• Witamy na bukmacherskie.com


  • Z wielką przyjemnością ogłaszamy, że niedługo ruszy nowa wersja forum. Będzie wiązało się to z wieloma nowymi możliwościami i funkcjonalnościami. Forum zyska także nowy, odświeżony wygląd, który z pewnością przypadnie Wam do gustu. Co równie ważne, nowa wersja będzie bezpieczniejsza, ale także szybsza od poprzedniej, co w ostatnich czasach bywało problematyczne. Inauguracją nowej wersji strony będzie 1. kwietnia. Każdy użytkownik otrzyma na swój e-mail informacje i instrukcje jak aktywować swoje konto. Koniecznie upewnijcie się, że Wasz adres mailowy ustawiony w profilu jest aktualny. Jeśli macie pytania dotyczące przejścia forum na nową wersję, możecie śmiało zadawać je w TYM dziale.

    KONKURS: Austria - Polska [1. kolejka kwalifikacji Euro 2020] do wygrania 15 freebetów!

    1. Betrally

    Totolotek - Bonus

    Temat na forum 'Dział dla Początkujących' rozpoczęty przez ramon3101, Marzec 13, 2019.

    Status Tematu:
    Zamknięty.
    Więcej tematów od ramon3101
    1. ramon3101 Aktywny użytkownik

      ramon3101
      Dołączył:
      Paź 2006
      Posty:
      57
      Polubienia:
      1
      Reputacje:
      3
      Witam, chciałem zapytać o grę BONUSEM na stronce TOTOLOTKA - wpłaciłem kaskę, mam na koncie coś tam nagrane i chciałem zagrać za bonus na start co dostałem 100zł. W regulaminie piszą że mecz z kursem 2.0 minimum. Chciałem pograć Lpool dziś po kursie 3,4 i jakoś nie mogę, nonstop w polu stawki jest 0 a nie chcę dawać nic z głównego konta tylko ten bonus co mam zaznaczony (chyba że w tym miejscu na stawkę mam dać np 100zł żeby mi ten bonus wzięli) , screen podsyłam w pliku, z góry dzięki za pomoc.
       

      Załączniki:

    2. Waldi1979 Administrator Członek Załogi

      Waldi1979
      Dołączył:
      Mar 2016
      Posty:
      3299
      Polubienia:
      1175
      Reputacje:
      7876
      Zaznaczasz bonus i wpisujesz stawkę, nie musisz zagrać za całość, dlatego ręcznie musisz wpisać kwotę za ile chcesz zagrać.
       
    3. ramon3101 Aktywny użytkownik

      OP
      OP
      ramon3101
      Dołączył:
      Paź 2006
      Posty:
      57
      Polubienia:
      1
      Reputacje:
      3
      Aha, nie chciałem wydać kasy z głównego konta, stąd pytanie. Dzięki, można zamknąć temat lub usunąć. Pozdrawiam
       
    Status Tematu:
    Zamknięty.

    Poleć forum