligi 04-06.10.2013

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
8. Kolejka Bundesligi




Jest środa, czas rozpocząć dyskusję o najbliższej kolejce. Wczoraj była LM, bardzo dobry występ BVB, czas najwyższy zrzucić klapki z oczy, gdyż Schalke również gra bardzo dobrze. Dotychczas byłem sceptyczny względem S04, miałem świadomość że oni mają słabego szkoleniowca, ale chcę być uczciwy i przyznam iż się myliłem. Schalke nie gra tak jak Bayern, czy Dortmund może to nie jest jeszcze ta półka, ale w sumie to co im można zarzucić. W Lidze Mistrzów komplet punktów; niska pozycja w tabeli – ktoś powie. Tak, ale w we wrześniu przegrali z Bayernem – no takie są realia, remis z Hoffenheim to dobry wynik. Myślę, że oni kilka punktów do czołówki odrobią w najbliższym czasie i mecz na własnym stadionie z Augsburgiem to doskonała okazja na komplet. Interesująco wygląda spotkanie Stuttgartu, oczywiście widziałem ostatnie spotkanie Bremy (grałem przeciwko nim) toteż teraz nie będę owijał, oni są po prostu słabi, oni ostatnio prawie przegrali wygrany mecz, bramki jakie strzelali to efekt dużego szczęścia i słabego wejścia w mecz Norymbergii. Szlagierowego spotkania nie trzeba nikomu przedstawiać, uważam że Bayern Monachium punkty stracić może, dlatego przede wszystkim że oni nonszalancko podchodzą do rywali. Leverkusen solidny team, z czołówki z który wygrać niełatwo. Na koniec przenosimy się do Bawarii, oglądamy reorganizacje i odbudowę marki jaką jest HSV.

Zapraszam do dyskusji.
 
B 2,2K

barichello

Użytkownik
Stuttgart Werder
Defensywa Werderu w dalszym ciągu prezentuje się tragicznie. Z taką obroną nie da się wygrywać meczy. Teraz przed nimi trudny wyjazd, bo VFB w ofensywie ma kim postraszyć. Przekonała się o tym w ostatniej kolejce także bardzo słaba defensywa Braunschweig, która straciła 4 gole. Gdy do Stuttgartu przyjechał także fatalny w obronie Hoffenheim dostali 6 bramek. Z przodu Werder także nie wygląda imponująco, więc VFB przy takiej dyspozycji rywala powinno to spotkanie wygrać
VFB 1.80 Paddy Power
 
dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Czy ktoś z orientujących się dobrze w Bundeslidze może coś powiedziec o meczu Hannover - Hertha ? Kursy wystawione na zwycięstwo gospodarzy w okolicach 2,25 wydają się bardzo zachęcające. Rozumiem, że obie drużyny sąsiadują ze sobą w tabeli (Hannover 4 miejsce, Hertha 5), jednak to gospodarze mają jak narazie 100% skutecznośc na własnym stadionie. W czterech dotychczasowych meczach zdobyli komplet punktów pokonując kolejno Wolfsburg (2:0), Schalke (2:1), Mainz (4:1) oraz Augsburg (2:1). Z kolei ekipa gości do tej pory zdobyła dwa punkty na wyjeździe, remis 2:2 z Norymbergą oraz 1:1 z Freiburgiem. Nie wiem jak prezentują się kadry w ekipie gospodarzy, czy mają jakieś poważniejszy kontuzje kluczowych gracza - stąd pytanie do ekspertów od Bundesligi. Jeśli wszystko jest w porządku to wydaje mi sie, że po takim kursie naprawdę warto pograc coś w stronę H96. Czekam na opinię ale mimo wszystko gram w stronę gospodarzy :
Hannover - Hertha Berlin ---&gt; Hannover wygra @ 2,25
bet365
 
A 0

asod

Użytkownik
Nie wiem jak prezentują się kadry w ekipie gospodarzy, czy mają jakieś poważniejszy kontuzje kluczowych gracza
Gospodarze mają 2 poważne braki w obronie. Zabraknie Cherundolo oraz Pandera. Goście natomiast muszą sobie radzić bez kluczowych Baumjohanna i Hollanda.
 
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Bardzo poważne, zwłaszcza, że Pander zagrał tylko w pierwszej kolejce, a Cherundolo w ogóle. Osłabieniem jest brak Sane (obrońca, 7/0) i Dioufa (napastnik, 5/2). Z drugiej strony Hertha bez Brooksa (obrońca, 6/1) i Baumjohanna (pomocnik, 4/0). Holland misiu kolorowy nie jest kluczowym zawodnikiem. Uważałbym z graniem czystej jedynki na 96. Świetna passa w końcu się skończy i to na zespołach pokroju Herthy, bo akurat w rundzie jesiennej ligowych faworytów Hannover odwiedza na wyjazdach.
 
ostry1555 26

ostry1555

Użytkownik
Ja pograłem Hannover 2,25 w Betclic. Miałem wątpliwa przyjemność oglądania Herthy w spotkaniu z Freiburgiem. Bardzo słabo wyglądali Berlińczycy i Freiburg tylko dzięki swojej indolencji strzeleckiej nie zdobył 3 oczek. Potem porażka z Lautern, ostatnio niby zwycięstwo z Mainz, które moim zdaniem zamazuje obecną formę Herthy.
 
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
FC Schalke 04 - FC Augsburg
Schalke? – A co! Trzeba spróbować kurs znakomity. Skład ma zdecydowanie lepszy oczywiście zespół gospodarzy - Boateng, Draxler ,Szalai w ofensywie to gwarancja goli, zresztą bez sensu wymieniać nazwiska i bez sensu porównanie, Augsburg ma zdecydowania słabsze personalia. Dwa: Veltins-Arena Gelsenkirchen czyli jeden z największych stadionów w Niemczech, jak i w Dortmundzie komplet na każdym spotkania. BVB ma arenę na 80 tysięcy, więc Schalke od lokalnego rywala nie może być gorsze i na mecze królewsko-niebieskich chodzi ponad 60 tysięcy. Forma jest w obu zespołach, choć co innego znaczy w każdym z tych przypadku. Schalke słabo zaczęło sezon, teraz się poprawiło, no i jest komplet punktów na tym etapie rywalizacji w LM. Odmiennie w Augsburgu, biorąc pod uwagę ich możliwości, i ambicje jakim będzie utrzymani - początek bardzo dobry. Mniej więcej 30-35 punktów gwarantuje utrzymanie, a oni mają już 10. Poziomu specjalnie nie prezentują wysokiego, ale są solidną, wybiegana drużyną. Tylko z kimś takim Schalke przegrać nie może, nie wypada, powoli trzeba nadganiać czołówkę. Nie po to w Gelsenkirchen płaci się duże pieniądze gwizdom, żeby solidność wystarczała na zdobycie punktów na ich terenie. Absencji nie ma specjalnie znaczących, w Schalke to co było, i to do czego zdążyliśmy się przyzwyczaić plus Farfan, ale to nie jest już aż tak istotnie – były takie czasy kiedy to była pierwszoplanowa postać, teraz trochę to się zmieniło. Zagra Meyer, albo Goretzka – to nie ta klasa jeszcze, z akcentem na jeszcze (!). Augsburg bez problemów.
FC Schalke 04 - FC Augsburg Typ:1 Kurs:1,72 bet365
 
Otrzymane punkty reputacji: +14
empe92 438

empe92

Użytkownik
Ciekawie powinno być w Gladbach, gdzie tamtejsza Borussia podejmie swoją imienniczkę z Dortmundu. Od siebie proponuję na ten mecz BTSa, co prawda kurs nie zachwyca, ale zdarzenie wydaje się być dość pewne. Jak wiadomo BVB w gazie, jedyne wpadki w tym sezonie to ligowy remis na wyjeździe z Norymbergą i przegrana w LM z mocnym u siebie Napoli. Poza tym same wygrane, bardzo dobra i skuteczna gra, o ich bramkę jestem spokojny. Gladbach to ekipa swojego boiska, w tym roku komplet 3/3 wygrane. Szczególnie imponuje gra czwórki z przodu, czyli Kruse, Raffael, Arango i Herrmann. Ci piłkarze stanowią o sile zepołu, dobrze się rozumieją, potrafią szybko wymieniać między sobą piłkę i dobrze grają z kontry, co może się jutro przydać, bo to przyjezdni będą raczej kontrolować grę. Jak mówiłem kurs nie powala, ale do jakiegoś dubla można śmiało dołozyć.

Gladbach – Dortmund
BTS @ 1.53 Bet365 ⛔ 2:0

Do tego krótko bet przeciwko Brunszwikowi – jest to zdecydowanie najsłabszy zespół w BL, piłkarsko sporą odstają od reszty stawki, a teraz wyjazd do Wolfsburga, który na swoim boisku zdobył komplet 9 punktów. Olic i spółka powinni spokojnie odprawić gości.

Wolfsburg – Brunszwik
Wolfsburg(-1.5) @ 1.75 Bet365 ⛔ 0:2 :browar565:
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:&quot;Table Normal&quot;; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
 
lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w:BrowserLevel&gt;MicrosoftInternetExplorer4&lt;/w:BrowserLevel&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Dyscyplina: Piłka NożnaBundesliga 2013/2014
Spotkanie: Hannover 96 – Herta Berlin
Typ: X
Kurs: 3,52
Buk: Pinnacle

Dziś o godz. 20:30 na AWD Arena Hannover 96 podejmie stołeczną Hertę. Gospodarze po 7. kolejkach zajmują rewelacyjne czwarte miejsce, goście to piąta drużyna niemieckiej ekstraklasy.

Hannover dzięki czterem wygranym meczom znajduje się tuz za plecami Bayernu, Borussii oraz Bayeru. Nie oznacza to jednak, iż drużyna prowadzona przez Mirko Slomkę jest w wybitnej dyspozycji. Zwycięstwa gospodarzy (z Wolfsburgiem, Schalke, Mainz oraz Augsburgiem) przeplatają się z porażkami (z Moenchengladbach, Bayernem oraz Bayerem). Mało tego, drużyna z Dolnej Saksonii już pożegnała się z Pucharem Niemiec po porażce z Bayernem aż 1:4.

Herta po powrocie do Bundesligi wyrasta na drużynę, która będzie walczyła w tym sezonie o europejskie puchary. Zwycięstwo w pierwszej kolejce nad Frankfurtem aż 6:1 odbiło się szerokim echem zarówno w Europie i sprawiło, iż po miesiącach ligowego niebytu znów o Hercie zrobiło się głośno. Dodatkowo trzy oczka wywalczone z HSV oraz Mainz oraz remisy z Norymbergą i Freiburgiem składają się na świetną piątą lokatę Berlińczyków.

Ostatni mecz miedzy tymi zespołami zakończył się wynikiem 4:0 dla Berlińczyków. Było to jednak spotkanie przedsezonowe. Goście zagrają bez Baumjohanna, Brooksa oraz Ndjenga, gospodarze nie będą mogli skorzystać z Sane.

Jak potoczy się dzisiejszy mecz między sąsiadami w tabeli? Uważam, iż gospodarze po ostatnich dwóch spektakularnych porażkach skupią się na obronie punktów w spotkaniu z niespodzianką ligi. Berlińczycy nie będą kalkulowali i zagrają o pełną pulę w tym spotkaniu. Remis ze wskazaniem na gości.

&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
 
Otrzymane punkty reputacji: +25
ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Lukkaz, moim zdaniem bajki opowiadasz.
Hertha też odpadła z pucharu i to z wieeeele słabszym rywalem, bo z Kaiserslautern i wcale nie dużo niżej, bo 1-3.
Porażki z Leverkusen i z Bayernem to wcale nie hańba, nawet jak by to miało być po 5-0 z Bayernem i ze 3-0 z Leverkusen, tym bardziej grając na wyjeździe. Hertha ze słabiakami grała na wyjeździe i 2 remisy, ale Hannover to nie jest taka sama drużyna jak Freiburg czy Nurnberg.
Hannover byłby na 3 pozycji być może jak by mieli inny terminarz, a to że trafili na Bayer i Bayern to nie ich wina. Bardzo trudno z tymi drużynami wygrać.
Grali też z Mgladbach na wyjeździe. Gladbach u siebie gra bardzo dobrze. Tylko z Bayernem i Schalke potrafili przegrać od 9 miesięcy!!
&quot;przeplatają się z porażkami (z Moenchengladbach, Bayernem oraz Bayerem)&quot;
Moim zdaniem beznadziejny opis...Jak można patrzeć na każdą drużynę tak samo? Wiadomo, że z wyżej wymienionymi gra się trudniej i trudniej wygrać niż z np Mainz.
&quot;Goście zagrają bez Baumjohanna, Brooksa oraz Ndjenga, gospodarze nie będą mogli skorzystać z Sane.&quot;
W dodatku goście bardziej osłabieni...
&quot;gospodarze po ostatnich dwóch spektakularnych porażkach skupią się na obronie punktów&quot;
Tak jak wyżej. To, że przegrali z Bayernem i Bayerem nie oznacza, że słabo grają!!
Typ może wejść, ale analiza zdecydowanie do kitu...
 
don-draper 105

don-draper

Użytkownik
Wolfsburg - Brunszwik
Lekki meczyk dla Wilków. U siebie grają naprawdę dobrze, zgoła inaczej na wyjazdach skąd jak do tej pory nie przywieźli ani jednego punktu - ostatnio skromne 0:1 z Bayernem, ale mimo nieznacznej porażki nie zaprezentowali się dobrze (jeśli w ogóle można mówić o godnym zaprezentowaniu się na Alianz Arenie). Brunszwik, czerwona latarnia ligi, zapowiada się jeszcze gorzej niż w zeszłym roku Furth. Jak do tej pory zdobyli tylko punkt, remisując u siebie z mocno przeciętną Norymbergą. Ostatnio zebrali baty od Stuttgartu 0:4. Chociaż nie można im oczywiście odmówić woli walki, to pod względem umiejętności wyraźnie w tamtym (jak i w większości innych spotkań) wyraźnie odstawali. Wolfsburg na pewno nie podejdzie do zespołu Eintrachtu na takim luzie jak Borussia na początku sezonu - dla nich liczy się tylko liga, nie ma żadnych kalkulacji i oszczędzania się w związku z grą na kilka frontów. Nie wykluczam oczywiście możliwości strzelenia gola przez gości. A, że kilka na pewno strzelą Wilki i od pierwszego gwizdka rzucą się do ataku szykuje się kolejny wesoły mecz i w ostatecznym rozrachunku łatwe 3 punkty dla gospodarzy. Owszem, Brunszwik musi szukać punktów, ale nie z zespołami takiego pokroju i na dodatek na ich terenie.
Typ - 1. połowa - Wolfsburg
Kurs - 1.7
Buk - Sbobet
 
nakladka 221

nakladka

Użytkownik
Dziś krótko ale może się komuś przyda:

Nie widzę innej możliości jak spokojna wygrana Wilków. Drużyna swojego boiska do tego Diego i Olic w dobrej formie. W Breunschweigu pozytywów nie widać i dziś ich również nie zobaczymy po ostatniej porażce (0-4) trener chciał już się podawać do dymisji, Kumbela w tygodniu nie trenował nie wiadomo czy dziś go zobaczymy. Pewny win Wilków
handicap 0:1 Wolfsburg 1,75 fortuna heh


Stuttgart za Schneidera jeszcze nie przegrał, wyraźnie drużyna złapała w końcu formę. Brema jk na to co prezentuję ma za dużo punktów, choć ostatnio Elia błysną dyspozycją. Ja dalej konsekwentnie zagram przeciwko Bremie ale bezpieczniej.
DNB Stuttgart 1,27

Ostatnio fatalna postawa Mainz. po 3 wygranych na inaugurację przyszły 4 porażki z rzędu. O Hoffenheim, że w tym sezonie to fabryka goli już pisałem z 2 kolejki temu. Ich mecze gwarantują niezłe widowisko. W Mainz Choupo Moting i Muller w Hoffe Modeste, Volland i Firmono to da bramki z obu stron + Mainz powalczy dziś o zdobycz pkt po tych 4 porażkach, a obrona mają dziurawa. będą bramki.
BTS 1,53


Hit kolejki, gdzie wg mnie zaważy szeroka kadra Bayernu, obie drużyny w tygodniu grały w CL. Z jednej strony bramki powinny padać z obu stron jednak ja pójdę w strone Bayernu i myśle, że dziś wygrają 1-3 po ciekawy meczu.
Bayern 1,63

Niby Schalke powinno ten mecz wygrać. Komplet punktów w LM i grają u siebie z Augsburgiem, ale dla mnie strata Farfana na ten mecz jest istotna. Prawdopodobne, że 04 wygra ten mecz ja jednak liczę, ze FCA coś strzeli bo obrona Schalke do najpewniejszych nie należy(może znowu Milik ).
BTS 1,6


Po zwycięstwie 3-0 z Marsylią i 126 przebiegniętych km może spowodować rotację w składzie BVB. Gladabch u siebie bez porażki i grają naprawdę fajną piłkę. Mam wątpliwości co do grania na zwycięstwo BVB i postawie na bramki, bo w obu ekpiach ma je kto strzelać.
BTS 1,5
 
malin157 72,4K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Bayer Leverkusen - Bayern Monachium AH(1,5:0) 2 2.78 Marathonbet
Ósma kolejka Bundesligi, w najciekawszym spotkaniu zagrają dwaj uczestnicy ligi mistrzów Bayer Leverkusen zagra u siebie z Bayernem Monachium. W lidze niemieckiej oba spisują się bardzo dobrze, Bayer 6 zwycięstw i jedna porażka wyjazdowa z Schalke, a Bayern 6 zwycięstw i remis w wyjazdowym meczu z Freiburgiem. Oczywiście wyniki wynikami ale siła Bayernu jest ogromna, nie zawsze udaje się go pokazać w pełni, ale jednak jest to obecnie najmocniejszy zespół klubowy na świecie. Koncentracja nie zawsze bywa na odpowiednim poziomie, z dużo słabszymi rywalami zdarza się szwankować skuteczność, jednak dziś mecz na szczycie, właśnie na takie spotkania ten zespół się koncentruje i wypada świetnie. Pokonali przecież w tym sezonie na wyjeździe Schalke 4:0, a ostatnio w lidze mistrzów pokazali różnice jaka dzieli ich od Manchesteru City, przez 80 minut dominowali i dopiero w samej końcówce nastąpiło rozluźnienie w ich szeregach przy prowadzeniu 3:0. Bayer natomiast gra poprawnie, potrafi od czasu do czasu postawić się Bayernowi, miało to miejsce choćby w zeszłym sezonie, jest to trzecia siła tej ligi, jednak przy grze Bayernu na 100% nie mają szans na równą grę. Pomimo tego że jest to spotkanie wyjazdowe nie widzę innej opcji niż pewna wygrana Bawarczyków, mają ogromny potencjał, szeroką kadrę, są zdecydowanym faworytem, w ich szeregach nie ma nowych ubytków, nadal Guardiola nie może skorzystać z: Badstubera, Martineza i Alcantary, goście natomiast zagrają bez Castro.
Wolfsburg - Brunszwik AH(0:1,5) 1 1.93 Bet365
Wolfsburg typowa drużyna własnego boiska, u siebie 4 mecze w tym sezonie i 4 wygrane, z czego 3 w lidze m.in. z Schalke 4:0 + wygrana w pucharze, u siebie pewny zespół, a na wyjazdach jeszcze bez punktu. Dziś grają z najsłabszym zespołem Bundesligi, który zdecydowanie odstaje od pozostałych, 4-bramkowe porażki to już dla nich codzienność, jedynie Norymbergia, która jeszcze jest bez zwycięstwa nie potrafiła ich ograć, spokojne zwycięstwo gospodarzy się zapowiada.
 
leszeksxx 44

leszeksxx

Użytkownik
Wg. mnie warto dzisiaj zanwestować w Shalke. Początek sezonu nieudany, ale wracają do dobrej formy. Trochę szkoda, że ze składu wypadł Farfan, ale myślę, że na własnym stadionie z Augsburgiem spokojnie sobie poradzą.
 
Otrzymane punkty reputacji: +2
raiders 164

raiders

Użytkownik
Wg. mnie warto dzisiaj zanwestować w Shalke. Początek sezonu nieudany, ale wracają do dobrej formy. Trochę szkoda, że ze składu wypadł Farfan, ale myślę, że na własnym stadionie z Augsburgiem spokojnie sobie poradzą.
Po czym to wnioskujesz ? po LM ?
04 w lidze gra piach jak cholera aż dziw ze jeszcze tego śmiesznego trenera nie zwolnili ,żeby taki wielki klub upadł tak nisko .... no ale jak ost. czytałem na eurosporcie obecny trener Schalke ma bardzo dobre kontakty z dyrekcją klubu więc się trzyma stołka .LM nie jako go również ratuje bo wyniki jakieś są ale styl gry i jakość to bida z nędza . Podejrzewam ze gdyby z Basel młody Draxler nie strzelił to ten śmieszny trener był by już bez pracy a tak młody mu uratował cztery litery .
Nie ma co tu pisać o formie czy powrocie do formy bo Schalke zwyczajnie jej nie ma w drużynie chaos brak planu na grę wszystko opiera się na pojedynczych graczach Draxler ,Boateng ,Szalai jak im wyjdzie indywidualna akcja zakonczona golem to i punkty jakieś są jak nie wyjdzie to dupa blada .
Nie mniej jednak sam postawiłem(bez większego przekonania w tasmie) dzisiaj na Schalke ,ale wcale się zdziwię jak gospodarze ten mecz przegrają bo Augsburg gra bez kompleksów .
Pozostałe typy na ten mecz :
over 2,5 @1.75 ✅ 2-1 do przerwy
BTS @1.66✅ 2-1 do przerwy
 
Otrzymane punkty reputacji: +1
koszyk 69

koszyk

Użytkownik
Spotkanie: Borussia Moenchengladbach - BVB
Typ: Robert Lewandowski strzelcem bramki
Kurs: 1,9
Bukmacher: Bet365


Analiza:
Robert aktualnie jest w znakomitej formie, w sumie nie aktualnie bo w całej swojej karierze pokazuje swoją klasę. W ostatnich 8 spotkaniach strzelił 7 bramek, z 6 bramkami plasuje się na pierwszej pozycji jeżeli chodzi o strzelców w Bundeslidze. Jak nikt potrafi znaleźć się w polu karnym. Jest napastnikiem, który wykończy każdą akcję. Ostatnie zawirowania w karierze tylko mu pomagają, może dlatego, że to manager wziął na siebie całą presję, która sam poniekąd wytwarza. Nie będę się długo rozpisywał bo wszyscy wiedzą jak mocnym i szanowanym napastnikiem jest LewanGOALski dlatego kurs 1,9 jest dla mnie prezentem.
 
leszeksxx 44

leszeksxx

Użytkownik
W LM Shalke nie miało zbyt mocnych przeciwników i może nie prezentowało jakiejś wyjątkowej gry, ale liczy się wygrana. Mówiąc o tym, że wracają do formy opieram się głównie na meczu wyjazdowym z Hoffenheim. Jak dla mnie pokazali bardzo dobrą piłkę i żeby nie błędy indywidualne(niepotrzebny karny) to spokojnie powinni ten mecz wygrać. Jedyne co mnie martwi to linia obronna 04. Mimo wszystko myślę, że kurs nieco zawyżony i warto postawić.
 
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Bayer Leverkusen v Bayern Monachium
Bayern Monachium AH: -1 kurs: 2,05 buk: Bet365 ⛔ (edit po meczu: nie mogę ich winić, starali się, czasami najlepszym nie wychodzi...)
Oglądałem Leverkusen w ostatnim meczu LM z Sociedad bo o mało co przez nich nie wszedł by mi dobry kupon. Owszem to fajna ekipa, ale nie ma jednak tak znakomitych piłkarzy jak Bayern Monachium. Męczyli się niemiłosiernie z Sociedad, podejrzewam, że są zmęczeni i fizycznie i pychicznie, ten gol na miarę zwycięstwa w czasie doliczonym na pewno zadowolił kibiców i dzisiejsza przegrana z mistrzem LM nie powinna być jakimś wstydem. Za to w Bayernie Monachium nastroje znakomite, pewna wygrana z City, właściwie już teraz zapewnione wyjście z grupy. Nie muszą się oszczędzać na jakiś ważny mecz. Do tego nie zlekceważą przeciwnika, jak pamiętny nudny mecz zdaje się wtorkowy z Freiburgiem (1:1). Myślę, że dzisiaj pewnie i wysoko wygrają potwierdzając kolejny raz skuteczność na wszystkich frontach.
Gram to jeszcze w dubelku Bayern Monachium + Dortmund (0,-0,5)
 
jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik

2 typy mniej ryzykowne...
Borussia M&#39;Gladbach (+1.5)- 1.45 ✅ ✅ ✅ na lajcie wieszło, mogłem grać handi na Gladbach
over 2.5 - 1.61
i dla odważniejszych
Borussia M&#39;Gladbach - 5.00 ✅ ✅ ✅
over 4.5 - 4.33
BTS - 1.61

wiecej goli w 2 połowie - 2.00 ✅ ✅ ✅

Jakże ciekawie zapowiada się dzisiejszy bój imienniczek: Borussii M&#39;Gladbach i Borussii Dortmund :grin:
Według faworytów zdecydowanym faworytem jest zespół z Dortmundu, moim zdaniem szanse w tym meczu rozkładają się po równo i żadna ze stron nie ma miażdżącej przewagi nad przeciwnikiem. Kursy na Gladbach na poziomie 5 są przesadzone.
Nad sytuacją w tabeli nie będę się rozwodził bo to każdy zna.
Zacznę od tego że ostatnie 2 tygodnie były na pewno wyczerpujące, szczególnie dla zespołu z Dortmundu który rozgrywał mecze co 3 dni i nie były to łatwe mecze. Klopp rotował składem co było pewnym ewenementem bo w tamtym sezonie miał bardziej stałą pierwszą 11-tkę.
Drugi argument który przemawia za Gladbach to oczywiście atut własnego boiska. Na własnym obiekcie w tym sezonie grali z:
M&#39;Gladbach - Hannover 3:0
M&#39;Gladbach - Brema 4:1
M&#39;Gladbach - Braunschweig 4:1
Przeciwnicy nie byli z wyższej półki ale zwycięstwa były pewne i okazałe.
Sytuacja kadrowa
Gospodarze będą musieli poradzić sobie bez swojego kapitana Filipa Daemsa, który ma problemy z mięśniami. W barwach gości, standardowo już w tym sezonie, nie zobaczymy leczących kontuzje Łukasza Piszczka i Sebastiana Khela, a także Ilkaya Gündogana i Marcela Schmelzera, którzy również zmagają się z urazami.
Przewidywane składy:
Borussia M&#39;Gladbach: ter Stegen, Jantschke, Stranzl, Alvaro Dominguez, Wendt, Nordtveit, Xhaka, Herrmann, Arango, Raffael, Kruse

Borussia Dortmund: Weidenfeller, Großkreutz, Sokratis, Hummels, Durm, Bender, Sahin, Błaszczykowski, Mkhitaryan, Reus, Lewandowski
H2H
&lt;table class=&quot;head_to_head h2h_mutual&quot; height=&quot;183&quot; width=&quot;503&quot;&gt;&lt;thead&gt;&lt;tr&gt;&lt;td colspan=&quot;6&quot; class=&quot;h-part last&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/thead&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr class=&quot;highlight odd&quot;&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot;&gt;20.07.13&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;flag_td&quot; title=&quot;Puchar T-Home (Niemcy)&quot;&gt;PUC&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Moenchengladbach&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Dortmund&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;last&quot;&gt;1 : 0&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;highlight even&quot;&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot;&gt;24.02.13&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;flag_td&quot; title=&quot;Bundesliga (Niemcy)&quot;&gt;BUN&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Moenchengladbach&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Dortmund&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;last&quot;&gt;1 : 1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;highlight odd&quot;&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot;&gt;29.09.12&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;flag_td&quot; title=&quot;Bundesliga (Niemcy)&quot;&gt;BUN&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Dortmund&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Moenchengladbach&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;last&quot;&gt;5 : 0&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;highlight even&quot;&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot;&gt;21.04.12&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;flag_td&quot; title=&quot;Bundesliga (Niemcy)&quot;&gt;BUN&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Dortmund&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Moenchengladbach&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;last&quot;&gt;2 : 0&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;highlight odd&quot;&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot;&gt;03.12.11&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;flag_td&quot; title=&quot;Bundesliga (Niemcy)&quot;&gt;BUN&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Moenchengladbach&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Dortmund&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;last&quot;&gt;1 : 1&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr class=&quot;highlight even&quot;&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot;&gt;23.04.11&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;flag_td&quot; title=&quot;Bundesliga (Niemcy)&quot;&gt;BUN&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Moenchengladbach&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;name&quot;&gt;Dortmund&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;cursor: pointer;&quot; class=&quot;last&quot;&gt;1 : 0&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
 
Otrzymane punkty reputacji: +13
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom