>>>BETFAN - TRIUMF BONUSA NAD BOOSTEM <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - ZERO RYZYKA 100% DO 50 ZŁ. ZWROT W GOTÓWCE!<<<

I runda kwalifikacji Ligi Europejskiej 9-11.07.2013 / Rewanże

Status
Zamknięty.
barca14 84

barca14

Użytkownik
I. Pavlodar (Kaz) - Levski (Bul) 1 @ 4,33 (bet365) ✅✅✅ piknie ????

Trzeba przyznać, że LM i LE są to takie &quot;niespodziankowe&quot; wyniki częste.
W 1 meczach widzieliśmy takich wyników mało. Jedynie:
Differdage(Lux) 1-0 @ 4,0
Esch (Lux) 2:0 @ 6,5
Celje(Slo)2:1 @ 11,0
i sporo niespodziewanych remisów.

Myślę, że w rewanżach się to trochę rozwinie i będzie można trochę zarobić :grin:
Dziś stawiam na Kazachstańską(Kazachską) drużynę, gdyż...
Pavlovdar na wyjeździe gra bardzo słabiutko, a jednak potrafili zremisować 0-0. Levski straciło swoją szansę przy rzucie karnym.
Jeśli chodzi o celne strzały : 5-0 dla Levski
W meczu ogólnie przeważało Levski, ale moim zdaniem to Pavlovdar miało lepsze sytuacje, tak! Mimo, że ani razu nie trafili w światło bramki to oni są moim faworytem.
2-krotnie sam na sam, trochę zepchnięci w obu sytuacjach do strony pola karnego i dwukrotnie strzał po zmieni obok prawego słupka, raz prostopadłe podanie na pole karne i atakujący piłkę wślizgiem napastnik nie trafił czysto. Po prostu brakło zimnej krwi napastnikom albo koncentracji, była to po 65 i 85 minuta, więc zmęczenie też mogło dawać się we znaki.

Levski oddało w sumie 18 strzałów, kilka było daleko od bramki, a reszta to głównie strzały z dystansu, które prawie zawsze mijały bramkę i nawet bramkarz nie musiał się angażować.
Chwała mu za obronę karnego i jednej z sytuacji z pierwszego kwadransu meczu.
Swoją drogą to głupiutki faul gdzie był karny.

Jeśli Pavlovdar, który na wyjeździe gra słabo, remisuje 0-0 stwarzając sobie bardzo dobre sytuacje, na własnym stadionie powinien wygrać.
Kazachowie na własnym stadionie na ostatnie 25 meczów jedynie 3 porażki, na wyjeździe od 7 spotkań nie potrafi wygrać, a na ostatnie 20 meczów jedynie 6-krotnie wygrywał.
A jeśli chodzi o Levski to UWAGA!!... na ostatnie 25 spotkań na własnym stadionie tylko 1 porażka!! A licząc jedynie ostatni cały sezon na własnym stadionie, na 15 meczów : 13 zwycięstw, 2 remisy i w bramkach 33-8 - fantastyczny wynik!
Na wyjeździe idzie im sporo słabiej.

Z tego co pisałem można wywnioskować, że obie drużyny bardzo dobrze grają na własnych stadionach, a wyjeżdżając &quot;lubią&quot; przegrywać lub remisować.




http://www.youtube.com/watch?v=zksuY9e8rzg
 
Otrzymane punkty reputacji: +9
elano07 1K

elano07

Użytkownik
St Patrick’s - Zalgiris over 2,5 2,0 100=200 bet365
St Pat gra dobry sezon jak do tej pory prowadzi w Premier League i nadal jest w irlandzkim pucharze i Pucharze Ligi.A w 1 rundzie kwalifikacyjnej Ligi Europejskiej, osiągnął dobry wynik na trudnym terenie( 2-2) .Zespół jest już przyzwyczajony do gry w tych eliminacjach, brakowało ich tylko w sezonie 2010/11. Od tego czasu w domu, zawsze przeciwstawiał się uznanym formom europejskim Odense w 2007 roku (0-0), Hertha w 2008 r. (0-0) i Hannover w zeszłym sezonie (0-3).Elfsborg (2-1), Krylya Sowietow (1-0), Steaua (1-2) i Karpaty (1-3). W St Pat może zadebiutować zaawansowany piłkarz Hughes, który strzelił 11 bramek w lidze w 2012 roku.W Zalgiris, jest podobna sytuacja prowadzą w mistrzostwach, wygrali superpuchar i są nadal w Pucharze. Po drugim miejscu w zeszłym sezonie, Zalgiris dobrze gra aby odzyskać mistrzostwo (nie wygrał go od 1999 roku) i powraca do rozgrywek europejskich po 7 latach nieobecności. Polski napastnik Bilinkski jest ważnym elementem zespołu strzelił 13 bramek w lidze (17 meczy), i jest autorem pierwszego gola w meczu z St Pat. W składzie gra kilku reprezentantów Litwy w ich (Zulpa, Kuklys, Vaitkunas, Radavicius, Vitkauskas), klub ma również chorwackich piłkarzy Svrljuga, Perica i Gerca .2-2 w 1. rundzie pozostawiło dość duży niedosyt ponieważ Žalgiris roztrwonił prowadzenie dwukrotnie (1-0 i 2-1).St Pat w domu jest nieobliczalny na pewno zespoły maja kim strzelać bramki, i żaden zespól się nie podda i będzie ostro walczył o zwyciestwo, stawiam tutaj na over.
 
szef-elity 20,8K

szef-elity

Użytkownik
St:. Patricks - Żalgiris x2 2,05 bet365 over 2,25 1,84 pinnacle
wynik: 1:2 ✅

To najciekawszy pojedynek dzisiaj. Pierwszy mec był zacięty, dziś spodziewam się podobnego.
Lepiej wygląda +0,5 w stronę gości, wcześniej było DNB po świetnym kursie w stronę gospodarzy,
ale ten spread bardziej mi się podoba.
 
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Pyunik Yerevan (Arm) - Teteks (Mac) 1:0 ⛔
Typ: Teteks awans @5.00 bwin [1/10]


W pierwszym meczu dość wyraźna przewaga Macedończyków. Głupio dali sobie wbić bramkę, bo jeden piłkarz został 5m za kolegami i nie było spalonego. Teteks spadł do drugiej ligi, ale na taki mecz mogą być mocno zmotywowani. Po porażce mistrza Armenii z mistrzem San Marino jestem gotów na wszystko. Pyunik to &#39;gówniarze&#39;. Piłkarze w większości do 20 latkowie, więc doświadczenie piłkarskie po stronie tych drugich. W lidze ponad 20 punktów straty do wspomnianego już Shiraku. Dla mnie warto spróbować.

Libertas vs. Sarajevo 0:1 ⛔
Typ: 2(HA-4) @6.00 [1/10]; (HA-5)@12.00 [1/10] WilliamHill


Pierwszy mecz bośniackiego Sarajeva z zespołem San Marino Libertas zakończyło się zaledwie jednobramkowym zwycięstwem wicemistrza Bośni i Hercegowiny. Było sporo słupków, wiele niewykorzystanych szans i myślę, że czego nie zrobili u siebie, to pokażą na wyjeździe. Myślę, że 5-6 bramek to nie jest aż tak ciężka sprawa, nawet gdy gra się na wyjeździe. Trzeba się jeszcze spiąć, bo wynik z pierwszego spotkania jeszcze daje nadzieje na kolejne zwycięstwo piłkarzy tego małego państwa. Oczywiście stawka bardzo niska, co rekompensuje nam kurs...

Valletta vs. La Fiorita 3:0 ⛔
Typ: Valletta (HA-4) @5,50 WilliamHill


Po raz kolejny wychodzę z grubym handicapem przeciw zespołowi z San Marino. W pierwszym Valletta już zrobiła swoje i pewnie wygrała 0:3. Tym razem u siebie na Malcie powinni dołożyć kolejne bramki. Powinni potraktować to jak dobry sparing przed następną rundą.
 
mzrm 13

mzrm

Użytkownik
Pytanie do wszystkich :
Oglądał ktoś mecz Sarajevo - Libertas ? Sarajevo wygrało tylko 1-0 z ekipą z San Marino. Jak ten mecz wyglądał? Może warto pograć dziś w stronę gospodarzy ( Libertas ). Kursy są bardzo duże a ostatnio się przekonaliśmy, że drużyna z San Marino może wygrać z teoretycznie lepszym teamem, więc jeśli ktoś widział ten mecz i ma dość obiektywną opinię proszę o kontakt lub odpowiedź w komentarzu.
Z góry dziękuję ;)
edit : w trakcie pisania mojej wypowiedzi pojawił się post użytkownika Vidal nie widziałem go, więc nie posądzajcie mnie o to, że nie czytam ze zrozumieniem ????
 
funias 691

funias

Użytkownik
Ja wiem tyle, że Sarajevo zdominowało kopaczy z San Marino, zabrakło im tylko skuteczności. W dziale &quot;Kupony ze statystykami&quot; użytkownik Zarzi przedstawił statystyki tego spotkania, zaledwie dwa celne strzały ekipy Libertas, nie grałbym w ich stronę.

Z mojej strony:
Irtysh P.-Levski S. 1,61 bet365 ⛔ 2:0
Oj wielu użytkowników wkurzało się pewnie w miniony czwartek na drużynę Levskiego. Sam do nich należałem, bo myślałem, że to pewniak, a tu proszę 0-0. Żarty się jednak skończyły, awans trzeba wywalczyć na boisku rywala. Rywala, który nie oddał ani jednego celnego strzału w pierwszym meczu. W sytuacjach bramkowych 21-7 na korzyść dzisiejszych gości. Jaki wniosek? Zawiodła skuteczność, bo dominacji Levskiego nikt nie ma prawa negować. Dodam, że Bułgarzy nie wykorzystali rzutu karnego. Będzie to ciężki pojedynek, Kazachstan trudny teren, przeciwnik u siebie na pewno zagra solidniej, odważniej. Ja jednak gram na doświadczony zespół z Bułgarii, ich ostatnie mecze to seria remisów, pora w końcu wygrać i przypięczętować awans do kolejnej rundy.
 
diegoforlan1 1,3K

diegoforlan1

Użytkownik
Rozważam zagranie taśmy na over 2,5 w następujących spotkaniach. St. Patricks - Zalgiris, Kukesi - Flora Tallinn, Mariehamn - Inter Baku, Karabakh - Metalurg Skopje, Dudelange - Milsam, Astra Giurgiu - Domżale. Wyniki pierwszych spotkań ułożyły się tak, że ekipy, które przegrały mają dalej szansę na odrobienie i wyciągnięcie pozytywnego rezultatu w ostatecznym rozrachunku. Zaligris strzela, ale i traci. Flora ostatnio słabo, albańskiego przeciwnika nie znam prawdę mówiąc, ale gola wcisnęli jakieś musiałby być tego przyczyny. Inter Baku z roku na rok robi postępy, ale też to jest ekipa grająca asekuracyjnie, jednak gdy nóż wisi na gardle to się spinają. Azerowie to wiadomo. Mołdawskie ekipy ostatnio słabo, ale mogą zaskoczyć. Astra Giurgiu - Domżale dla mnie największa niewiadoma, ale może gole się posypią.
 
lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
Spotkanie: Botew Płowdiw - FK Astana AHC (0:1) (jednobramkowe zwycięstwo=zwrot) 5:0 ✅
Typ: 1
Kurs: 2,56
Buk: MarathonBet


Dziś o godz. 19:30 w rewanżowej konfrontacji w I rundzie Ligi Europy 2013/2014 Botew Płowdiw zmierzy się z FK Astana. W pierwszym meczu padł wynik 0:1 dla Bułgarów. Zwycięzca tego dwumeczu zmierzy się w II rundzie ze zwycięzcą dwumeczu Zrinjski Mostar – UE Santa Coloma (w pierwszym meczu padł wynik 1:3 dla Bośniaków). Mecz zostanie rozegrany na Stadionie Lazur w Burgas, gdzie na co dzień występuje Czarnomorec Burgas.

Botew Płowdiw to ostatni zespół, który „zakwalifikował się” do europucharów. Po bankructwie CSKA Sofia spekulowano, że w LE nikt nie zastąpił stołecznego klubu. Bułgarzy zgłosili jednak do gry Botew, który uzupełnił skład uczestników I rundy eliminacji. Płowdiw przystąpiło z marszu do rozgrywek i od razu zaliczyło egzotyczny wyjazd do Kazachstanu. W oddalonej o 4,5 tysiąca kilometrów Astanie pokonali miejscowe FK 0:1 po kapitalnym strzale zza pola karnego w samo okienko Tomasa Jirsaka – byłego gracza Wisły Kraków. Gracz, który 109-krotnie zagrał dla Białej Gwiazdy dołączył do zespołu w 2012 roku. W bramce Botew Płowdiw zobaczymy Adama Stachowiaka – wychowanka Olimpii Poznań, byłego gracza Jagiellonii, Odry Wodzisław Śląski, Górnika Zabrze i GKSu Bełchatów. W składzie ekipy z Płowdiw znaleźli się tacy gracze jak: Weselin Minew – 17-krotny reprezentant Bułgarii; Waleri Domowczijski – 11-krotny reprezentant kraju, były gracz Herty Berlin i MSV Duisburg; Boban Grnczarow – 31-krotny reprezentant Macedonii, były gracz Metalurga Donieck, KAA Gent i APOELu Nikozja; Iwan Cwetkow – były gracz S.C. Heerenven, Zwolle, Sparty Rotterdam, Sivassporu i Chazaru Lenkoran; Civard Sprockel – pochodzący z Curacao były gracz Excelsioru, Vitesse oraz Anorthosis Famagusta; Luis Pedro – Holender, były gracz Feyenoordu, Heracles Almelo były młodzieżowy reprezentant kraju oraz Brazylijczyk Vander,

FK Astana ma tą przewagę nad Botew, iż jest w rytmie meczowym – w Kazachskiej Ekstraklasie FK jest wiceliderem tabeli. Ostatnie trzy mecze ekipy z Astany nie napawają optymizmem – porażka z liderem Aktobe Lento 2:1, remis 1:1 z szóstym Irtyszem Pawłodar oraz remis 1:1 z ósmym Żetysu Tałtykorgan. W składzie zobaczymy reprezentantów Kazachstanu: Siergiej Ostapenko – 30-krotny reprezentant Kazachstanu, Karit Nurdauletov – 23-krotny reprezentant kraju, Ułan Konysbajew – 7-krotny reprezentant kraju, Tanat Nusserbayev - 7-krotny reprezentant kraju, Baurzhan Islamkhan – 5-krotny reprezentant Kazachstanu, Marat Shakhmetov- 4-krotny reprezentant Kazachstanu. Krajowy skład uzupełniają zawodnicy zagraniczni. W bramce FK Astana stanie Nanad Eric z Serbii, w polu ujrzymy: Zelao – byłego gracza Saturna Ramienjskoje i Kubania Krasnodar, Cicero – reprezentanta Gwinei Bissau, byłego gracza Bragi, Dynamo Moskwa i Pacos Ferreira, Igora Ţîgîrlaşa – 20-krotnego reprezentanta Mołdawii, byłego gracza Szachatara Donieck i Metalista Charków oraz Foxi Kéthévoama – 17-krotnego reprezentanta Republiki Środkowoafrykańskiej. W ekipie FK Astana jest również Filip Ivanovski – 8-krotny reprezentant Macedonii, były gracz Dyskobolii Grodzisk Wielkopolski oraz Polonii Warszawa oraz Damir Kojašević – były gracz Jagiellonii Białystok.

Sądzę, ze Bułgarzy są ekipą silniejszą, mają silniejszy skład i udowodnią to na boisku. Bronienie 1:0 nie będzie planem Botew na ten mecz – strzelenie 1-2 bramek i umocnienie awansu będzie celem Bułgarów w tym meczu.

Mecz ten będzie niczym łyk Frugo po 10 kilometrowym biegu przez kazachskie stepy. Przegląd wszystkich piłkarskich smaków: egzotyczna mieszanka bułgarsko-kazachska z domieszką bałkańskich, afrykańskich i latynoamerykańskich dodatków. Nie spróbujesz? Wszystko co najlepsze w Lidze Europy macie w tym spotkaniu podane na talerzu, wystarczy tylko sięgnąć po transmisję. Tak niespotykanego smaku futbolu nie spotkasz ani w Grand Derbi, ani w Premier League, ani w Lidze Mistrzów – nie przegap okazji by poznać tak wymyślny i niecodzienny kawałek światowego piłkarstwa!
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt; &lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt; &lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt;
&lt;w:WordDocument&gt;
&lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt;
&lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt;
&lt;w:TrackMoves/&gt;
&lt;w:TrackFormatting/&gt;
&lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt;
&lt;w:punctuationKerning/&gt;
&lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt;
&lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt;
&lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt;
&lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;
&lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt;
&lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt;
&lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt;
&lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt;
&lt;w:Compatibility&gt;
&lt;w:BreakWrappedTables/&gt;
&lt;w:SnapToGridInCell/&gt;
&lt;w:WrapTextWithPunct/&gt;
&lt;w:UseAsianBreakRules/&gt;
&lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt;
&lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt;
&lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt;
&lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt;
&lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt;
&lt;/w:Compatibility&gt;
&lt;m:mathPr&gt;
&lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt;
&lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt;
&lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt;
&lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt;
&lt;m:dispDef/&gt;
&lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt;
&lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt;
&lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt;
&lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt;
&lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt;
&lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt;
&lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt;
&lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt;
&lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot;
DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot;
LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot;
UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt;
&lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt;
&lt;/w:LatentStyles&gt;
&lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt;
&lt;style&gt;
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:Standardowy;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:&quot;&quot;;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}
&lt;/style&gt;
&lt;![endif]--&gt;
 
pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
Khazar Lenkoran - Sliema 1:0 ✅
Khazar Lenkoran @ 1,20

Khazar w pierwszym meczu na wyjezdzie zremisował 1:1 z Sliemą w tym meczu już był lepszy i gospodarze tamtego meczu zremisowali ponieważ Azerowie grali koncówke w 10 na 11. w Tym meczu wszystko będzie stało za drużyną z Lenkoranu po pierwsze swoje boisko, swoi kibice a co najważniejsze goście tego spotkania będą już wykonczeni po samej podróży a co dopiero grać na tak trudnym terenie 90 minut. Warto zagrać też z Handicapem.
Khazar Lankaran - 0,5 @ 1,40 ⛔
Zilina - Torpedo 3:3 ⛔
Zilina @ 1,25

Zlina pierwszy mecz wygrała bardzo pewnie w tym meczu moze nie wyjdzie swoim najmocniejszym składem ale i tak uważam ze mają taką przewage nad ich rywalami ze spokojnie wygraja ten mecz i zapewnią sobie awans do dalszej fazy Ligi Europejskiej.
 
B 2,2K

barichello

Użytkownik
Od razu zastrzegam, że nie zdziwi mnie jak będzie 0, bo ten puchar jest nieobliczalny, a zwłaszcza rundy wstępne, ale próbujemy
Dudelange-Milsami Orhei
W wielu miejscach spadki na przyjezdnych, giełda Betfair wycofała przy spadkach na gości. Spróbujemy

Milsami DNB 2,38

wynik: 0:0

Turnuva Suduva
W przypadku Turnuva rynek niemalże w pełni zgodny i dokonuje korekt na wygraną gospodarzy
Turnuva DNB 1.73 ( do systemu X)
Celje Tromso
Norwegowie ośmieszyli się w pierwszym meczu przegrywając, skoro Celje wygrało w Norwegii, uważam, że nie dadzą sobie wyrwać awansu
Celje 1x 1.76 ( do systemu X)
0:2 ⛔

Mariehamn-Inter Baku
Kolejne niemalże solidarne zachowanie rynku i korekty w stronę gości.

Inter Baku x2 1.41 ( do systemu X)
0:2 ✅

Kukesi - Flora
Kukesi 1 DNB 1.77 ( do systemu X)
0:0

Vaduz Chikura
Pamiętam, że było sporo korekt w pierwszym meczu wynikających z niewłaściwego oszacowania potencjału obu rywali. Vaduz w pierwszym meczu był początkowo mocno wywindowany jako nie faworyt, w drugim już meczu wyrasta na bardzo zdecydowanego faworyta. Tym razem kursy na Vaduz idą w górę, coś mi tu nie pasi

Chikura 6.20 ⛔

Tetovo DNB 6.31
ST Patricks - Zalgiris
Patrząc po zachowaniu rynku do wieczora w większości buków powinny być spadki na Zalgiris, jak dla mnie zbyt duże dysproporcje w kursach, więc value w gościach
Zalgiris DNB 2.72 ✅
 
Otrzymane punkty reputacji: +2
K 358

koeman66

Użytkownik
W I rundzie eliminacji LE postawie mecze zespolow z lig grajacych w systemie wiosna - jesien. Zespoly takie sa w rytmie meczowym (bardzo wazna sprawa), wiec mniej wiecej wiadomo czego mozna od nich oczekiwac.
Malmoe (-2) - Drogheda 1 1.89 Pinnacle
2:0 ✅

Fajna opcja bo i linia hc oraz kurs dobry. Malmoe to obecnie wicelider ligi szwedzkiej, poprzedni miesiac to jedna porazka z Hacken i same wygrane i co trzeba zaznaczyc duzo strzelonych bramek. Ostatni mecz to domowa wygrana z Gefle 3-1. Nie wiem jakim cudem szwedzi zremisowali z tymi amatorami z Irlandii skoro Drogheda nawet w slabiutkiej lidze irlandzkiej prezentuje sie ostatnio slabiutko, byc moze Malmoe nastawia sie na lige i nie zagralo w Irlandii jak &quot;o zycie&quot; bo i tak rewanz graja dzisiaj u siebie. Dzisiejsi goscie maja problem przede wszystkim ze strzelaniem bramek, wygrali 1 lipca 3-0 z Cork City w krajowym pucharze, ale w lidze idzie im naprawde cienko, same porazki albo bezbramkowe remisy. Jak dla mnie szwedzi beda chcieli tutaj jak najszybciej strzelic bramke, a i potem zapewnic sobie bezpieczna przewage i zwazywszy na poziom oraz dyspozycje obydwu ekip, maja na to prawie 100% szanse. Wygrana dwubramkowa biore w ciemno (bo to hc azjatycki), jezeli bedzie wieksza to tez nie bedzie zadna sensacja.
FC Santa Coloma - Breidablik 2 1.32 Pinnacle ⛔
Ten kurs to jakis zart - serio! Rozumiem, ze Islandia w pilce kopanej renomy nie ma, ale tak z 1.05 - 1.1 na gosci to przedzial kursowy przedstawiajacy obecna roznice miedzy Santa Coloma i Breidablik. Goscie ograli w pierwszym meczu andorczykow 4-0, juz po 25 minutach prowadzac 3-0. Breidablik jest w trakcie sezonu i spisuje sie w nim dobrze, ostatnio pokonali na wyjezdzie w krajowym pucharze drugoligowy Vikingur Reykjavik az 5-1, ktory jest dla mnie i tak zespolem lepszym od dzisiejszego rywala, tak jak i liga islandzka jest o wiele lepsza od tych amatorow z Andory. Goscie graja 17 lipca mecz ligowy co nie powinno moim zdaniem miec wielkiego znaczenia dzisiaj, gdyz roznica miedzy amatorami z Andory, a graczami z Islandii jest naprawde duza. Breidablik zaliczke ma duza, mecz za trzy dni to i nie bedzie szczegolnie naciskal, ale minimalna wygrana biore w ciemno, a moze znowu jakies wysoka wygrana. Kurs 1.32 na gosci tylko ze wzgledu na jego niska wartosc nie nazwe value, ale za grubsza kase mozna to smialo stawiac.
 
loretin15 186

loretin15

Użytkownik
Ja tego zbytnio nie rozumiem nie widzieliście co sie działo tydzień temu ? Nie wyciągacie w ogóle wniosków z zeszłego tygodnia ? A nie teraz po 15 minutach piszecie że jest drukarnia w gdzie Levskiemu przyszło grać w rewanżu na trudnym terenie jakim z pewnością jest Kazachstan . Jeśli nie chcecie przeżywać rozczarowań to proponuje opuszczać pierwsze rundy takich rozgrywek jak LE .
 
R 75

richi

Użytkownik
Tak sobie mysle ze tak jak w I rundzie bylo mocno grane Tromse i co z tego wyszlo wszyscy wiemy cos czuje ze podobna historia bedzie teraz z Zalgirisem.
W zwiazku z tym
St Patricks-Zalgiris 1
 
gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
11.07.2013 18:00



Skonto Ryga - FC Tiraspol @ 1.61 Bet365
wynik: 0:1




Pierwszym spotkaniem jakim się dzisiaj zainteresowałem jest starcie Skonto Ryga z FC Tiraspol. Kurs 1.61 na Skonto jest jak dla mnie przesadzony. Postaram się wyjaśnić dlaczego. W pierwszym spotkaniu pomiędzy tymi drużynami na stadionie Tiraspol Skonto wygrało 1:0. Nie jest żadnej rewelacyjny wynik, teoretycznie nic w tej rywalizacji nic nie jest jeszcze pewne. Dlatego też gospodarze nie mogą sobie tego spotkania całkowicie odpuścić.

Kilka ostatnich spotkań Skonto na własnym terenie:

Skonto Riga - Ventspils 3:0
Skonto Riga - Metta/LU 4:0
Skonto Riga - FK Ilukste 5:0


Wyniki są imponujące. Skonto jest aktualnym liderem ligi łotewskiej. Ostatnio są w świetnej formie.




O aktualnej dyspozycji drużyny z Mołdawii ciężko cokolwiek powiedzieć ponieważ w tamtejszej lidze rozgrywki się już zakończyły.


Podsumowując: nie wyobrażam sobie aby będące w formie Skonto, które gra na własnym stadionie miało tego meczu nie wygrać. Zespół z Mołdawii nie poradził sobie z nimi u siebie a na wyjeździe nie będzie miał już czego szukać. W mojej opinii zespół z Rigii wygra pewnie ten mecz.
 
K 46

karny

Użytkownik
Wiadomo, że ciężki teren ale z drugiej strony znając np. bułgarskie realia gdzie polityka,sport i mafia łączą się często w jedno, trudno jest nie wysnuwać wniosków, że takie dziwne pojedynki bywają drukowane i w cale nie chodzi tu o sport ;)
 
tomeczekp90 157

tomeczekp90

Użytkownik
I co jeszcze wysnujecie?
Przed dwoma laty Jagiellonia jechała z jednobramkową zaliczką z Białegostoku do Pawłodaru po kolejną rundę. Niby wszyscy zdawali sobie sprawę, że to ciężki teren jednak nikt nie dopuszczał myśli, że Irtysz zrobi Jadze wielką krzywdę. Kompromitacja i 2:0 dla ekipy z Pawłodaru zakończyły przygodę białostoczan z europejskimi pucharami.
I to już historyczne piłkarsko zdarzenie szybko mi się skojarzyło z dzisiejszym spotkaniem.
Własny - &quot;trudny&quot; dla innych ekip teren i słabo przygotowany przeciwnik (liga Kazachstanu jest w toku, tym samym Irtysz jest w &quot;ciągu&quot; meczowym w przeciwieństwie do Levskiego) jest wodą na młyn dla graczy z Pawłodaru. I odzwierciedla to aktualny wynik spotkania. Do końca spotkania pozostało 20 minut, jednak nie sądzę by Irtysz pozwolił odrobić starty Levskiemu. Tym co pograli w stronę Pawłodaru po mega atrakcyjnym kursie, w wypadku zwycięstwa gratuluje. Sam pobrałem przed meczem Irtysz DNB bo kursie 3.75.
 
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Tak a ten Dimov to faulował polu karnym &quot;zupełnie przypadkowo&quot;, wpadło czerwo i karny. Więcej nie trzeba ????
 
skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
HB Torshavn vs Vestmannaeyjar ✅ 0:1 ----&gt; szczęścia co nie miara, bo karny w 90 minucie był, ale czasem w tym &quot;zawodzie&quot; też szczęście trzeba mieć ????
Typ: Awans Vestmannaeyjar
Kurs: 1.53
1:1 z pierwszego meczu to teoretycznie dobra zaliczka dla gospodarzy. Jednak liga Islandzka jest wyżej notowana, niż jej odpowiedniczka z Wysp Owczych. Drużyna z Islandii w pierwszym meczu zmiażdżyła rywali i wystarczy poprawa skuteczności, a awans stanie się faktem. Natomiast HB Torshavn oddało jeden jedyny celny strzał i od razu znalazł miejsce w siatce Islandczyków. Dodatkowym atutem Islandczyków jest fakt, że cały czas są w rytmie meczowym, natomiast Liga Wysp Owczych ma teraz przerwę i od 28.06 do 21.07 nie grają. Uważam, że mimo średniej zaliczki z pierwszego meczu Islandczycy dzisiaj pokażą się z lepszej strony i awansują do kolejnej rundy.
 
kamil90 69

kamil90

Użytkownik
Tak a ten Dimov to faulował polu karnym &quot;zupełnie przypadkowo&quot;, wpadło czerwo i karny. Więcej nie trzeba ????
Na pewno Dimov sprzedał
Jak mnie irytują takie posty...
Prawda jest taka, że Irtysz zasłużył na awans, a przede wszystkim potwierdził się po raz kolejny fakt jak trudno gra się w Kazachstanie, Azerbejdżanie i Gruzji. Nawet zespołom które teoretycznie powinny ogrywać rywali z &quot;dalekiego Wschodu&quot;. Przykłady takie można mnożyć. Wystarczy sięgnąć choćby do starć z el.LE z zeszłego roku. Zapamiętajcie ludzie, że nie każdy porażka faworyta nie jest od razu sprzedaniem meczu. Niespodzianki w sporcie to rzecz normalna. Zresztą...ile było pisane o tym, że liga kazachska jest w toku, ile było pisane, że Levskiemu do jakiejś optymalnej dyspozycji sporo brakuje? Zresztą kto uważnie obejrzał pierwszy pojedynek widział, że mimo optycznej przewagi Bułgarów, to Irtysz bardzo groźnie kontratakował. Kluby z Gruzji, Azerbejdżanu i Kazachstanu to już nie takie ogórki jak 10 lat temu, gdy Wisła potrafiła wygrywać z WIT Georgia Tbilissi 8:2. Teraz to ekipy na coraz lepszym poziomie, o coraz wyższych budżetach i siłą rzeczy mających coraz lepszych piłkarzy.
 
diegoforlan1 1,3K

diegoforlan1

Użytkownik
&quot;Pierwszy mecz wygrali Rumunii 1-0. Teraz zapowiada się jeszcze bardziej okazałe zwycięstwo gospodarzy. Astra ten mecz rozegra w Bukareszcie. Do tego Astra będzie wzmocniona powrotem swojego najlepszego strzelca Fatai, który w pierwszym meczu nie zagrał bo nie dostał wizy. Dodatkowo goście zdecydowali się na podróż autokarem (około 1130 km) co zajęło im 2 dni i w między czasie zatrzymali się w Belgradzie aby odbyć trening. Także zmęczenie troszkę powinno dać znać o sobie i Astra wzmocniona powinna to wykorzystać&quot;.
 
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom